nimam se kabla - kak vag.com to je za vage, jaz sem mislil predelat kabel. Kabel z webata za diagnozo je ampak da ga PC sprejme preko usb je tisto vazno
aha. Sj zdej se mal grem po avto pa ti povem ali je tist N na
Zdej sm klical na mazdo za webasto so mi rekli da so probal in ne morejo nastavitve spreminjat. Jures lahko se popoldne oglasim pr teb in probava prek VAG COM ce se lahko kj spremeni. Ce imas cas seveda.
if your Thermo Top V is configured as a suplemental heater instead of a parking heater, the Telestart wont help. Suplemental heaters are in its essence the same as a parking heater, but the difference is that they only accept the suplemental heater command. The telestart when connected via the W-Bus connection to the suplemental heater will issue an parking heater command, but the suplemental heater wont acknowledge that. Its matter of software of the Thermo Top V device,
Evo sm poklical mocnika ce imajo tester za webasto in je reku da ga imajo amoak lahko samo napake pogledajo ce so pa kdaj imel kj za popravljat so kr na bejo poslal.
e ravno to sem te hotel vpra?ati sem gledal te predelave na yutubu - ma? tudi iphone aplikacijo, v avtu pa en kvazi star telefon ki vklaplja - sva?ta.
iceman tvoj avto v bistvu rabmo moj dela - torej?
Glej zaradi mene ni panike. Lahko gremo kamor hoces. V radijo 250km. To se pravi celo slovenijo pa se hrvasko, madzarsko avstrija in italija:) ampak v popoldanskem casu. Ker dopoldan delam.
Jures dj ti uprasi se unega k dela pri beji kaj bi blo lahko narobe.
Narocu sm olje dexelia po 9? zdej morem se filter za olje kupit. In ko bo v makedonij bom dal scistit karter in ostalo pa se olje bom menjal. Ceprav pri 95.000 km ni te potrebe ampak bolj prej kot pa nikoli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani