Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Bom napisal sem namesto pod jamralnik :)

Psica je popoldne pojedla ?ivanko (+nekaj cverna gor) in ker smo hitro posredovali in jo peljali v kliniko je z njo vse OK.

Res noro prijazen veterinar je vse uredil. Na sre?o se je ?ivanka zapi?ila nekje za jezikom, da ni bila potrebna operacija. Pomirjevalo, slikanje, potem narkoza, in s ?karjami vzet igo ven.  :bravo: Je bila pa zanimiva potem doma, vsa zadeta, prov kot nek ?unky je zgledala  ?zmeden?

P.S. Veterinar je mal mazdo 6 karavan - pomoje ?e isti letnik kot moja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer ne bom hvalil sebe toda Zmaj-a in Simona.

V?er in danes sem opazil, da se je za kratek ?as pri?gala lu?ka za olje. Previm nivo in je bil precej nizek (sicer ko se je avto umiril je bil malo pod L). Pi?em ZS Zmaju in v roku 2 ur je bilo vse urejeno (dolito cca. 4dcl olja). Res ne morem vrjet, da sploh ?e obstaja taka storitev in to v nedeljo  :rispekt:

Svaka ?ast Zmaju in Simonu, malo je takih  :rispekt:  :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja res je najbolj pomembno, da je temperatura ?isto po vseh merilih in zakonih in ne vem ?e ?em.....

Zaradi mene ?e bi rekli to?no ob 11h bomo pred jamami vrgli 3 kocke ugani koliko bo. 

1. sms ki ga po?lje? je free

2. lahko kaj dobi? 

3. neki majo za ogla?evat

4. delajo reklamo za avto

5. ...

6. samo da eni komplicirate  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf (?port ne avto :) )
Napisano

Ker zadnje ?ase kolega bolj ne kot ?trajka (oz. dela na ?ihtu, ?trajka pa v rekreaciji) me zanima ali kdo od vas igra golf?

?e kdo igra in je ?e za?etnik se priporo?am za kako igro, da ne bom lih sam po igri??ih ?etal (?eprav priznam, da v?asih pa?e bit sam).

Kaj pa druga?e...je kdo to sploh probal oz. kako imate mnenje o tem ?portu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samsung Galaxy S2 - brick
Napisano

Ni? ne ?tarta...dead ko brick. Tak kot on v zgornjem video posnetku. Do zdaj ni ni? trzal...?e je vse kar rabim usb kabel lahko pove? pa probam. Lahko ti ga pa tudi dostavim pa proba?.

Ker trenutno je varianta tudi da kupim enega ki ima po?en LCD pa pa? sestavim enega ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samsung Galaxy S2 - brick
Napisano

Ni lih taprav forum (samo imam lih tega odprtiga in bom na ostale kasneje napisal).

Nekako mi je ckrnil moj telefon Samsung Galaxy S2. Sedaj nisem lih 100% ali je komplet software napaka ali pa je odletel kak hardware del.

Ne odziva se na ni?...ne na gumbe ne na usb jig....0, tema...pa? popoln brick.

Se kdo ukvarja s tem in ima mogo?e programator da bi probal flashat boot loader oz. pozna koga ki to dela?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

Jest: a lahko tole nekako lo?i? in nared? novo temo "Motoristi vs. avtomobilisti", tukaj pa naj bodo zanimivi posnetki in ?lanki

Prepucavanje kdo ma dal?ga, motorst ali avtomobilist pa? to ni to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes za jutri kuponi
Napisano

Hi

Ker sem malo pozno opazil (oz. se spomnil) na te kupone, me zanima ali ima kdo te kupone. Bolj natan?no rabil bi tistega za velux notranji vgradnji set. Se mi malo mudi ?imprej to dobit, da ga dostavim izvajalcu. ?e se komu valja. Ga pa vrnem, ko ga dobim po po?ti :cheers:

Govorim o teh kuponih: http://www.daneszajutri.si/top-snop-snopic-ugodnosti-3/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iskanje avtodelov - kako?
Napisano

Evo kon?no uspel naredit do konca:

Iskalnik je na voljo: http://salomon.si/oglasi/motorna-vozila/novi-rezervni-deli

Na koncu sem se odlo?il, da bom zaradi la?je izbire dal letnik pred model. S tem v ve?ini primerov (nekje so na ?alost ?e napake) precej dobre omeji? modele in poenostavi? izbiro.

Artiklov je dobrih 200k in tudi za mazde je kar precej izbire. ?e ne drugega vsaj okvirn stro?ek ko kaj crkne (khm....mislem pa? potro?ni material ker na mazdi ni? ne crkne :danzoman: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.