Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jest bom imel verjetno ta teden 66666 :) ...

Daj ga na dvigalko pa prevrti na 66667 da se ti kaj ne zgodi na poti :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rossiii!

Mamicu kolk je ze danes tukaj folka.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo ta pas bo ?isto prazen ker je ?isto desni.

ne bo, ker je blizu izvoz, da lahko pride? kontra gor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Resno? Sem nekaj poslu?al ocene in reviewe so ga kar orenk po?infali.

Tak film je treba seveda vzet z rezervo in poznat mal zgodovino igric.

2. Del divergenta - insurgent ok ampak kot vsako nadaljevanje ne doseze prvega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pizda no. Vse je neprilagojena hitrost. En pade zdrsne umre neprilagojena, drugi v ISTEM ovinku pade in mu ni nic.

A res ne bo noben priznal da so nase ceste smrtni nevarbe, razpokane, zlizane, polne peska skal....

54 letnika v skupini verjetno nista neizkusena divjaka.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/padec-na-cesti-pri-trenti-usoden-za-avstrijskega-motorista.html

54-letni motorist zaradi hitrosti zapeljal v prepad in umrl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ravnokar se peljal mimo verjetno movega masakra na ac. Kombi na strehi, avti razmetani... In to na prikljucku kozarje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bil na sestanku pri stranki, ki je na mizi imela 8 laptopov za servis, s kratkim komentarjem upgradeali smo na Win 10.....mrtvi so

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aja to si men mahal... jaz sem pa mislil, da ti je kak?en hro?? za?el pod ?elado :hudicek:

Te?ko te je prepoznat k si oble?en kot terminator, ?ele ko sem tablico zagledal se mi je pobliskalo da si to ti... se pa? na motorje ?ist ni? ne spoznam in so mi vsi ve? ali manj isti, tako da bom naslednji? bolj pozoren.

vidi se me pa a ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam res nisem porajtal najprej ampak sem pomislil joj kako se enmu spet mudi :hudicek:

Skor sem se ti desno umaknil k sem opazil, da gre? po desni mimo...  :o

Mahal sem najprej zadaj, potem ob desnem boku.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Super.Priporo?a? kero(tvojo)?

Ce rabis nekaj zacasnega za manjsi prostor je taka cool. Vsekakor ne tiste z rorom, ker ror segreva prostor in rabi napol odprto okno....

Stenske split klime sonpa zakon, ker ti tudi greje v prehodnih obdobjih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A je tam 100km/h omejitev ali se ti je motor pokvaril?

Ker motoristi edino v avto?oli vozimo manj kot 20 km/h ?ez omejitev... sramezljiv

Ma neprilagojeno hitrost a ne? Ker ce bi sel hitreje dogodka ne bi bilo.....pocasneje bi bil pa crna kronika z neprilagojeno hitrostjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A se je nagnila vetrnica?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si bil vceraj v 4macke v Mednem? Dopoldan, ko sem se peljal proti LJ, je bil ob cesti motor, podoben tvojemu...

nope kompletni zve?er pri?li za avtobusom. Tam je pa ponavadi ne-rde? BMW :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne... ni mi bilo vseeno... z motorjem je ?lo, da smo bili trije v?tric... z avtom bi se verjetno slab?e izteklo... 

Neprilagojeno hitrost si mel za tako situacijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

2:10 do doma in to cez prazen Kastel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Lepo dela. Ce pomislis da je baldahin ena velika guma ki se zelo greje. Plus prikolo shladi obenem ki je na direktnem soncu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kam nas je ta tehnologija pripeljala....ocitno ljudje tako zaupajo gpsom da raje stojijo 3 ure na meji kot pa da bi v roke vzeli kak zemljevid in se malo poigrali s potjo.

Vceraj 30 km kolona in 3 ure na starodu, danes 1 ura na dragonji....ostali mejni pa tekoci...v petek nobenega na buzetu in danes bomo spet edini na jelovicah....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Septembra, ko oddelam ?e drugi del dopusta (na Severu)

Ce mas pa kake adrenalinske minimije jih pa k nasim pripelj mam tud pir v hladilniku :)

Sej je v?asih tudi bilo.

Ne vem a je to veljalo samo za celino, ker lani sem jaz bil stalno na colnu, poletje skorajda kot letos, edino seveda ne tako soparno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Jebes plazo ce mas klimo

post-2637-0-47976100-1439129311_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi ?as med 20.7 in 15.8. ni najbolj?i kar se ti?e ve?je izbire apartmajev ipd.

@Jures: enkrat te bom povabil v Stana, mi bo? malo razjasnil glede kampov v Istri. Letos sem bil na Hrva?kem prvi? po 10 litih, v Istri sem v zadnjih 20 letih kampiral samo 2x - obakrat Medulin

Komot

:)Pa jaz nisem za kamp.Septembra ni ?ans za dopust.Zdej mam rezeevirano v Metliki in Portoro?u (pes 20?na dan!) pa oboje brezpla?na odpoved pa bolo vidli,?e ?e kaj najdemo do 28.8.

Marsikdo tako misli dokler ne proba. Noces vec v hotel potem. Ampak roko na srce dokler bos podrejala svoje potrebe pasjim....obrni zadevo

Men je pa tole poletje cool, tisto ta pravo iber, edino vec casa za moped bi imel.

Kaj pa je manjkalo prej?njemu poletju?

Lepa temperatura,pa su?e tudi ni bilo.

?e si hotel vro?ino si lepo od?el v ju?ne

in tople kraje (s tem ne mislim na hrva?ko) in ko si pri?el domov niti klime nisi rabil.Mimogrede,pri nas na obali

tudi pono?i spimo ob pri?gani klimi,ker druga?e se zbudi? kot cunja.

Pes noce izbaldahina odkar sem klimo pripeljal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Katja, Zato je camp zakon. Vsaj juzno od poreca ko se zacnejo divji zalivi. Avgusta pa raje ne misli na ceno, zato je september

Dobis pa kontra efekt, nikjer nikogar pa pride ena psicka...love is in the air...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne samo do vrhnike jaz bi dodal do Logatca, ker je sam Logatec treba se prepeljat do odcepa za Col/koper/idrija

Pol je pa majka ja. Isto z motorjem ac do Logataca pol pa dol. res da pa velikokrat prakticiram medvode-passo di Katarina-horjul - vrhnika pa na ac pa pol spet dol na logatcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zavil na Lom....polom. Kolone kreganja, hupanje, vrivanje, poljak kontra proti pumpi ker se je odlocil da gre najprej na pocitek in potem tankat....

Ravbarkomanda isto....kak kaos, notri po moje se vecje in samo naprej...

Pa smo na razdrtem zavili dol in sli na mali omv v senozecah. Edini in v senci na klopci mal posedel in popili, pes mal prosetal. Tak dober feeling da smo do crnega kala picili kar po prazni stari cesti.

Potem se zamislis, ali je vredno teh mogoce pol ure prej na vse bolj neznosni avtocesti z vinjeto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.