?udo jedno od mazde 6,..clo vozi?ek za dvoj?ke se stla? v prtla?nik (sicer mor? uzet polico vn,..ampak useen),..no sam baje da ga je mal problem dvignt,..kar pa neb vedla, ker ?e zmer ne smem hodt po stopnicah in bom po?as dobila ?iv?nga,...
Od jutr naprej pa kr na bolni?ki, ?eprou sm doma ?e od u?erej,..in me je ?e okol 10h prjel, da si odgriznem glavo od dolg?asa Ker normalno, da zdj ko bi lahko ne morm spat in sm k ?ukec ?e ob 5h zjutri.
baje,..nism se druga? ?e ?ist n? pozanimala, ker po pravic povedan ?e vedno ne dojemam kaj se dogaja (pa bi ?e po?as lahko, glede na to da smo skor na polovici )
Hja pred leti ko sem po ?ude?u ?e imel status ?tudenta in sem pred tem var?eval v shemi NSVS sva z mojo in enim otrokom naivno oddala pro?njo za nakup stanovanja iz sheme. Ni nama ratal.
Poznam pa modela, ki je 10 let nazaj vozu pice na ?rno, ?ena na sociali, v roku 1-2 let sta dobila stanovanje na tr?a?ki. ?ude?no sta potem oba na?la slu?be. Sam je ?alostno da dr?ava take bolj spodbuja, kot une ki si upamo kredit uzet. Men bi tud bolj pasal met socialno stanovanje kot kredo odpla?evat.
Jebi ga sej zato je jamralnik. ?e vedno mi pa ni jasno kako sem v vrtcu iz 3 sko?il v 6 razred :ne vem: .
Pri?akoval sem 4, ko so rekli da ne bojo ve? upo?teval kredita
Ka?ne pa sploh so cene vrtca? (sej vem, da stric google ve, samo sm prelena )
Allyssa, a se men sam zdi, al ti pi?e? sam v "jamralniku"? :ne vem:
Pod nujno rabi? enga ljubimca, da te vsaj enkrat na teden mal pocrkla pa bo kak?en "post" pol tud v "pohvalite se"
No frajer ti dam 4 mesce neprekinjenga bruhanja, 240 ur v slu?bi na mesec, pa mojga ?efa, pa da te vidm kam bo? ti pisal, ?e bo? sploh ?e sposoben kam kej napisat. Si za?
?e dva dni sm tok te?na, da grem sama seb na ?ivce in res ne vem kako da nisem koga konkretno s k?nim pladnom okol smr?ka.
O?itno tele 10+ urne slu?bene akcije ne bojo ?le ve? dolg.
Da pa ne omenjam bisera od ?efa, ki se je lepo pisu za dopust tko, da se pokriva s sodelovcem, js nej pa v 6. mescu in v najve?ji gu?vi s cateringom crkavam po 12+ ur na dan tm,..mhm,..komi ?akam.
Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo?
Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im ). Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to.
A nismo mel eno tako temo enkrat? Sr?ne te?ave al neki taga?
Druga? pa js sploh nisem bla v vezi, da ne bo pomote
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zna bit,..na? Bu?ko je ?e zdj ves bogi, pa je bil samo 5 dni pr "novih lastnikih". Enim bi blo res treba prepovedat met ?ivali :ne vem:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani