Aja to si men mahal... jaz sem pa mislil, da ti je kak?en hro?? za?el pod ?elado
Te?ko te je prepoznat k si oble?en kot terminator, ?ele ko sem tablico zagledal se mi je pobliskalo da si to ti... se pa? na motorje ?ist ni? ne spoznam in so mi vsi ve? ali manj isti, tako da bom naslednji? bolj pozoren.
vidi se me pa a ne
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kam nas je ta tehnologija pripeljala....ocitno ljudje tako zaupajo gpsom da raje stojijo 3 ure na meji kot pa da bi v roke vzeli kak zemljevid in se malo poigrali s potjo.
Vceraj 30 km kolona in 3 ure na starodu, danes 1 ura na dragonji....ostali mejni pa tekoci...v petek nobenega na buzetu in danes bomo spet edini na jelovicah....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tudi ?as med 20.7 in 15.8. ni najbolj?i kar se ti?e ve?je izbire apartmajev ipd.
@Jures: enkrat te bom povabil v Stana, mi bo? malo razjasnil glede kampov v Istri. Letos sem bil na Hrva?kem prvi? po 10 litih, v Istri sem v zadnjih 20 letih kampiral samo 2x - obakrat Medulin
Komot
:)Pa jaz nisem za kamp.Septembra ni ?ans za dopust.Zdej mam rezeevirano v Metliki in Portoro?u (pes 20?na dan!) pa oboje brezpla?na odpoved pa bolo vidli,?e ?e kaj najdemo do 28.8.
Marsikdo tako misli dokler ne proba. Noces vec v hotel potem. Ampak roko na srce dokler bos podrejala svoje potrebe pasjim....obrni zadevo
Men je pa tole poletje cool, tisto ta pravo iber, edino vec casa za moped bi imel.
Kaj pa je manjkalo prej?njemu poletju?
Lepa temperatura,pa su?e tudi ni bilo.
?e si hotel vro?ino si lepo od?el v ju?ne
in tople kraje (s tem ne mislim na hrva?ko) in ko si pri?el domov niti klime nisi rabil.Mimogrede,pri nas na obali
tudi pono?i spimo ob pri?gani klimi,ker druga?e se zbudi? kot cunja.
Pes noce izbaldahina odkar sem klimo pripeljal
Ne samo do vrhnike jaz bi dodal do Logatca, ker je sam Logatec treba se prepeljat do odcepa za Col/koper/idrija
Pol je pa majka ja. Isto z motorjem ac do Logataca pol pa dol. res da pa velikokrat prakticiram medvode-passo di Katarina-horjul - vrhnika pa na ac pa pol spet dol na logatcu
Zavil na Lom....polom. Kolone kreganja, hupanje, vrivanje, poljak kontra proti pumpi ker se je odlocil da gre najprej na pocitek in potem tankat....
Ravbarkomanda isto....kak kaos, notri po moje se vecje in samo naprej...
Pa smo na razdrtem zavili dol in sli na mali omv v senozecah. Edini in v senci na klopci mal posedel in popili, pes mal prosetal. Tak dober feeling da smo do crnega kala picili kar po prazni stari cesti.
Potem se zamislis, ali je vredno teh mogoce pol ure prej na vse bolj neznosni avtocesti z vinjeto?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani