Zdaj, ko si imenjal "mother Teresa" se moram pohvalt, da je ona od mamine strani neka sorodnica...Sicer moja mama je ful ponosna na to jaz pa niti ne vem tocno kako smo povezani, vem pa, da takrat ko je bla beatifikaija mati terezije, se je mama srecala s papezom...dogodek zivljenja zanjo
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ker sem vedel, da bo to dolgcas od voznje (tocno 1030km) sem se odlocil, da malo dokumentiram "life on the road"...sam kaj, ko je zmanjkal baterij v Frankfurtu (sem se tam srecal z bodocim sefom)
1. Start iz LJ
2.Dolgcas v Karavnkah (pa se slabo povprecje, skor 1 ura, kilometrov pa 76?)
3. Avstrija...zacelo je snezit...Dunlopke po treh letih so malo popustile in je to njihova zadnja sezona
4. Snezilo je se bolj...
5.Ok, zdaj je pa res sneg na cesti...avstrijski cestarji so ocitno vsi "nasi", ker ni blo nobenga nikjer
6. Priblizujem se Nemciji...sneg se je spremenil v zoprn dez...
7. Brez hrane ne gre
8. Vhod v Nemcijo
9. Das Autobahn. Ja.
10. Za fene najbolj kmeckeg avta...
11. Prva pavza za lulanje in dizel, pri 532km, ob 10.43
12. Samo najboljse za Mazdo...Shell V power, moram pa rec, da je s tem dizlom poraba mnogo nizja (ne bom povedal za kok manj, ker mi ne bo noben verjel...se sam ne morem verjet)
13. Tko zgleda v resnici autobahn...veliko avtov se vec tovornjakov in neskoncne kolone..
14. 7 ur od starta in 815km dalec...
15. Vhod v Frankfurt...
16. Tukaj desno je Razstavisce kjer so tudi znameniti avtosalon...ogromen je.
No in pol je blo konc z baterijo...do D?sseldorfa je se nadaljnih 200km, s tem, da je blo kar guzva in je trajal...
Nauk zgodbe: mirne zivce, mocan motor (tempo je kar hud) in predvsem dobre zavore (ko moras iz 200km/h zavirat na 100 zaradih "padalcev") je vse kar rabis za voznjo po Nemciji
Skupaj je blo nekaj vec kot 2000km, 148litrov dizla, cestnine:
Kera picka un crnc...sramota. Nasploh ti novi sportniki so cista sramota, dobijo en majhen udarc pa takoj glumijo za oskarja...ta je celo padel dol, kot da ga je povozla lokomotiva...fuj
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)
perspektive je pa kar dost potem...
lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani