Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ah to je blo ko sem iskal cilinder ki ne lavfa, snamem tazadnega ma?ina veselo isto lavfa (ko traktor) mene pa veselo ruka <_< No ko sem zamenjal kable je ?ezmer trakorske zvoke oddajala ma?ina, ampak me vsaj rukal ni...

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma ziher je disk, ker tudi neki ?udno ''praska'' notr, mislm neobi?ajno, zvok mi je ?e preve? znan od biv?jih diskov, katere sem ?e malo probal zrihtat, ko pa ni ?lo, sem vrgu pre? in preprosto kupil novega... tega mi je pa ?koda ker je gor ogromno uporabnih podatkov, med drugim slike od morja, smu?anja,.. od cele familje vglavnem... tako da j**a :blush:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala Boss in Ploki. Uklopko, druga?e disk z winsi normanlo lavfa, pravim da winsi za?tekajo ko priklopim drugi - zunaniji disk (za?teka tako na usb-ju kot direktno na sata priklopu), oz ko ho?em brskat po disku, winsi vr?ejo ?e neke erorje branja na doti?nemu disku, potem mi napi?e na oknu -not responding- nakar drmam ctrl+alt+del in za?tekajo komplet winsi. Zanimivo je tudi da ?e imam disk priklopljen ob ?tartu winsev, se te nikakor no?ejo bootat, ampak moram ?ele naknadno priklopit drugi disk...

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

opa. ce je sel sam usb controller pol ni panike, pol vzami disk ven in ga prklopi direktno prek sata kabla, ce je pa crknil disk bos pa dal vec kokr je tvoj avto vredn verjetno...

ker je treba poiskat identicen disk in presadit vse diske v okvir in hardwer od drugega. pa se pol ni garancije da dela... vse skup je priblizno tako delikatno kot operacija srca

Usb controller je vredu, sem probu drug disk gor, pa tudi tega sem direktno na sata dal pa se za?ene, par sekund dela normalno potem pa frizne (pa tut neki ?udn ?krta sramezljiv ). Zanimivo pri tem je da mi friznejo komplet windowsi in je treba reseterat... :angry2:

js pa u sredo ustat ob 4h in do 8h spit 6l ogabnega pra?ka za pucanje ?rev :S

Predvidevam ?e mora? vse to spravit not, bo mogolo tut nekje vn pridt :o
panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.