Joj kera mora, dons sm meu u slu?bi eno samo stranko skor 5 ur, zato se ?e tolk bolj veselim naslednga pondelka da zadiham s pounimi plju?i in na novem oddelku!
Dons sm ?e biu pr Ravbarju in sicer okol 18h, ne vem pa kej ste bli ostali, sm meu namen kej po?astit, pa kaj ?mo ?e ni blo mojih najlup?ih ?lanov Mazdojca foruma!
No pa hvala za ?estitke, biv je cajt da se kej zgodi glede tega, pa nej kdo drug zdej fura de?urstva!
Sicer bo ?e ?iva jeba pre?vet 3 mesce poskusne dobe, ampak bo ?e nekak!
Pohvalt je potrebno Mazda?e, ki so me dons obiskal, predvsem Markota, ki mi je iz zimskega spanja obudil MX5ko oz. Duha!
Pol si jasno nisem mogel kaj, da ne bi naredu ?astnega kroga do sosednje vasi, ko bodo tablce gor, pa ?e kam dlje. Trenutno mi je ?e par dni glavno prevozno sredstvo Hro?? l. 1974 z imenom Ba?ant!
Lihkar sm se vrnu z ob?irnega potovanja s svojo dru??ino; LJ - Banja Luka - Kozara - Travnik - Sarajevo - Jablanica (poru?eni most na Neretvi) - Mostar - Neum - Hvar - LJ! 6 res norih dni!
No pa ?e to loh re?m da takih kalamarov kot se jih da pojest v mestu Hvar v hotelu Park, ?e nism jedu do zdej, pa sm kr ekspert za te zadeve!
Sicer pa tut kopanje jasno ni izostalo, temu na ?ast zdej kr fajn ka?lam, voda ima pa? svojih mogo?e 15 C?! :ne vem:
?e usaj 2 dni mam totalne mravljince po rokah, noge so malenkost bolj?, pa tut ne ?ist!
Do dohtarja hodim zelo nerad in samo ko je nujno, me pa raznorazni ljudje stra?ijo z vsem ?ivim, tut sli?u sm, da ?e ma? visok pritisk in pa takele "mravljince" da je loh predznak za infarkt itd., pol ena kolegica je rekla da mogo?e kej u zvezi s kri?em, da mam k?n ?ivc pr??ipnen itd. skratka jajc use skupi! :ne vem:
Dobr sej mal se tut staram, sam ne spet tko rapidno, pomoje!
Ma kdo k?ne podobne izku?nje oz. ve u ?em bi biu loh trik, sej vem d niste lih medicinci, pra?am pa usen loh!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men tut Krk ni O.K.! :ne vem:
Od bli?jih otokov priporo?am Lo?inj, od mal bolj oddaljenih pa Kor?ulo ali Hvar, ki me je total fasciniru!
Mene pa mika Mljet in to v smislu totalnega dopusta, da se res spo?ijem za nov ?iht!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani