Skoči na vsebino

Ker sem se v soboto zvrnil s kolesom/zjebu menjalnik in je kolo na servisu sem rekel, da po 3000km zamenjam še gume,.. padle so vittoria mezcal bež stene... da bom fukiš 🙃

INT.VITTORIA.COM

Fast rolling, aggressive cornering, and a lightweight construction – this is the tire for XC courses that mix hardpack with root lattices and the...

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Z nobenim, raznen kar pokaže NZXT CAM, ki ga uporabljam za nastavit krivulje ventilatorjev. Nevem kdaj sem sploh nazadnje preveril temperaturo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

in to na isti lokaciji! sam pri drugi mizi

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
dne 15. 4. 2024 ob 10:01 je NevLado napisal:

MM bo letos vse nascal tako da jim jasno ne bo.

Morm mal poprcat pa vprašat,..kdaj letos ? 😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Poglej še na, mogoče naješ kaj

pred 2 urama je TBA napisal:

če lahko mal budget raztegneš za dobrih 100€ bi kaj tagega gledal. dobiš boljši CPU, več in boljši ram, plato ki ima X670 chipset, boljši napajalnik, boljši hladilnik. 

nisem pa raziskoval če bi vse skupaj (kar se dimenzij) pasal. Vse je pa odvisno za kaj se bo uporabljal :) 

@Tilen5 kaj praviš?

image.png

null

Asus plate so ratale slabe glede p/p, je msi boljši(jaz si sicer lastim asus matično še iz leta 2021, ampak jo sedaj ne bi kupil), grafična na 2 ventilatroja zna bit precej glasna pri obremenitvi, za hladilnik si pe že dobil odgovor

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Če hočeš imet požar v bajto kar uzem..največji jajc napajalnika(znamka) kar lahko kupiš

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Po intelu se ni plujvalo, ampak se še plujva 😛 pa sem bil vsa leta na intelu,..ampak ja...

prodaja jim katastrofalo upada, odpustili bodo več kot 15K ljudi,.. luštno. Sem prav vesel, da je AMD umes poštimal stvari, da bo folk vsaj imel kaj kuput pametnega

p.s: o kolegu pa ne bi... :) to se je dogajalo aprila 2023. Kaj je čakal eno leto?

image.png

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.