Sam če en dobiš popusta je pa ena izmed bolj dragih trgovin. Jaz sem en kolesarski nahrbtnik in dva bidona vzel nazadnje tu ampak je bil popust(zadnji izdelki)
Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉
Že delam espressote, sam trenutno še štelam zadevšne da bo taprava crema. Lahko pol postam en posnetek od prvega testa (ko je še vse šprical okoli, kr sem pregrobo zmlel kavo 😂), sam pač vadim takrat ko dejansko spijem kavo, da zrnja ne mečem proč.
Sam to praktično nič ni izolirano 😅 pa ne, da sem zdj kej nesramen sam res pomaga..
V tako cev se stavi kar je cevi na zunanji enoti ( od zidu pa v pokrov kjer se priključi). To je na šihtu, mal bolj pocarsko speljano. Sam tolk, da vidiš.
Če je mogoče še kdo od vas, ki še nima opredeljenega družinskega zdravnika pa bi ga imel je v Žalcu ambulanta VIA MEDICUS na novo odprta in še sprejema nove paciente. Zet in kolegica imata na novo tam koncesijo, je vse na netu!
Ps, pa ne okrog govort, da ne bo prevelke gužve.... 🤗😉
Imaš dve slike od zunaj...ta izolacija je še od prej...baker z izolacijo,odtok kondenza (32mm fi kanalizacijska),odvod kondenza zunanje enote (samo če greješ pozimi pri minusu) in kabel za štrom je vse še od prej...Januar 2018
Izolacija pa ni nič preperela...povečaj😉
Vse je odvisno od tega,al je speljana pod pokrov al ne...k če ni,pol pada gor dež,zmrzuje,in jo razdrobi.
Podobno je na moji toplotni črpalki...bom slikal,in objavil....tudi moram še zrihtati😅...ma. nikoli ni konec,zmeraj se kaj najde🥺
Si imel prav...midva sva dober tim😄😉👍
Ob priliki,če boš kaj preklopil,k sedaj se ponoči že malo ohladi...mal napisi kako greje...marsikdo ne verjame,kako dobro to dela...
Dej sliko kako je zdej, naš tata že toliko let stavi v tisto gumi zaščitno cev fi65,.. od zidu pa do pokrova kjer so priključki. Mamo tle na delu isto narejeno od neke x firme, pa ti lahko poslikam če te zanima kaka je cev,.. daš jo gor lahko naknadno sam po sredini jo preprežeš in gor natakneš,..sicer je malo smotano ker je dokaj trda
ps: sam teli monterji na firmi jo niso dali prav ker ne gre pod pokrov,...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Real bo sanjal te offside zanke. Otroci pojejli real 🤣🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani