Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Sem pa definitivno ne grem. Me ?e zdej strese, sam da pomislm na to :D

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

napr.: pizza, pasta, birra, mortadela.......;)

pa dobr, to se ne naucis...to pride vgrajeno v tovarni ze :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

joj sm jezna,..mojga mixerja nimajo na zalogi na Jesenicah v ?tacuni mimovrste :( js pa ?e aktivirala od frendice mami, da mi gre ponga :(

sam to pa res...zdaj sem se jaz jezen :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iceman
Napisano

urime ditëlindjen! :)

plot fat, shendet e suksese :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

v nemciji ni vinjet....

v nemciji je sam gas...in to do daske (v drugi prestavi mogoce :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kon?no iz?nofala kje prodajajo v slo "pripomo?ke" za "buttercream roses",..in jih kupla :jupiii::jupiii:

zdj pa trenirat :hohoho:

a za poroko to? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdaj, ko si imenjal "mother Teresa" se moram pohvalt, da je ona od mamine strani neka sorodnica...Sicer moja mama je ful ponosna na to jaz pa niti ne vem tocno kako smo povezani, vem pa, da takrat ko je bla beatifikaija mati terezije, se je mama srecala s papezom...dogodek zivljenja zanjo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lepo,da si u?ival. :bravo: ?koda,da me nisi poklical,bi uletu ?e jaz,ker nisem imel za po?eti kaj pametnega. :P

pa ovaj :P nisem bil sam sramezljiv

drugace pa bi itak poklical

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa moram pohvalit vreme...vceri sem sel v Piran in uzival na soncu in pil koktejle v Cafe Teater...

Pa ful zavidam vam (alex) ki zivite na obali...sam ce gledam morje me cist pomirja

Ni ga cez sonce in morje :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

Boss heh ja sej mas prav, sam za tistih parkrat na leto nima veze.

Vseeno me zanima kaksno gorivo je to, da je poraba tok manjsa?

Normalni dizel je pa 20centov manj kot V-power...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

Ker sem vedel, da bo to dolgcas od voznje (tocno 1030km) sem se odlocil, da malo dokumentiram "life on the road"...sam kaj, ko je zmanjkal baterij v Frankfurtu (sem se tam srecal z bodocim sefom) sramezljiv

1. Start iz LJ

Objavljena slika

2.Dolgcas v Karavnkah (pa se slabo povprecje, skor 1 ura, kilometrov pa 76?)

Objavljena slika

3. Avstrija...zacelo je snezit...Dunlopke po treh letih so malo popustile in je to njihova zadnja sezona

Objavljena slika

4. Snezilo je se bolj...

Objavljena slika

5.Ok, zdaj je pa res sneg na cesti...avstrijski cestarji so ocitno vsi "nasi", ker ni blo nobenga nikjer :)

Objavljena slika

6. Priblizujem se Nemciji...sneg se je spremenil v zoprn dez...

Objavljena slika

7. Brez hrane ne gre :)

Objavljena slika

8. Vhod v Nemcijo

Objavljena slika

9. Das Autobahn. Ja.

Objavljena slika

10. Za fene najbolj kmeckeg avta...

Objavljena slika

11. Prva pavza za lulanje in dizel, pri 532km, ob 10.43

Objavljena slika

12. Samo najboljse za Mazdo...Shell V power, moram pa rec, da je s tem dizlom poraba mnogo nizja (ne bom povedal za kok manj, ker mi ne bo noben verjel...se sam ne morem verjet)

Objavljena slika

13. Tko zgleda v resnici autobahn...veliko avtov se vec tovornjakov in neskoncne kolone..

Objavljena slika

14. 7 ur od starta in 815km dalec...

Objavljena slika

15. Vhod v Frankfurt...

Objavljena slika

16. Tukaj desno je Razstavisce kjer so tudi znameniti avtosalon...ogromen je.

Objavljena slika

No in pol je blo konc z baterijo...do D?sseldorfa je se nadaljnih 200km, s tem, da je blo kar guzva in je trajal...

Nauk zgodbe: mirne zivce, mocan motor (tempo je kar hud) in predvsem dobre zavore (ko moras iz 200km/h zavirat na 100 zaradih "padalcev") je vse kar rabis za voznjo po Nemciji :)

Skupaj je blo nekaj vec kot 2000km, 148litrov dizla, cestnine:

2x1.6(slovenija) + 7.4(vinjeta) + 2x6.5(karavanke) + 2x9.5 (tauer) + 190(dizel)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jamram in protestiram, ker sem za jutr planiral, da grem smucat (ker bo super lepo) in zvem, da se moram peljat do Dusseldorfa in v petek spet nazaj :angry:

Vozit dolge ture mi je vsec ampak jutr se mi prav ne ljub...bjak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

OK,ti mej krofe,jaz jo?ke! :bravo:

:hohoho::hohoho:

Ne ne nisi razumel, oboje bom jaz...kompromisi ne pridejo v postev :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kera picka un crnc...sramota. Nasploh ti novi sportniki so cista sramota, dobijo en majhen udarc pa takoj glumijo za oskarja...ta je celo padel dol, kot da ga je povozla lokomotiva...fuj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.