Skoči na vsebino

Terasa ima zasnovano haubo tako, da je skorajda ne vidis, cebrav je dolga meter in pol. Telefon je na mojemu nosu...

post-2637-0-81988900-1565087434_thumb.jpeg

post-2637-0-64756800-1565087447_thumb.jpeg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

To ni point. Point je kako so prisli v f1, kdo je talent, kdo ne je pa drugo. Samo danes ce ne prides v ekipo z dobrim avtom si takoj podpovprecen.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Al pa Verstappen....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Enako sem spremljal, ker je bilo ravno po motogpju, in razen Hamiltonovega lovljenja, ni bilo ni?esar zanimivega, tudi to da se bo mirno odpeljal mimo maxa je bilo seveda pri?akovano (2s hitrej?i na krog), nobene borbe za zmago....

Ferrari tretji s skoraj krogom zaostanka!!! Lewis je bil na polovici kroga s slavljenjem, ko se je fetl pripeljal v cilj...halo, zanimivo??

Zanimivo pa je kako je Honda kar naenkrat ratala bomba, samo iz Mclarna je bilo treba stopiti, ki je o?itno velik kr? od avta.

Smili pa se mi Williams, po moje bi pasal v F2...

Komajda !?TIRJE! v istem krogu na koncu dirke, od tega Ferrarijema zmanjkalo le 10sekund da nista bila za krog prehitena.

Res adrenalinsko

Tole pove vse:

Mercedesa: 438 to?k

Max+Leclerc+Vettel = 469 to?k!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?vicarska Furkapass je ?e vedno kraljica Alp :)

Vzpon iz Italijanske strani v ?vico na Grand Sant Bernard pa verjetno en najbolj spektakularnih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj spice lahko s pravim orodjem nasponas tudi od zunaj

Pardon napere....ampak guma mora enostavno dol ne glede na kolo. Drugace bos kaj ob defektu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A dacie pa ni? Da vem v katero skupino bom spadal nekega lepega dne

Spomni se lani na Dolenjskem.....dacia na nasprotnem pasu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri srnjacku tud ne ves a je srnjacek al srnjacica :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nehal gledati ravnokar. Zaradi vremena zacel gledati a hvala lepa

Jaz pa predlagam da naredijo se semafor za v bokse, dokler je en v boksu obvezno rdeca. Da se ja 2 ne moreta srecati.

Na izvozu pa kak dvopasovni rondo z robniki.

Da o SC ne govorim, kje so casi ko so avte umaknili v nekaj sekundah, tudi v Monaku.

Pogresam pa blow upe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se pravi, z braton se pogovarjas prek kolega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem kdo je kriv. Ampak adijo moje ciprese adijo moja trava. Hune pozgano kot v pozaru. Prahu za popizdit. Avto res prav pride

post-2637-0-36926300-1564132989_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sam Suzuki je imel kolk konjev pa navora? Kolk jih ima pa tale?

Ti ma? tud ?e krizo srednjih let, tako kot jaz.

101KM / 140KM 233/242kg 101nm/122nm

Ampak Suzuki je trgal do 12.000rpm Twin V baby

Navor se ne i??e za ti?anje, ampak za vle?enje v ovinku. Pa glavna razlika poleg vsega je:

(vse serijsko XCA): gretje ro?k, tempomat, DRL, Led cornering light, elektri?no nastavljiva ?ipa, gretje obeh zicov, ESA + TSAS, TCS + cornering TCS, ABS + cornering ABS, tempomat, rollbari, kufri, za??ita hladilnika, za??ita motorja, LED lu?i, LED meglenke, shift assist (Quickshifter za lastnike nemcev), keyless, 6 na?inov vo?nje, tudi Off road PRO, TPMS, enduro ta?ke, enduro ro?ka menjalnika, hill holder, kardan, ....pa verjetno sem ?e veliko pozabil.

Suzuki je surov motor, verjetno najbolj?i v svojem razredu kar nudi za svojo ceno. Vendar je ?as ko je treba naprej, ?e posebej ker so apetiti za dalj?e poti narasli.

ESA je electronic suspension adjustment - Rain, road, sport, off road, of road pro, individual.

To je glavna lastnost ki manjka V-Stromu, in najbolj pomembna zadeva na sport enduro motorju (bo pa sigurno pri?la kmalu) ker po?asi capljajo za velikimi. 

Izklop ABSa in TCSja je osnova za off road.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Stari, dej merki nase, ker tole je powerhouse in ne nek nedol?en motocikel. Da te ne bo zavedli pospe?ki in adrenalin.

Nikar ne misli da je Suzuki nedol?en. I??e se navor ne mo?....plus kardan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

.Triumph Tiger 1200 XCA Brexit Edition

post-2637-0-20385400-1564052580_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Verjetno isti postopek kot za avto? Gre? na DURS, uni ti izra?unajo davek in po pla?anem davku gre? na tehni?nega in registrira??

In ja, razli?ni DURSi so razli?no hitri. Prijatelj in sodelavec sta oba ?akala en mesec na to, da je uradnik v obrazec vnesel model vozila, ceno, CO2 in mu je ven vrglo koliko davka morata pla?ati.  :vskalo: Prijatelj mu je kar sam rekel, ?e mu sam izra?una koliko davka ima, ker so itak standardni razredi. In se ni u?tel niti za cent. 

v bistvu sem ?el na amzs, tam so ga poslikali, naredili izjavo za pline, s to izjavo na durs, ?akam odlo?bo in ko bo, pla?am, na amzsju je pa rekla, ko mate pla?an me pokli?te v naprej, bom pri?timala in samo prevzamete homologo :)

Vse mam ?e narejeno, ?akam odlo?bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

U lepa. Tiger je kar popularen sem upazil na TET skupini. Ampak pri nas iskati kaj takega je misija nemogo?e. Sre?no vo?njo! 

Samo en je ze dolgo na avtonet, pa to prejsnji model za 2.000? ve? kot sem dal jaz! Redki so, mam pa ?e garancijo in servis zagotovljeno v Gorici. Uvoz je pa baby easy....motor je ze na cesti, 5 dni preizkusnja, drug teden pa dobim ze vse za registracijo, recept, ne iti na DURS Ljubljana ampak DURS Kranj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.