zdej pa nvem, a me majo policaji na piki al mam res tako sre?o, da me kr naprej ustavlajo, tokrat pol ure nazaj skor pred domom ampak zdej brez kazni
Sanjal sem, da sem imel RX-7 FC pri bajti (rumena, ?eprav je bila malo vesoljska ). Ravno notr sem se usedel in zazvoni budilka, juhu, ponedeljek, in je nisem niti v sanjah peljal.
a so sanje kej vplivale zarad v?eraj?njega dogodka
u glavnem, ?e bo? pa kdaj res mel tega stroje te bom pa na kolenih prosu za krog
To sem jaz storil v petek, parkiral avto pod streho in naslednje jutro opazim, da se na?emu ma?ku fuuul fajn zdi hoditi po haubi in spati na strehi. No vsaj sol sem spral dol.
upam, da se men ne ponovi zgodba s sosedovimi ma?ki, ?e ne bomo mel Ajmoht XD
In to nove Sam za pc nisem tok na teko?em ?e nekaj let,ker se mi nesmiselno zdi na vsake dve let komp strojno upgrejdat, da bi mi nov ?pil kolkr tok normalno delu...mi konzola slu?i temu namenu
zdej so PC ma?ine ?e tolk napredovale, da ne rabi? pogosto nadgrajevat, js mam zdele ?e 2 leti isto ma?ino, pa ?e nso nardil tajga gejma, da mi ?e nebi vse na full delal.
"Bogomoljka" je za moje pojme ful predraga Ceneje ?ez pride?,?e kje preko ebaya nabavi? s po?tnino vred Ne vem, kako je z igrami za PC, vem pa za ps2, k ti cola za 6+ let staro rabljeno igro ca. 16? ?isti rop
eh za PC so ?ist pocen, ?e po trgovinah se pol za slabih 5? prodajajo
Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg.
Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
noro, zadnje 2 fotke sploh ne zgledajo kot bi bil game
js nism mel nikol nobenih problemov
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani