poky 1 Napisano 17. november, 2008 Avtor Zemir in Boss Napisano 17. november, 2008 boss, ne bi rad bil party pooper ampak v istem threadu si 2x omenjal, da me bos castil cevape...da vidmo zdaj skorpijone, ce se drzijo besed ?e ti jih on ne bo,ti jih jaz! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. november, 2008 Avtor Zemir in Boss Napisano 17. november, 2008 Scorpions rules - in smo najbolj prijazna bitja na svetu. Itaq! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. november, 2008 Zemir in Boss Napisano 17. november, 2008 Vse najbolj?e in najlep?e na?ima "ata" Bossu in "ni res" Zelcu! Pa da ga orenk zapijeta(tudi Pepsi velja za Bossa). Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. november, 2008 Blinki praznuje Napisano 16. november, 2008 Vse najbolj?e. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. november, 2008 Avtor Catya Napisano 16. november, 2008 He he,vidim,da ste ga orenk zapili. Pa super darilo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 13. november, 2008 OK,zaj pa verjamem,da nisi blond. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 13. november, 2008 Zanimivo branje,pa vsa resnica opisana. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. november, 2008 mike007 Napisano 13. november, 2008 Vse najbolj?e mazda?ki Mike,Mikeoo7! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 12. november, 2008 Vedo nisn,sn pa prebral to ja. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 12. november, 2008 Jaz mam pa samo eno,malo ?ir?o dilo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 11. november, 2008 Norci.press....... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 11. november, 2008 Bojo pa za smuk! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 11. november, 2008 Jah,to pa jaz ne vem,?e te ?e nisn vido. Pa ni? slabega nisn mislo,ne zgoraj,pa ne zdaj. Aja,pa zakaj ?al? A kje pi?e,da so mi blonde v?e?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 11. november, 2008 Aja pa ?e s tem se bom pohvalil da sem se v?eraj kopal v reki ki je imela 6 stopinj, zrak pa 12 Norc! Ziher si bil pi?ka pol. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 10. november, 2008 Ja no,zato pa pravim,?e si sliko okoli obrnila,?e se ?e oni niso obrnili za slikat. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 10. november, 2008 Sn mogla zadno sliko odpret in pove?at ter nekaj preverit.....Vsi so (ste) me razo?arali Kaj si jo okoli obrnila?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 10. november, 2008 Ni? ni naredo,samo propagando ma dobro. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 10. november, 2008 Pa ljudje,on je profesionalec....... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 9. november, 2008 Ja,za gor pa res more? gledat vremensko napoved,preden gre? tja,druga?e ni tak lu?tno. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 Ja pol pa idi na ?evape,pa stvar re?ena. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 9. november, 2008 bravo Sn ?e bil tam ve?,zato se mi je zdelo,ko si napisal vi?ino. Je pa carsko a? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 ?ak,ti ma? tigra od ?evapov?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 Kaj,a mate v Nem?iji tudi Martinovanje? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 9. november, 2008 Sn jih tudi bral ja. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 9. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 9. november, 2008 M?lltal?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?e ti jih on ne bo,ti jih jaz!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani