Psica je popoldne pojedla ?ivanko (+nekaj cverna gor) in ker smo hitro posredovali in jo peljali v kliniko je z njo vse OK.
Res noro prijazen veterinar je vse uredil. Na sre?o se je ?ivanka zapi?ila nekje za jezikom, da ni bila potrebna operacija. Pomirjevalo, slikanje, potem narkoza, in s ?karjami vzet igo ven. Je bila pa zanimiva potem doma, vsa zadeta, prov kot nek ?unky je zgledala
P.S. Veterinar je mal mazdo 6 karavan - pomoje ?e isti letnik kot moja
V?er in danes sem opazil, da se je za kratek ?as pri?gala lu?ka za olje. Previm nivo in je bil precej nizek (sicer ko se je avto umiril je bil malo pod L). Pi?em ZS Zmaju in v roku 2 ur je bilo vse urejeno (dolito cca. 4dcl olja). Res ne morem vrjet, da sploh ?e obstaja taka storitev in to v nedeljo
Ni? ne ?tarta...dead ko brick. Tak kot on v zgornjem video posnetku. Do zdaj ni ni? trzal...?e je vse kar rabim usb kabel lahko pove? pa probam. Lahko ti ga pa tudi dostavim pa proba?.
Ker trenutno je varianta tudi da kupim enega ki ima po?en LCD pa pa? sestavim enega ok
Ker sem malo pozno opazil (oz. se spomnil) na te kupone, me zanima ali ima kdo te kupone. Bolj natan?no rabil bi tistega za velux notranji vgradnji set. Se mi malo mudi ?imprej to dobit, da ga dostavim izvajalcu. ?e se komu valja. Ga pa vrnem, ko ga dobim po po?ti
Na koncu sem se odlo?il, da bom zaradi la?je izbire dal letnik pred model. S tem v ve?ini primerov (nekje so na ?alost ?e napake) precej dobre omeji? modele in poenostavi? izbiro.
Artiklov je dobrih 200k in tudi za mazde je kar precej izbire. ?e ne drugega vsaj okvirn stro?ek ko kaj crkne (khm....mislem pa? potro?ni material ker na mazdi ni? ne crkne )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bom napisal sem namesto pod jamralnik
Psica je popoldne pojedla ?ivanko (+nekaj cverna gor) in ker smo hitro posredovali in jo peljali v kliniko je z njo vse OK.
Res noro prijazen veterinar je vse uredil. Na sre?o se je ?ivanka zapi?ila nekje za jezikom, da ni bila potrebna operacija. Pomirjevalo, slikanje, potem narkoza, in s ?karjami vzet igo ven. Je bila pa zanimiva potem doma, vsa zadeta, prov kot nek ?unky je zgledala
P.S. Veterinar je mal mazdo 6 karavan - pomoje ?e isti letnik kot moja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani