Oh ja, nekdanji miličniki bi jih nabutali k vole pol pa še mal v marici po ovinkih vozili pa na polno bremzali in speljevali, da bi jim natreskalo slamnate betice. 2x, 3x pa bi jih hitro minilo pizdarije delat.
Ampak v čem je fora, da si s praznim tankom na cesti... pa sej imajo domet ICE vsaj 600 in več km, tko da ne rabiš glih na hlape naokol. Sej mogoče sem jaz čuden, samo na tej Mazdi sem samo 1x videl rumeno lučko za gorivo, v večini primerov pa , ko je manj ko 200km domet se gre na pumpo.
Zarad tega me pa EV-ji tolk nervirajo, ker mam občutek, da tud k je poln je prazen 🤪
Haha... smeti so krive, ker maš prazen tank. Dobr si me nasmejal
Ampak me presenečaš na polno... ne EV-ju ni panike polnit večkrat na dan, a na ICE pa se kr pozabi in se pelje do konca... Drugač pa ja BC je tko tko, men je prva 6-ka obstala pri dometu po BC še za 111km . To je blo prvič in zadnjič, da sem rinil do konca in preizkušal srečo.
On je pezde, da ga ni večjega. Ropotal je vedno pred volitvami, kako bo rešil to in ono, med drugim tudi brazilce. Ko pa ga je naiven folk izvolil se je pa lepo zavalil v opozicijski stolček in niti pomislil ni, da bi šel v katerokoli koalicijo. zakaj pa bi, ker tam bi moral celo nekaj delat, celo mogoče kot minister.
Tko pa denarci so lepo tekli na Zmagecov TRR on pa lagano sportski. In to je enako ponavljal vsakič, ko je bil izvoljen in čisto prav je povedal nekoč, da narod je glup. Ja dejansko je, če mu je takole dajal glasove brez, da bi od njega zahteval naj svoje predvolilne oblube udejani še v praksi. Skoraj vsakič je imel to možnost.
Pr tanovih piska skos. Kolega ma novo Corso, ki jo je dobil1 4 dni nazaj. Model je že čist obupan, ker skos piska za hitrost in podobno. Lahko sicer izklopi a je naslednjič spet ON. Po menijih pa je kr neki klikanja, da se to izklopi. Išče po forumih, če se da kakšne bljižnice naredit al pa izklopit za vedno. Bi bilo to varno, če bi res znalo delat z omejitvami, trenutno pa sistemi ne omogočajo tega in je samo dodaten kaos in motilec med vožnjo.
Žal, namesto, da bi spravili zadevo v okvir olimpijzma, ki naj bi preko športa združeval so se šli kulturo izločanja. LGTB scena je poskakvala po odru, drag queeni, transi in druge deviacije normalnosti so bile pač reklama za to sceno. Šport pa čist nekje v drugem, če ne pa celo v tretjem planu. Očitno parade ponos, eurovizije niso dovolj... zdaj bi uničili radi še športne dogodke s to milo rečeno perverzijo.
Nič nimam proti LGTB+++++, dokler je to njihova zadeva, ko pa gredo preko meje in to reklamirajo ter me posiljujejo s tem pa pač toleranca gre in tako odhaja toleranca večini ljudi. Se pravi si vse bolj škodo sami sebi delajo, dokler ne bo enkrat prepozno pol bo pa spet jok in spet bodo igrali vlogo žrtve, ki jo tako dobro obvladajo.
Zanimivo... pred četrt stoletja sem delal v trgovini Jerovšek Computers in je bil tisti famozni čas, ko se je šlo iz 5% prometnega davka na 19% DDV. Gneča in vrste take, ki jih danes vidiš sam še na AC in pri odprtju KFC-ja. Ampak nihče od nas se ni nikoli zmotil ne za čeke ne za denar in ne za transakcije s karticami pa je blo od magnetnega zapisa pa do slipov, če se kdo tega spomni še.
Kaj hočem poved... 90% teh "napak", ki jih omenjate so čisto navadni poskusi natega in nič drugega.
Zato sem pri hrčkih pred desetletjem prešaltal iz POS-a nazaj na gotovino. Ko te v tistih 14 dneh, ko si tam poskušajo 3x nategnit s POS-om je pač dost šale.🤬
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl... An ki nas zanima, ki delajo u Ameriki? Kt de nimamo dost svojih dementnežev, čeprou so precej mlajši...
O preklet nas zanima... ena vojna že divjja na pragu Evrope zaradi ameriških interesov. Trump je vsaj obljubil, da bo končal to vojno, če pride na oblast. Dovolj je bilo umiranja.
PogiCAR, najboljši kolesar našega planeta je dodal dodatni 2 minuti na svoj kolesarski konto; TdF!!!!
Včeraj noro, danes je pa tko mal za hec spet zmagal. Da Jonasu v 200m narediš razlike za 50m in se odpelješ mimo, da je ubogi Danec skor s kolesa dol stopil, ker je mislil, da stoji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ja, tolk hudo pa spet ni. V juliju prižgana parkrat in v avgustu šele s petkom vsak dan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani