Skoči na vsebino
Sme?ne slike
Napisano

?udno,jaz boga na tisti sliki sploh ne vidim.... :P:hohoho::hohoho:

Ej, kak pa zgleda - da ga bom lahko prepoznal ?!?!? :whatever:

Pa ja, definitivno je avatar kriv! :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jaz gren zaj v MB v McDonalds :)
Napisano

KAALman - je blo dobro - pa pridi ?e kdaj, ko bomo ostali ?as imeli, ne pa da zadnjo sekundo napove? svoj prihod!!! :cheers:

Aja, pa Labija in Davida pripelji (saj za Labija bomo dnar skup vrgli, da nebo kdo bankrotiral :hohoho: )!

Mogo?e pa bi lahko organizirali sre?anje "pri Mc'donaldsu" - hehehe :whatever:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nokia spet... 6630 :(
Napisano

Kupi samsunga!

To da japonci delajo najbolj?e avtomobile ti je zgleda znano :bravo: , odkrij ?e njihov svet najbolj?ih mobilnikov. Nebo ti ?al! :danzoman:

Samsubg njet japonski ... Samsung made in Korea :P:bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klasi?na tema po celi Evropi:

Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - Nokia - SonyEricsson - Nokia - skratka Nokia je zakon :hohoho::bravo:

Moja 6230 se povezuje z vsem ?ivim (in mrtvim)!!! :blink::ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.