Hrvaški predsednik Zoran Milanović nasprotuje pošiljanju sredstev za ubijanje Ukrajini, saj ocenjuje, da to ne more prispevati h koncu vojne. Hkrati meni, da "Krim nikoli več ne bo v Ukrajini in da je bilo Kosovo...
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Res je, Aleks. Čist prav imaš. Tega je zdaj pri nas toliko da ne moreš verjet.
Prejšnji teden v strogem centru Moravč (oštarijja). Sedijo trije moškimed 30 in 40 leti za mizo. Čeprav so dokaj dobro govorili vaško slovenščino, sem takoj vedel, da so ruski vohuni. In kako sem jih razkrinkal? Čeprav ga znamo slovenci kar dosti zlizat, so oni prakticirali prav ruske količine (ene 5x toliko, kolikor sem do sedaj v naši krajih videl najbolj natrenirane Slovence.
Ampak najbolj zanesljiv znak da so ruski vohuni je bil pa to, da so v oštariji, kjer točijo dobro Bernard pivo, pili eno scalnico iz flaš s peterokrako zvezdo.
Slovenska obveščevalno-varnostna agencija je v Ljubljani odkrila in priprla tuja državljana, ki sta obdolžena vohunjenja za Rusijo. Gre za moškega in žensko, ki naj bi vohunila pod pretvezo trgovanja z...
Ampak, zakaj ne objavijo slik. Bilo bi koristno, da bi ljudje vedeli, kako vohuni izgledajo, pa da se organizira sodelovanje med občani in varnostno službo.
Jasno, od kod ta megalomanski poriv za ukinitev avtov z notranjim izgorevanjem. (evropski) politiki so vložili svoje miljončke v razne Tesle. In če hočejo veliko zaslužit morajo ukinit termične motorje.
Tesla je samo v 3mesecih izgubil 60%. Mogoče se jim pa ne bo izšlo. Upanje.
Že ko so Evropi z "arabsko pomladjo" zrihtal kolone beguncev, bi Evropejci morali uštekat, kdo je prjatu in kdo ne. Destabikizacija EU s strani smrduhov čez lužo se je začela takoj, ko se je pojavila opcija, da dolar dobi euro konkurenco pri trgovanju z nafto.
Sorry, Pahor je bill trn v peti edino levakom, ker jim ni pihal na dušo kot palček iz murgelj in bivši udbovec.
Borat je bil samo slab matematik. Računal je, da bo ta mandat dobil Jajčeglavec - za funkcije v Brukslu potrjuje vlada - zaradi tega so samo še Boratove pete gledale iz riti bivšega udbovca princa teme.
Je pa tako, da ogromno ljudi ne razume funkcije predsednika, sploh od kar jo je Pahor popolnoma razvrednotil,
Prav v tem je tisti pozitiven moment ki nam ga je zrihtal Pahor, namreč da gremo lahkih src na volišča.. Dileme koga volit sploh ni, voliš lahko kogarkoli - slabši ne more biti kot je Borat.
a ja sej res, ti nisi Ljubljančan... bi rabil verjetno podrobnejšo razlago Rudnika? 😜 Tam se nič ne koplje ampak bolj kupuje... večino s pravim denarjem in precej manj s kojnskim denarjem. 🤠
Da ne boš preponosen Lublančan. Tudi Moravče imajo Rudnik. Samo še nasilno aneksiramo ga, kot ste vi Lublančani svojega.
Všerajšnem opozorilu mehankarja, da s takimi diski ni po životu ne na kolo, danes z njim na 902mnm. Pa kaj to njega skrbi če je predpisan minimum 1,55 mm. moji imajo pa 1,3mm. Saj so 3slojni. Verjertno pa da je tizga rostfreja čez alu sredico glih še za debelino staniol papirja.
Teh stvari policija nebi smela jemati tako zlahka, ker vsi vemo kam pelje grožnja z orožjem. Samo Ukraino poglejmo. Ne vem točno, kdo je bil kdo, ampak podcenjevanje lahko pripelje do scenarija, da tisti ki je bil ogrožen od airsoft pištole naslednjič prinese TT-jca. Sledi seveda da airsoftovec potem pride z AK47. Tako nekako je to šlo in gre v Ukrajini.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Enako 313 Kkm je imela tudi moja macda ko je šla od hiše. Res pa, da je bila zelo zelo redno servisirana. Mnogo bolj redno, kot bi si človek želel.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani