Danes sem delal opevan vrhniški test. Se ne spomnim več teme, kje je blo.
1km po izvozu 6. in gas. Takoj po ovinku sem že bil na 160 in se zaril v gužvo. Če to nimam 190 do gor na prazni cesti sem jaz pecikl.
Heh...to sem jaz imel 15.let nazaj s Prelude brez težav...pa je imela sam 5.prestav, je pa res da je šla pa škoda rs takrat mimo mene kot da sem na mestu😉, 200+....
Zadnja vožnja v Gardaland torej AC Gorica-Benetke-Verona, je bila mukotrpna...3 pasovi, na srednjem nisem mogel voziti 130, ker uletavajo kamioni brez da karkoli gledajo, ko prehitevajo z 95....na povsem levem, pa moraš pa voziti vsaj 150, pa še tam ti uleti pacient z 200, ki ti blenda....stresnih 250km od meje....najhujši so pa vozniki kombijev, ko voziš 150 in ti vozi 10m za ritjo z full gas....bog ne daj da bi malo moral bremzati....
Hmmm, par dni nazaj sem bil sluzbeno v Benetkah, ti dve fotki povesta vse....kako pa oni urejajo vse ostalo, ker sem imel srečo biti tekom delovnega tedna....hmmm, oni niso niti na 1% eko/green oz.kakoli se že promovira s strani EU....(p.s.za barke ne rabim pisat kakšen pogon imajo 😂🤣🤭, pa jih je nemnogo veliko po teh kanalih....)
Plavajoči hiški, ki ju je javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice postavilo v Gruberjevem prekopu, bi morali goste sprejemati že vsaj en mesec. A podjetju so načrte prekrižali administrativni postopki in...
Edini ne-dizel pri hiši. Čeprav je tudi on enkrat dobil nafto v rezervoar...
po ključu sodeč je to še old-school Honda....ja, podobno kot pišete za Mazde, tudi za Hondo uradnih servisov ni veliko, za katere bi rekel, da so dobri, sploh pa v LJ niso ravno biseri, na Primorskem koncu sploh ne vem ali obstaja še....(razen, če so sedaj kaki v sklopu te skupine emil frey, ki sedaj itak pokriva n znamk...
Vsaka stvar, ki je domača, in da poznaš človeka, da se s tem ukvarja, ne more biti poceni oz. primerljiva s cenami v teh velikih šoping centrih.....jaz osebno vino in olivno olje kupujem v Kortah nad Izolo (Korenika) pa je to 150km stran in vem da je to top kar lahko v SLO dobiš, pa četudi me stane par EUR več na l, ampak ko to probaš veš da je kvaliteta....(ravno zadnjič sem za foro kupil kao SLO bučno olje.....olje pridelavo v SLO, bučna semena pa izvor EU :), torej iz kje.....Bolgarije, Nemčije ali......in enako meso, izključno pri lokalnem measrju, kjer dobim "goveje obreznine" za psa boljše kvalitete kot pa prodaja meso razen Hofer/Lidl.....(je pa seveda dražje).....ampak pod črto, vsak izbira po svoje in glede na potrebe/možnosti....ni pa mogoče vsega dajati v ravnilovko, in sem še vedno mnenja, da kmetje, ki pošteno delajo in ne živijo (preračunavajo kako zaslužiti s subvencijami, itd.) jih včeraj ni bilo v LJ....
Meni osebno so vsi ti protesti kar nekaj, in moje osebno mnenje je, da so to plačani shodi, ki jih nekdo financira (bodisi neka bedna članarina v stranki, kakšna skupinska večerja za 9,99€, ali kaj drugega) in kot drugo mislim, da hodi tja folk, katerega IQ ne presega normalnega povprečja.....in kot zadnje, tja hodi folk, ki ima več kot očitno preveč časa za nebuloze in nima kaj pametnega (pametnejšega) za delat, torej, itak v življenju nič pametnega ne delajo....pika! over&out
Da ne bo samo orodje za udarništvo, še nekaj za urejanje okolice....dober in zanesljiv stroj, moja bi lahko bila za kak kw močnejša, ampak za teh 300m2 je ok....
So tudi mlajši. Naučijo se tisti, ki si to želijo. Pri nas v firmi imamo eno pridno čistilko iz Bosne, vljudno, razgledano, prijazno. K nam je prišla pred tremi leti. Takoj se je vpisala v tečaj Sovenščine.
Sedaj govori že boljše Slovensko, kot marsikateri mladec v šuškavi trenerki z belimi nogavicami čez njih, ki je rojen pri nas, a mu malo "L" dela težave. 😉
Vse je stvar navade in odvisno od človeka...jaz sem imel zadnjič zanimivo izkušnjo...šel v lokalno trgovino s kolesom, zunaj bolj kot ne prazen parking, razen enega res hudega avta ...potem stojim v vrsti na blagajni in pred mano 3 "šipkoti", enemu je zmanjkal gotovine , noben ni znal besede slo, plačal drugi s kartico....vsi v hugo trenirkah🤣🤭, ne bi jim dal za burek.....no ko sem za njimi prisel ven so se usedli v spodnji avto....žalostno kam smo prišli...
Ne bom velik govoril, ampak tole mrcino mam doma zdaj že en mesec. Slikam ob priliki, ker je tako postavljena, da moram vse kable od zadi ven pocufat, da laho naredim fotko. Naredim ob priliki. Cen ne bom navajal, ker sem izkoristil VIP privilegije in je res spešal prajs onli for mi.
Aja pa še 1x hvala vsem, ki ste se trudili z nasveti.
2k+.....poceni tako ali tako tak comp ne more biti😉
Grem k lokalnemu mehaniku, ki je 2min stran od mene, ki ima ustrezno opremo, menjam gume (feltne dol-gor) mu dam 5€ in 6x pack.....torej ne rabim lidlovih dvigalk, zakaj bi to rabil doma, če me stane menjava pri lokalnem mehaniku 10€ na leto.....
Sem preizkusil kandidata Toyota Yaris Cross 1.5 VVT-iE z navadnim atmosferskim trivaljnim motorjem in ročnim menjalnikom. Vse v skladu s pričakovanjem, občutek OK, predvsem zanimiv zvok motorja, preglednost boljša kot pri CX-3, pozicija notranje kljuke za odpiranje vrat nerodna, info sitem + prikazi modernejši. Všeč mi je bilo, ker nima start-stop sistema.
Sprašujem pa se, zakaj že je Mazda nehala prodajati lepše zaobljeno CX-3 z bolj gladko tekočim 2.0 (gladko tekočim kar se ušes tiče)?
In moja obsedenost s kamero
=nepremičnina....koliko ima to konjev, preseže 100?....
Vti bi mene težko navdušil, sem ga bil pred leti dejansko nameraval kupit (takrat raje kupil 6-ko 2.3 GT in mi ni bilo nikoli žal).
Mika me Civic klasika, za starodobnika, tam iz začetka 90-ih in lahko z osnovnim motorjem, ker za pognati imam Z4, pa tudi trenutni optimizirani 320d gre dosti boljše kot tovarniški VTI.
Ta danes je bila 1.6 16v 131 konjev.
Kaj takega je pa zanimivo🤔😉, ampak fant je naredil cel projekt iz tega civica, takih je malo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nulltale fotka pove vse :), ROGLA CAR !!!👍
null
Primoz Roglic wins Stage 20 of the Giro d'Italia and becomes the new Maglia Rosa | Giro d'Italia 2023
Povezava za deljenje
Deli na druge strani