Skoči na vsebino
Kam na dopust?
Napisano

Men tut Krk ni O.K.! :ne vem:

Od bli?jih otokov priporo?am Lo?inj, od mal bolj oddaljenih pa Kor?ulo ali Hvar, ki me je total fasciniru! :ljubezen::ouje:

Mene pa mika Mljet in to v smislu totalnega dopusta, da se res spo?ijem za nov ?iht! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

?vedi vs. Grki... Za koga nej navijam? :unsure:

Oboji so mi v?e? :P

Jz pa lih kontra, tko da pol raj ne gledam! :ne vem: :hohoho:

?panija je pokazala roge, bikovske namre?, no pa :rispekt: Holandcem u?eri ko so ?pagetarjem pomerli hla?ke! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Lahko bi u tejle temi mal kak?no fuzbalsko rekl! :danzoman:

Zdele lih gledam Romunija : Francija, pa bom usak cajt zaspau, je kr kriza! :danzoman:

Sicer pa Francozov ne maram, za tole tekmo pa igra poleg ?panije moja najlup?a ekipa, to je Nizozemska! :mi pijemoo: :danzoman:

Kdo se upa napovedat finale in pa kdo bo prvak na koncu? :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mislim, daje Kubica ?ofer prihodnosti, sem pa ?e vedno ful za Alfonzota! :bravo::hohoho:

Verjetno sem ostal njegov poslednji navija?! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e mal pa bo Kubica dosegu svojo krstno zmago, pa u skupnem se?tevku se noro dr?i, samo par to?ka za Hemijem! :rispekt::ouje:

Mi je mal ?koda za Alonsa, sam tut njegov ?as ?e pride, sploh ?e gre k rde?im, ?eprav tkrat pa bom zelo te?ko naviju zanj! :whatever:B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons sm ?e biu pr Ravbarju in sicer okol 18h, ne vem pa kej ste bli ostali, sm meu namen kej po?astit, pa kaj ?mo ?e ni blo mojih najlup?ih ?lanov Mazdojca foruma! <_<:P

No pa hvala za ?estitke, biv je cajt da se kej zgodi glede tega, pa nej kdo drug zdej fura de?urstva! :ouje::rozico:

Sicer bo ?e ?iva jeba pre?vet 3 mesce poskusne dobe, ampak bo ?e nekak! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se loh pohvalm d sm dubu SKLEP O IZBIRI za novo delovno mesto (referent I na Izvr?bi) in bom zgleda ?ez dobr mesc kon?no zaposlen s VII. stopnjo! :danzoman::ljubezen::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalt je potrebno Mazda?e, ki so me dons obiskal, predvsem Markota, ki mi je iz zimskega spanja obudil MX5ko oz. Duha! :ljubezen::ouje::rispekt:

Pol si jasno nisem mogel kaj, da ne bi naredu ?astnega kroga do sosednje vasi, ko bodo tablce gor, pa ?e kam dlje. Trenutno mi je ?e par dni glavno prevozno sredstvo Hro?? l. 1974 z imenom Ba?ant! :P:D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Izlet je bil fenomenalen, no ampak prevozil smo pa kr enih 1700 al pa ?e ve? km, kok bi jih ?ele blo ?e bi padu prvotni plan, s celotno Jugo! :ne vem:

?ofer bi se obesu, Celica bi se pa spuntala! :hohoho:

Boss - sem pa lih tok mlaj?a generacija, da o takih izletih ne vem ni?, smo se pa odlo?il da nasledni? pade Sutjeska! :ljubezen::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lihkar sm se vrnu z ob?irnega potovanja s svojo dru??ino; LJ - Banja Luka - Kozara - Travnik - Sarajevo - Jablanica (poru?eni most na Neretvi) - Mostar - Neum - Hvar - LJ! 6 res norih dni! :ljubezen:

No pa ?e to loh re?m da takih kalamarov kot se jih da pojest v mestu Hvar v hotelu Park, ?e nism jedu do zdej, pa sm kr ekspert za te zadeve! :danzoman::ouje:

Sicer pa tut kopanje jasno ni izostalo, temu na ?ast zdej kr fajn ka?lam, voda ima pa? svojih mogo?e 15 C?! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men je pa Serpentin?ek kr dedc, ma par dobrih umes! :D:bravo:

Pa tole je tut zanimiva scena, sam morte pogledat do konca, tm okol 4.00 minute se za?ne fajn dogajat! :D

Unga "treba je gonit" pa ?e zmer nism najdu, pa tok sm ?e sli?u o njem, da je huudo! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Kaka neprijetna situacija;

?e usaj 2 dni mam totalne mravljince po rokah, noge so malenkost bolj?, pa tut ne ?ist! <_<

Do dohtarja hodim zelo nerad in samo ko je nujno, me pa raznorazni ljudje stra?ijo z vsem ?ivim, tut sli?u sm, da ?e ma? visok pritisk in pa takele "mravljince" da je loh predznak za infarkt itd., pol ena kolegica je rekla da mogo?e kej u zvezi s kri?em, da mam k?n ?ivc pr??ipnen itd. skratka jajc use skupi! :ne vem:

Dobr sej mal se tut staram, sam ne spet tko rapidno, pomoje! :whatever:

Ma kdo k?ne podobne izku?nje oz. ve u ?em bi biu loh trik, sej vem d niste lih medicinci, pra?am pa usen loh! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.