Se bo moral sindikat malo zmigati. Vsi sindikati so dejavni, le v gospodarstvu spojo oziroma so v tihem dogovoru z vlado, da nič ne storijo. Tako je že trideset let. Prej je Semolič petdeset let glumil glivo sedaj pa ta modelka.
Ja nič novga tu. Valda bojo vsi direktorji in lastnki podjetji proti. Me pa res zanima od kje bo prisel gnar v proracun za javni sektor če privat sektor nima gnarja za višje plače...
Juhu. Končal 40 dnevni post brez alkohola😉. No, nekaj dni sem bil prisiljen zaradi posega, ostalo pa kar tako. Občutki: brez veze. Nič kaj boljše se ne počtim oz. še slabše🙃. Pašalo bi kako cepivo proti prehladu, pa kako cepivo po hrani, da se nebi tako pretakalo po črevah🤨. Pa kaka dobra piva zraven pice...
kot je @samSimon predlagal Mac bi kr bila solinda opcija. Drugače pa i9 ali pa Rayzen 9. kar se pa spomina tiče pa pod 64GB sploh ne razmišljat. razen če misliš videoedite delat samo kot hobi.
500-600W so že High end mašine....seveda lahko imaš rezerve kolikor hočeš,a dejstvo je,da so napajalniki najučinkovitejši blizu polne obremenitve.
Veliko važneje kot maksimalna "moč" je kvaliteta napajalnika.
Moj star Corsair HX-520 (Seasonic) z menjanim ventilatorjem (Sanyo Denki San ACE) je še danes za zelo močne PCje čist OK.
Pazi-EWGA,Corsair,Thermaltake nič ne izdelujejo!!! Samo "nalepko gor" in v prodajo-tu moraš ekstremno paziti kdo je proizvajalec,da ne kupiš "mačko v žaklju"...generalno pa je tako,da za majhen cvenk dobiš le "drek".
za corsair vem da ne delajo nič sami :), samo takrat ko sem nabavlu je bla najbolša opcija. pa še cena je bla kokr tok ok k sm ga dobu v akciji. Seasonic 1000W pa ni bil dobavljiv.
Pred eno uro je godlike napisal:
Moj prejšnji je bil SuperFlower. Top roba. Imel okrogle in snemljive kable, ko so drugi le sanjali o njih. Žal je tadebeli kondenzator razneslo in je bla megla v sobi. Odločil sem se ga ne popravljat.
In ker so me finance stisnile sem vzel Corsair HX850. Dela že kr nekaj let. Kdo ga je res naredil, pa ne vem.
edit:
The OEM behind the latest version of the HX850 is Channel Well Technologies (CWT) design, a company that Corsair frequently trusts for their middle and high range products.
Bil sem zvest Corsair-u, doklet mi ni ssd odletel. Pri 5-ih leti mu je kontrolni čip bluzit začel. Komaj sem še dobil vse dol.
Tud mojga je CWT konstruiru oz naredu. pa dela BP. je bla pa cena takrat okol 240€
glede SSD pa za1x zaupam samo samsungu. mam 850 evo 500GB že več kot 7let pa še vedno dela bp
Tale PSU, ki ga je vzel (750W Gold Plus) je čez glavo, nič ne rabi nadgrajevanja. Edin če bo kdaj uzel 4090 oz temu primerljivo 5000 serijo uzame kvaliteten 850W Platinum napajalnik.
Grafa mu porabi na max 285W za ostalo poganjat je pa tistih cca 500W+- ogromno. Njemu bo na max load povleklo tam, cca 640-660W
Napajalniki gold/platinum so ratali zelo kvalitetni in ni tko kot včasih, da si rabu za en shit komp kupt 500-750w napajalnik
Plato pa ima: (je na računu napisano)
tole za plato mi je pa ušlo
ja se strinjam, trenutno je napajalnik ok.
Samo še zmeraj je bol imet močnejš in kvalitetnejš psu. sploh če se bo kaj nadgrajeval al pa overcloakal.
moj prejšni napajalnik, trenutno še delujoč je v backup računalniku. Napajalnik je star več kot 12 let :). Thermaltake tough power 850W
@skritikrt: se strinjam. sam polek Seasonica gledam še EVGA, Corsair in pa Thermaltake. v tem vrstnem redu. cca 2leti nazaj je bil kr problem dobit dober napajalnik, je bil isti šmorn kot z grafičnimi karticami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naročil in plačal nov hladilnik...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani