Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

mal prehuda no ampak kater komad sede :)

Kako misli? da so ble bejbe voljne al godne ....?kakor koli ?e :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

vfr1200 je raketa od motorja! Sosed je imel do sedaj vse in ?e vedno ima obe doma to tanovo ki jo baje prodaja(ne vem nekaj je jamral da bo prodal) in pa prej?ni. Sta pa oba modela meni ful :prstgor::prstgor:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

ej hardwell je nasploh ql ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

;) ga bom spucal za v vitrino!

Kmalu pa dobim res nove copatke:)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

shit,nekdo mi je okradel moped ;)

temelito ?i??enje Predvsem verige in ostanke masti.

Objavljena slika

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

ne nimam nobene za??ite! Fakkk kar neki no! :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e vedno ne razumem ! Se pravi da smo butli po?tenakarji in ti baje si po?ten vsaj tako se ves ?as vede??

Preprosto pra?anje si potem butelj ali ne? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

se pravi mi drugega potem ne preostane kot da ostanem butelj! Ampak po vsem napisanem sem se pomiril in ugotovil da nisem edini! :) se pravi si ti tudi butelj!?

Imam prav?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja kako !?

?e ti prehiteva?, pa on pospe?i se pravi je on v prekr?ku ker te potem prehiteva po desnem = voznem pasu. Kako potem dotupit njemu da je v prekr?ku oz. zakaj bi moral popustit ?e pa vozim po omejitvah in pravilno prehitevam? Potem takem bi jaz izpadel butel ker furam po predpisih?

Kdaj se razkazovanja luleka kon?a!? Kaj pa ?e prehiteva? sovoznico :ne vem: kdo je potem tukaj bimbo :o :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Imam USB 8 Gb! Za?el sem kopirat en film gor zadeva nekaj za?teka in moral sem odstranit usb.

Film je deloma skopiran,vsaj ka?e tako. Zdaj pa nastane problem:

Ho?em ta klju?ek sformatirat in mi napi?e da je za??iten pred pisanjem!!!! WTF OD KJE!? Karkoli delam (ho?em po?et) Je za??iten pred pisanjem! Razne kljukice ne pridejo v po?tev ker mi ne da opcije(samo za branje ,arhivske,..)

Kako,s ?im sformatirat,al je zadeva ?la rakom ?vi?gat?

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zdaj pa ti s5 nabija?!

avto na voznem pasu pelje 124.7 km/h ,ti ga prehiteva? po predpisih s hitrostjo 130km/h ,pride? vzporedno z njim in on potem pospe?i na 130km/h Torej kako se potem takem ne gre? prometnega dogodka ,ki se mu pravi prehitevanje,oz.zakaj bi tukaj moral trpeti-po tvoje pametnej?i?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ne verjamem !

Kaj pa ?e je to na 2h cestah ki ste enakovredni! In po tvoje koliko ?asa je treba ?akat oz.kako po vrsti ?e se pelje? vzporedno z nekom in to enako brzino,pa vzame? primer kamjonarjev ki se prehitevajo z 1.5km/h razlike 7 km? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hja, to je pa? njegov problem, ne tvoj.

Hec je v tem, ker se morajo v praksi previdni vozniki ukvarjati z divjakovimi nameni, namesto, da bi bilo obratno.

ne nabijej!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zanimivo pra?anje! (si ga ?e poslal na policisko upravo -iz firbca :) )

Moje mnenje!

Pospe?i hitrost in varno prehiteti avto ,nato se umakni na vozni pas!(verjetno si tako tudi naredul :jezicek: )

Si pa nekako to tako razlagam kot vo?nja v rumenu lu? semaforja-gas ?e se varno ne more? zaustavit :P

Valda da se spla?a divjat in da je ?asovno pomembno!

Nekdo dela samomor in te?e ampak zamudi avtobus da bi ga povozil........u fak jeba si re?e nesre?nik ,zdj bom mogu pa naslednga po?akat,pa se prpele druga trola pa fant ne sko?i--------zakaj ne,zato ker bi on rad da ga povozi trola s ?tevilko 9. Uglavnem ?as je pomemben :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

No sicer je odvisno tudi od zime, ce pritisne malo dlje se prelazi odprejo junija. V nacrtu so vsi TOP 15 prelazi (ne dead endi) po visini

http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_hig...roads_in_Europe

Suzuki, honda, yamaha so ze prijavljeni tako da ne smes manjkati na Kawi

uff dej res planiraj na take dni kjer ne bo snega!

Hmmm bo? imel kj prostora ker jaz poleg torbe za tank in ruzaka nimam drugega :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A samo 1l delavne?

A neb ?lo hitrej, ?e bi jo kar pe? mahnu?

za klobuk poravnat bo ziher dovolj ,ob enem pa treba pazit da ne bo? bruhal,zato je 1l dovol

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bravo!

In pa varno v prometu!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

ooo lojz vidim da si ?e navsezgodaj pod vplivom nesre?...........o?itno res i??e? :ne vem: OK pusmo to v glavnem bedn si s temi prometnimi nesre?ami! Ker si tak stru?ko za to,in ker je ?as pirotehnike,bi se zelo rad nau?il kaj ?e v te smeri ,saj ve? da si za novo leto ne bom odstrelil brkov :)

povej kako naj ravnamo s pirotehniko da ne bo sosed hud ?e mu zakurim kozolec zaradi tega!?

Kako ti zavaruje? svoj kozolec da ne pride do tega?

Ej k pa je ?e lih novoletni ?as pa mi povej, ?e si okrasil svojo kabino in rampo za na parkiri??e katero veselo dviga? s prtiskom na gumb!?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ja, samega sebe! :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

jaz pa danes naredil 20 km z mopedom po son?ku !

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

?e prav ?tekam bi morala zadeva fukcionirat in ne rabim nove TV?

Mater tokstara tv pa bo delal,?e res potem se je spla?al 1000 dat :P

tnx!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

oooojoj kako je ?alosten :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ok Ni glih PC je pa TV Nekaj smo ?e govoril na pijanki ampak vseeno bom kar pra?al tukaj ker mi nekako ni jasno kako zadeve potekajo!

Imam tale TV:

http://www.lg.com/uk/tvs/lg-42LH7000-lcd-tv

pra?anje: Glede na specifikacije ki jih ima ,ali bom lahko gledal HD programe (recimo discovery HD,animal planet HD,....) s to TV pa naj bo z vmesnikom ali brez samo da bo delal,namre? v kratkem se bomo prkonektal na optiko!

Hvala in lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.