Tukaj se lahko malce pohvalim, da sem žural skupaj z njimi leta 93,ko so imeli koncert v Ljubljani in so čudežno drugi dan pristali pod Belvederjem pri Izoli na žuru, kjer smo bili tudi mi iz banda. Ne me vprašati, kako so končali tam,vem samo, da je bil žur 100 ur. 🤟
"Bini stil" je na varni strani. Tako malo je potrebno pa narod ne razume,maska v družbi in razkužilo ,pa ne rabiš nobenih vladnih ukrepov,ki vse motijo. Ta recept še vedno deluje pri meni in zagotovo bi pri vas vseh,samo........ja glavo v roke .....
Bini. A ne vidiš, da se pogovarjaš z gluhimi in slepimi. 🤔 Tej bodo še prosili in čakali prvi v vrsti, da se lahko cepijo. 😉
Plavanje je cool, bicikel tudi, ok tek po tartanu in v mehkih copatih je tudi ok, čeprav strašno dolgočasen. Smučanje sem nehal, jadranje tudi (kar mi je kar malo žal), surfanje je zamenjal kanu, airsoft je bil tud bolj za rehabilitacijo kolena, tako da edino košarke se še kar držim, čeprav je tud bolj nezdrav šport za kakšno poškodbo staknit.
Ja smučam še kar in na kak nezahteven hrib se tudi odpravim. Košarko smo s kolegi tudi občasno igrali a je za kolena (operiran meniskus) to strup.Ja in hoja vsak dan.
Joj, same nezdrave stvari - upam, da ti tega ne delaš. Tek je uničevanje kolen, če nimaš manj kot 70kg, o premetavanju cementa na roke pa raje ne bi sploh razmišljal. Fantje smo v teh letih, ko se je treba mirkat, pa ne korone ampak tistega prepričanja, da vse zmorem. 10 let nazaj sem tud sam nesel celega sušilca v klet, zdaj mi pa pamet pravi, da naj ne serjem.
Ok. Imam malenkost več kot 70 kg. Pa ne nosim vreč cementa. Z fitnesom sem končal pa že pred kakimi 25 leti. Tudi s kolesom sem končal. Ostal mi je tek (večinoma po tartanu, prav zaradi kolen) in pa moj najljubši šport-plavanje.
Evo, drugi moj kolesarski izlet letos... jebemu po tem težko diham in lovim sapo, bolečine v mišicah, rdeč v glavo (verjetno mam temperaturo), utrujen - tole bo ziher kovid? A se grem testirat al je to le pomanjkanje kondicije???
Mislim, da so to klasični znaki za: 1.dečkota v zrelih letih 2.pomanjkanje kondicije 3.Kondicije ni sploh.😋
Tole so dejasnko tiste prave spomladanske razmere. Mraz ponoči, dopoldne smuka po zmrznjenem snegu popoldan pa martinčkanje na soncu.
To je meni zakon. Ne pa januarsko smučanje. Smo bili samo enkrat januarja na Kromplatzu. Ponoči je bilo - 25°C, podnevi pa se ni dvignilo pod - 15°C.Pa še pihalo je na vrhu kot vedno. Katastrofa. 😬
Jaz sem bolj nedeljski smučar (max 4 - 5 dni na leto), tako da moje mnenje ni ravno najbolj kredibilno...
Na mariborskem Pohorju sem se kot otrok učil smučati in me že zato vedno po malem vleče tja + dejstvo da obožujem tiste konce. Ravno zaradi prenizke lege in manjka snega, se na Areh raje odpravljam poleti z mtb. Je pa lepo. In na Štajerskem se vedno dobro je. In Bejbe so dobre, jbg..
Cerkno... Bil.. Super za začetnike, poznam zelo dobro, ker smo v srednji šoli tja hodili s šolo v naravi. Baje smo tudi smučali (slab spomin zgleda). Za ostale je mogoče malo preveč položno.
Krvavec: Super, zna pihati,bordarji znajo povedati, da je za njih preozko.
Rogle ne poznam kot smučar, v KG sem bil kot otrok, pa se je ne spomnim, je pa baje varianta Cerkna kar se tiče prog.
Za Koblo sem zdaj prvic od tebe slišal in sem nazaj grede videl kažipot... To je v smeri soriske planine? Ne poznam ne ene, ne druge (razen slednje s kolesom).
Stari vrh poznam (je manjši).
Me pa je Vogel navdušil zaradi okolice (pa vprašanje če je 1m snega dovolj da skale ne gledajo ven..), izključno naravnega snega, plus to da je karta 26eur... Plus to, da so na spodnji postaji 2sedeznice vrteli Metallico namesto wernerjev, zizik, cebelic in rostiljev na verandi. To je veliko vredno.
Kanin... Bi šel pogledati, ampak kaj ko letos ne obratuje IT stran.
Nassfeld ti je ok?
Kanin +Sella nevea je ful dobra. Za enodnevno smuko bi ti pa toplo priporočil Zoncolan. Urejeno, prijetno smučišče... ko bomo lahko spet šli. 🤔Verjetno ti je poznan iz biciklizma. Nassfeld pa mi ni preveč všeč.
jaz sem pa danes zjutraj s psom odtekel 4km, nato pa v KR v olimpijskem bazenu preplaval 2,5km (z serijo 400m razplavanje, (4x50, 2x100, 1x200)X3 z tempom pod 1:20 in štartom na 1:40)....kdor se je kdaj ukvarjal s tem športom pozna, sicer pa recimo da dober rekeratievn tempo
uff, tole zgleda TOP, sploh meso....
Že tvoj nick pove, da si bolj športno naravnan. Bravo. To je dobra naložba za starejše obdobje. Sam sem se tudi vedno ukvarjal z športom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tukaj se lahko malce pohvalim, da sem žural skupaj z njimi leta 93,ko so imeli koncert v Ljubljani in so čudežno drugi dan pristali pod Belvederjem pri Izoli na žuru, kjer smo bili tudi mi iz banda. Ne me vprašati, kako so končali tam,vem samo, da je bil žur 100 ur. 🤟
Povezava za deljenje
Deli na druge strani