Jaz sem si za 75? omislil CAT B-25. Mobitel, kot se za gre. ?eprav se jih ve?ina, ki ga vidijo, malo zmrduje, sem jaz nad njim navdu?en in sem s tem mobitelom zelo zadovoljen. Poglej, mogo?e bo pa tudi zate dober...
Zadnji? je kolega to?no takega privlekel iz ?epa in kmal zatem objasnu, da ga ima med drugim tud za podkajlat kak?en drevo, medtem ko ga podira
Pa ?e ene par dobrih primerov je podal, recimo ?e natakar ne sli? ko ga pokli?e?, mu lahko kr to ciglo zabri?e? in ne bo ?kode. Ne na telefonu, ne na natakarju. Ostalih se pa ?al ne spomnm ve?..
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tist komfort 3xblinker je ubistvu ?e polavtomatik...takrt smo ga na veliko montiral tud v na?e karjole, zdj ga niti ne pogre?am ve?, vsaj roke mal ve? razgibavam
Js sm se pred takimi sre?nimi dogodki zavaroval pa sm kr ?e eno naro?il (kao 3. tablica za prikolico) in jo od takrat naprej vedno sabo v prtla?niku vozim, kr skupi ?e z okvirjem. Slovenistan pa? jeb**a
Jah men so pa policisti rekli ko sem tablico izgubil da to ni potrebno, na vprasanje kaj pa ce jo zlorabijo ala pumpa pa to, ni imel odgovora...
Pol si pa misli, spet si sam prepuscen
Ko so men zadnjo tablco skup z okvirjem dol odtrgal, sem ?el direkt na upravno enoto novo naro?it in te ?e tam vpra?ajo zakaj jo rabi?, pa napi?e?, da je bila ukradena in sami naredijo nek zapisnik.
Tud niso ni? kompliciral za prijavo na policiji, ker naj bi ?e ta zapisnik bil veljaven dokument ob kak?nih komplikacijah. Je pa res to dobro ?imprej naredit in ne ?akat nekaj tednov, na primer da bi se 'slu?ajno' tablica najdla.
Sem se usedu direkt iz V6 turbo v svojo ma?inco. No, ampak skromnost je menda lepa ?ednost.
Tud js sm mnenja, da spozna? kaj je luksuz ?ele, ko vozi? avto brez servota, kaj ?ele ostalih modernih priprav kot so obratomer, nastavljiv volan, avtomatsko uga?anje smernikov iz ovinka..itd
?al ni panda, ampak nek mal ve?ji sicer dokaj podoben jaj?ek.. ?eno bo pa res treba mal pogret, ?e ne s kurjavo pa kuko druga?. Aja ne, ne mislm je zakurt
Tud to je ena od opcij, ampak odkar je vajper v gara?i mam za pomo?no zimsko prevozno sredstvo po novem kr enga od dru?inskih Ferrarijev z zavidljivimi 55 konji?i. Nora zadeva.
Dans takoj po zajtrku sem se povzpel do sv. Primo?a nad Kamnikom. V nadaljevanju mi je pa Simon zamenju senzor glavne gredi in zdej Korejc s5 laufa K ZMAJ!
Js sm pa ?e kondicijo za?el nabirat za primere lete?ega ?tarta
Letos sm sam enkrat ?el podnev tuki mim do Logatca in jim je o?itno uspel ravno takrt mene nahitr ujet v ozadju. Od del? se res zanimiv vid, kot da bi vesolce lovil (antena.press)
Zakaj bi mu jo pa uni?l? :ne vem: sj je ne voz kr vsak lolek s 5 minut odve?nega cajta
Za sosede predvidevam da niti ne vejo kaj mamo sploh na dvori??u za ene voze, ker dlje kot do bmwja znanje ne se?e, jim je blo pa najbr? ?udn zakaj ga navijam preden se ugasne
Ok no, da ne bo kdo mislil resno, ?eprov izgleda zlo podobna situacija kot takrat z mx5-pele, je blo tokrat sam za?asno za en krog in zadeva je res huda, tako zvokovno, hitrostno kot stro?kovno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hah dobr si najdu baje je blo vse skup tud po televiziji-otvoritev prve brazilske restavraciji v slo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani