Skoči na vsebino
projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno

aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N na

Koncu a ne.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A to si bil ti, k si v?eri avto prpelu tja :) Pa te je Marjan potem dam zategnil? :D :-)

Jp. Previlegij ane? Ti si pa imel zunaj parkiran avto. KR- KP pa se neki tablice ane?

Ti pa mas dons novo 6 ane? Se okol peljes.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bo nekaj na tem (V je naslednjik Cja)

if your Thermo Top V is configured as a suplemental heater instead of a parking heater, the Telestart wont help. Suplemental heaters are in its essence the same as a parking heater, but the difference is that they only accept the suplemental heater command. The telestart when connected via the W-Bus connection to the suplemental heater will issue an parking heater command, but the suplemental heater wont acknowledge that. Its matter of software of the Thermo Top V device,

Mislis da bova kj zrihtala?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bomo vidl - vazn da se izve, odklene - rekonfigurira se ga loh na beji pr kolegu.

ice daj za foro tvojega kolega mo?nika pokli?i zgolj kaj imajo oni - ?e imajo kaj za webasto pogledat, kakor vem mazda samo menja ?e ne dela

Jutri bom poklical. Upsm da bomo zrihtal. Ker toleen vse smrdi. Pomojem bom sele naslednjo zimo to vse zrihtal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

e ravno to sem te hotel vpra?ati sem gledal te predelave na yutubu - ma? tudi iphone aplikacijo, v avtu pa en kvazi star telefon ki vklaplja - sva?ta.

iceman tvoj avto v bistvu rabmo moj dela :D - torej?

Glej zaradi mene ni panike. Lahko gremo kamor hoces. V radijo 250km. To se pravi celo slovenijo pa se hrvasko, madzarsko avstrija in italija:) ampak v popoldanskem casu. Ker dopoldan delam.

Jures dj ti uprasi se unega k dela pri beji kaj bi blo lahko narobe.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Narocu sm olje dexelia po 9? zdej morem se filter za olje kupit. In ko bo v makedonij bom dal scistit karter in ostalo pa se olje bom menjal. ;) Ceprav pri 95.000 km ni te potrebe ampak bolj prej kot pa nikoli.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aja pol si tk isto napisal kot jaz. js sm napisal da je bolj?i od tovarni?kega ker se da oprat, pa ker ma bolj?i airflow :P:hohoho:

o vgradnem govorimo, ne?

Ja o vgradnem. ;) tko je ce med sihtom visis na forumu. Potem pa na skrivaj pisem in delas napake.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.