Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Mislim, da je hondo "poštimal" v kar kratkem času. Po moje je postrojil inženirje, da so delali na polno 25 ur na dan. To se vidi v ovinkih, kjer ne izgublja več proti ostalim ekipam  kot na začetku, ko je prišel na to razštelano hondo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

Tooo, ful sem vesel za 93, da je nazaj :)

Res, da je to njegova proga, a kot sem že enkrat prej dejal, ko pride malo k sebi po poškodbi bo peljal na ekskurzijo te mladce.🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je Gelipter napisal:

Evo nekaj novega dodatek za obe Mazdi CX5 in CX3...😁

IMG_20210617_063648.jpg

IMG_20210616_194901.jpg

IMG_20210616_200953.jpg

IMG_20210616_194849.jpg

IMG_20210616_184507.jpg

Koliko časa si čakal? 

pred 7 minutami je Gelipter napisal:

Evo nekaj novega dodatek za obe Mazdi CX5 in CX3...😁

IMG_20210617_063648.jpg

IMG_20210616_194901.jpg

IMG_20210616_200953.jpg

IMG_20210616_194849.jpg

IMG_20210616_184507.jpg

Najlepši nastavki za mazde. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Svaka ti čast.... 👍

Me je en od vaših kolesarjev še ob 19.00 uri spraševal na Belem križu kje je Bernardin! 😂

Seveda sem ga potolažil, da je že skoraj tam..... 😊

Mene je tudi v Semedeli, na poti proti Žusterni, ena večja  skupina kolesarjev vprašala, če gredo po pravi poti za Bernardin. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pravkar je Z M A J napisal:

Danes biw izvoljen za predsednika obcinske organizacije ene glavnih politicnih strank (Bossu bo vsec), ceprav smo druzinsko tradicionalno bolj v desno usmerjeni, no kakorkoli, jaz sem bolj za sredinsko politiko in dobre medsebojne odnose. :)

Sam, da nisi za tišlerjevo stranko. 🤪😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz tudi nisem bil več kot dva tedna skupaj nikoli na dopustu. Je kar dovolj, da si odpočineš. Jaz raje vzamem teden dni še pozimi za smučanje, ki mi je v bistvu bolj pomembno kot poleti. Itak se lahko  kopam vsak dan, tako da meni deluje, kot da sem na dopustu celo poletje. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 minutami je Nejc1986 napisal:

Zdaj pa 6dni dopusta 😎😎

Enako. S tem, da ga imam samo pet, ker ne delam ob sobotah.

Danes, sem se kopal in moram reči, da je morje že zelo toplo.🤗 Tako, da bo kar kopalni dopust. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 minutami je Shrek napisal:

Nezemljani...? 

Ja...v bistvu vpliv ravne zemlje na razmišljanje antivaxarjev z poudarjenim delovanjem vgrajenega čipa 5G.🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

In naslov testa je bil: "koliko časa zdržim brez kave?"

Pa si padel?

Ne, ne... Sodelujem v nekem znanstvenem raziskovalnem projektu. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem bil na specialnem pregledu, kjer ti pregledajo celo telo v nulo. Sodelujem namreč v nekem znanstvenem (medicinskem) projektu. Kar me navdušuje je to, da so mi meritve določile, da ima moje telo "metabolno starost" le 42 let. 🤗 Tudi mišična masa je zelo nad povprečjem. To le potruje, da sem zelo fit. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nezemeljsko življenje
Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

In ti še danes ne verjameš, da je to naraven pojav, čeprav zelo redek? Preveč si med udbovci živel. :nevem:

Ne, da ne verjamem. Se nisem poglabljal v to, kaj je tisto bilo. Res je bil oče udbovec, to je bilo sigurno, kolega je pa moral hočeš, nočeš v Tacen za policaja. No, nikoli ni postal policaj. 🤗 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nezemeljsko življenje
Napisano

Meni je ostalo nekaj živo v spominu, ko sem bil še majhen. 

Sicer ne vem, ali so bili vesoljci a je bilo čudno. Spomnim se, da se je naenkrat močno pooblačilo. Začelo je močno bliskati in  grmeti.  Naenkrat se je med nami mulci znašla svetleča krogla v velikosti med teniško žogico in rokometno  žogo. Kar žarela je. Nato je z veliko hitrostjo izginila. Vsi se še dan danes spomnimo na ta čuden dohodek. Ko je za ta dohodek kolega povedal očetu, ki je bil takrat udbovec, so nas naslednji dan obiskali miličniki v spremstvu nekega gospoda. Zatrjevali so nam, da je bil to le naravni pojav -namreč  strela v obliki ognjene krogle. 🤔

Niso nas niti popisali niti nič drugega. Nekateri so se nam smejali, drugi nam niso verjeli. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nezemeljsko življenje
Napisano

Sem zasledil, da bo v oddaji preverjeno govora o tej temi. Zna bit zanimivo. Tudi sam sem mnenja, da najbrž kje v vesolju obstaja življenje, nisem pa prepričan, da so našli prav pritlikavo zemljo, da bi nas obiskovali. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 minutami je Janez007 napisal:

@Alex, ni samo Bled, Kranjska gora, Bohinj, Rogla, Piran in Portorož. Nalašč nisem želel tja, da bi se gužval. In nisi prvi, ki se temu čudi in smeji. 😁 

V petek ob 13h sem najprej pozdravil kolesarje, ki so šli takrat skozi Sevnico, v hotelu Ajdovec pojedel slastno in lepo postreženo kosilo, popoldne sem se šel namakat v Terme Paradiso, dobre pol ure stran, ravno prav, da se M6 ogreje. Drugi dan sem se potikal po Sevnici, pil kavo, v industrijskih prodajalnah Kopitarne in Lisce kupoval slovenske kopalke, spodnje perilo, čevlje, cokle, natikače :) Nato sem s kolesi (pripeljal sem 2 kolesi kar znotraj M6) obiskal grad in se razgledal po mestu, pozno popoldne pa z avtom na hrib Lisco 748 m nm, se fino najedel golaža in šmorna in nato užival v sprehodu po vrhu hriba v neokrnjeni naravi in razgledu.

Zelo priporočam za 2x prespat, in to za pol cene bolj obleganih zgoraj omenjenih turističnih krajev.

Saj vem, da je povsod po Sloveniji lepo. Tudi na manj znanih krajih. Nisem hotel žaliti Sevnice, le nisem bil seznanjen, kaj vse se da tam videti. Pa nisem pojedel vsega interneta in enciklopedije , da bi vse vedel. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Ne, samo tako ugodno sem naredil servise na M6, da je ostalo še za vikend oddih. :) 

Aha. Si šel celo do Sevnice, kjer si počel kaj? Ker mi ne pade na pamet, kaj bi tam lahko počel. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 29 minutami je sportman333 napisal:

se pridružujem mnenju @Alex-a, da ga ne boste samo "tadlali" :), SLO piva nimajo za burek proti češkim :)

Vidiš, in tako je pri skoraj vseh stvareh. Samo, da drugi ne prepoznajo tega tako kot ti 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Slaščičarna Julija Sevnica. 👌

IMG_20210613_094800.jpg

A, si Sevničan? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Bini napisal:

Ena dobra tura, 6ur....:jupiii:

Kam gresta? Do korit? 🤔

Midva  pa se pravkar odpravljava, po popiti kavici seveda, malo plavat v Strunjan. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Bini napisal:

Enih par kozlov je pa šlo ob žaru....:cheers:

IMG_20210612_202740.jpg

Sem opazil, da nas je veliko prestopilo na pitje Čeških piv. 

Kvaliteto vsak prepozna in ne rabi neke reklame. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.