500 ccm motor od Piaggia najde? v aprili scarabeo, atlantic, V Piaggiu X9, pa ima? dost poceni in dober stroj, ki ga v Ita lahko napol zastonj servisira? oz kupi? dele.
Navdu?il me je tudi Kymco Xciting 500, res pa da pusti zelo malo nagiba, kar je tipi?no za skuterje.
Vsi na?teti se dobijo znotraj tvojga budgeta.
Seveda je tu ?e gilera GP800, ki pa verjetno pade izven
Aja, Malaguti mi je ful hud, nisem ga pa vozu.
Pa ?e sevede Gilera Nexus 500, ki bi kar bil v mojem o?jem izboru ?e bi kupoval ?eber na kolesih (beri, skuterja )
Tud jst nobenem ne re?em fakof ampak se obrnem in grem. ?e mi nekdo pribije ceno 1.500 do 1.800? vem, da nimam kaj iskat, tudi ?e mi da ?e potem 3 al pa 15 %. ?e se pa spusti za 30 al pa 40%, potem smo pa na ba??ar?iji, tako da vem, da to ni mogo?e.
In sori, 150? za redni servis ni mogo?e, ?e nima? vez. Bom zanala?? vrgel gor cene vseh rednih servisov imam doma tabelo. Edinole, morda ?e so 2.2. motorji kaj druga?ni ,samo ti ima? ?e 2.0, dr?i?
Sicer sem pa itak samo pojamral, da je Mazda ena mojih najslab?ih odlo?itev, pa ne zarad avta, ampak zaradi stro?kov, ki mi jih povzro?a. Avto je ?ist ok, samo sori, po?utim se, kot da vzdr?ujem kazga 530D al pa E320CDI
Sploh ni res da je vseeno, ?e si jo kupil pri ?vercerju in s prevrtenimi kilometri na koncu od kak?ne leasing hi?e kjer so jo pre****li vse po?ez potem ni ni? ?udnega da se je vse to zgodilo.....ker take stvari se dogajajo tudi pri drugih uvo?enih sumljivega izvora. ?e je pa na?a z vso znano zgodovino ima? pa prekleto smolo.
Aha.
Ja tkole je. Vsi foruma?i to?no vemo, da so vse, kar sem na?tel, tipi?ne M6 serijske napake, razen motorja ?ipe. Torej je spet vseen, a je iz uvoza al ni.
Drugo, omenjal sem cene rednih servisov in cene glavnega velikega servisa. poleg tega pa seveda ?e, kaj vse je crknilo. K sre?i skoraj vse v roku garancije, razen ?eljusti in cevi klime.
In ja, avto sem si sam pripeljal iz Nem?ije, ko je bil star 5 mesecev in imel 12.000km. Avto je bil preverjen in vsa jamstva pisno izdana, v Nem?iji redko kdo previja, to se dogaja potem tukaj v SLO - Banana republiki, kjer barabe smejo vse, po?tenjaki pa ni?.
Saj vsi crkujejo, ni? ne re?em. samo tukaj je pa absurdno. Pa cene popravil so tudi absurdne, s tem da avto o?itno ni ni? ve? vreden, vsaka kur?eva ?e?ka ?koda je ve? vredna. Fakoff.
nevem kaj si delal da si 4 krat ploscice js sm jih sam enkrat in to sprednje mam 109000..servis okoli 300e,glavni servis na uradnem servisu 750-800 ojrov...
drugega takega pa mi ni nic crknalo..razn zadnjic senzor za pritisk pnevmatike..to je to...
Hmm ICE saj bere? forum a ne? torej ve?, da so diski jajc in tresejo za vsak servis skoraj, ?e malo pretiravam. Moje cene pa so utemeljene z ra?uni in ponudbami, tko da... ?e ima? pa kake extra vee ala Labi pa sori ampak to ne ?teje.
In ker je v dana?njih ?asih EDINO merilo ?al denar, ve? denarja pomeni bolj?i avto, mora na ?alost zaklju?it da je ?koda o?itno bolj?i avto, zeleni perjanici v znaku navkljub.
za 9k noben niti ne pokli?e, poglejte po ?im so ?kode v priponki z isto ali podobno specifikacijo, razen xenona.
Mazda se ne kvari.
( v 100.000 km je crknil od ve?jih zadev intercooler, cev klime, motor prednje ?ipe, komplet zadnjih zavor s ?eljugami vred, prednji diski 4 krat, ?obe je bilo treba tudi ?e nastavit)
Mazda je poceni za vzdr?evanje.
(veliki servis na uradnem 1.500 1.800?, redni pa okol 400?)
Povzetek morda ni primeren mazda forumu ampak kamikaze (japonca) pr hi?i ziher ne bo ve?.
Kar na?tevate je ve?inoma preveliko. Itak ?e imajo dru?inskega karavana. Mislem da so danes nekaj gledali in da bo nek C4 1,4 bencin, kokr pravi tamala. Tud jaz sem predlagal forda, a ni veselja.
?e vedno pa nismo ugotovil, kateri bencinar je res var?en, pri 70-90kW.
Je to ford 1,4 ali 1,6
citroen 1,4 ali 1,6
VW 1,4 ali 1,6 (sicer je neka fabia letnik 2001 v ?lahti in je skoz jok kok kuri, tko da ne vem... res je pa 11 let stara)
pe?o 1,4 ali 1,6
al opel 1,4 ali 1,6?
honda? :ne vem:
verjetn so ford citroen in pe?o itak iste ma?ine, tko da....
A so to teli motorji ki so ribali na polno?? Bratranc pravi da jih je v ITA na odpadih ogromno z zaribanimi motorji in jih noben niti povoha ne...samo en vem ?e je to ta 2.2 dizl
to so ble menda v tur?iji delane te verso. Pred M6 sem bil sam na tem da jo kupim ,pa je nisem ker mi je notranjost preve? odbita. Thnx god, tam bi bil ?ele urnebes. Biv?i sodelavc je imel v roku garancij 4 menjane motorje
matr...
ja drga? pa hvala za mnenja. KEr gre za drugi avto, naj neb bil prevelik, a vseen dovolj, da se sestra fura v slu?bo 100 km na dan. DCI je res en velk ?parov?k, a bi moral dodobra preverit kaj je okol motorjev, ker vem da so kolegu na cliu menjal vse 4 ?obe zarad kvalitetne nafte na?ega vrlega PETROLA.
?e vedno je zanimiv kak bencinar. A sploh obstaja kak?en, ki ?re pod 6l? Seveda da ni parkiran in ima vsaj 1.4 kubikov....
3-jko (1.6) diesla mam v uporabi trenutno cca. 4 mesece, prevo?enih 196kkm, pa morem potrkat na les, da sm zaenkrat zlo zadovoljn. Za teh 110HP sm bil glede pospe?kov pozitivno presene?en. Porabe mam zdej ?e vse tanke zapored okrog 6.5l/100km s tem, da mam dokaj te?ko nogo, druga?e se da 100% pridit pod 6.
Mazda no go. Dost je, da sem ?el jaz 1x z njo na led. Ne bom ?e ostale familije ogro?al- ?al. sploh traktorja ne.
Evo, da vidim, kaj bojo mazda?i predlagali.... Kupuje se drugi avto pri hi?i, ki mora imeti pribli?no takele lastnosti:
- 4 ali 5 vrat, lahko enoprostorec
- ?imbolj var?en motor bencin ali diesel
- letnik 2008 ali mlaj?i
- do max 8.000?
- velikostni rang vsaj clio, raj?i ve?ji
- kolikor toliko ugodni servisi
Problem je v tem ,ker sploh ne vem kater bencinnarji so var?ni. V?asih je bil to opel s svojimi ecoteci, kjer je fotrov kadett 1,6 pil 5,5, litra. Danes tega verjetn noben ne zmore ve?....
Predlogi? Skor bolj se kupec nagiba k benzu kot dizlu (bo Ivarveselpress)
Lani sem si nabavil nov fotoaparat in sem razo?aran nad kvaliteto posnetkov. Gre za canona SX210 IS. Prej sem imel Sonyja s 5 mio pixlov in dela lep?e fotke. Ta canon niti fle?a ne pusti ro?no v?gat. Vse slike so rahlo zamegljene in barve nerealne. Pa prav zato sem vzel canona, ker sem nkje prebral da ima zelo lepe barve. Skratka, stvar bom prodal, moje vpra?anje pa je, ali mi je res edina re?itev DSLR. Malo mi je mim tisto veliko ?katlo okol vla?it, pa bi raj?i kako alternativo, tja do 300?, pa da je zadeva kot se zagre.
Odvisno od kraja men dela super, tudi sedaj na ishitu cel ?as poslu?am Oe3 radijo in hrva?ki narodni radio v avtu tudi pri 130 nq uro - brez prekinitev.
back to topic - lahko ti ?enkam tegale - je ?e nekaj ?asa v predalu SGH-L760
Sej mi ni problem kupit, problem je kaj kupit. Ziher ti bo ?e kdaj za rezervo prav pri?el. Simobil... kaj pa vem ,jaz ne opa?am veliko izpadov signala - ve?inoma mi dela.
Dvomim, da bo zbral pogum in ?el k mobitelu. Bomo vidli....
Jao ne me spominjat.... 4 dni sem jo pilil po Dolomitih in vse do ?vice.... Moped kot se zagre in presenetljivo okreten kolikr?na krava je.Res da kar hitro podrajsa a saj ni CBRka... Definitivno bi jo imel v gara?i, ?e bi mi hilda al pa zidar al pa korde? lahk tud bav?ar ali JJ dali kak promil od svojga nakradenga kup?ak
P.S. bi pa vseen lahk po 11 letih na trgu naredili kaj ve? od FL.
ej jures moj kolega ra?unalni?ar pravi da pomaga ?e disk zmrzne? - potem navadno dela ?e tok cajt da sname? dol kar je za snet.... kakorkol je nenavadno, probaj kaj pa lahk zgubi?..... je pa tko, 60 gb risank ti jaz lahk dam
Evo me spet s problemom. Zakaj hudi?a mi no?e kopirat velikih filejev na USB klju?? Sem ga formatiral na ntfs, enako kot je sistem, a no?e, matr..... Klju?ek ima 8 gb, v naglici sem hotel dat gor en film z 1,7 gb pa ni?ta
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok, kot prvo govorimo o Hondi. To ima svojo ceno. ?al. Isto kot ?e bi govoril pr avtu o bavarcu.
Drugo. Konkretno si za 1000 ? kupi? 4 leta razlike in 25000 km manj prevo?enga, kar je ohoho, in jaz osebno bi raj?i vzel 2007 letnik.
Sevede pa je odvisno od financ.
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani