Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano

Jaz ne pijem več pive direkt iz pločevinke.

Na morju (dopust) pijem pivo na plaži, pločevinko pa sem imel pokrito z kamenčkom. Odkrijem, naredim žljuk in zadnji trenutek začutim nekaj v ustih😬

Na hitro izpljunem in fak osa je bla v ustih🤢. Res sreča v tej situaciji, da me ni pičila, ker sem alergičen. Me je pa ugriznila v nebo. 

Ne vem, kako bi se končalo, če bi me pičila.....urgenca pa to.....💉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

V soboto, ko sem se vrnil z dopusta, hocem zvecer prizgat TV… in nic… Samo rdeca lucka utripne 4x… Ko sem malo pobrskal po spletu, sem nasel, da je po vsej verjetnosti crknil nek modul za napajanje… Panasonicova plazma je stra dobrih 12 let… zato sem se odlocil, da je cas za kaj novega… In sem vceraj nbavil novo OLED TV… Ampak to potem ze bolj sodimv temo “pohvalite se…” ;)

Aja, ce komu kaj pride pride 46” Panasonic plazma v okvari… jo lahko dobi… ;) Drugace bo sla na kosovni odpad…

Samo te plazme so ble pa kar kvalitetne. Moja je letnik 2009 velikost 50" in še vedno deluje super. Edino memorja ne drži, zato sem "posodobil" v android 😁. Zdaj jo imam v kantini...

Jaz sem šel na NEO Qled 65" Samsung. Zaenkrat zadovoljen.  

pred 3 urami je Janez007 napisal:

Tudi včeraj je bil en kavč v IKEI že zaseden 😆

IMG_20220627_181118.jpg

Lejzbike😁?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 32 minutami je Z M A J napisal:

Med Covid cepljenjem ali dimnikarjenjem po nosu, so ti vgradili čip, ki bere misli in sporoča dalje kaj ti v glavi dogaja. :)))

Oh ti čipi. Zaradi tega zdaj še čakam na nov avto... Pravijo, da so jih vse porabili za dimnikarjenje😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A mi lahko kdo to razloži, kako je to možno?

Dva dni nazaj sem bil službeno na xy lokaciji, kjer sem opravljal svoje delo. Tam pa so imeli še prodajalno očal (optika). Lastnika sem vprašal, če imajo kaka športna očala za na MTB in sledila je debata o teh očal.... 

Danes pa mi FB ponuja oz. vsiljuje reklame za točno taka očala raznih ponudnikov?!?!?! Pa nisem prav nič guglav glede tega na spletu.

Kako je možno? FB trgovska Udba vse prisluškuje? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem se rodil je bil par/ne par ampak gorivo se je vseeno dobilo. Danes pa sem natankal pičlih 5l dizla. VEč ni pumpa potegnila....

Svašta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni bla skrita kamera ne. Bil sem samo z ženo, tavečji pa je plezal v plezalnem centru. No ja, še največ se je ona zgražala ja😁. Meni pa je blo kar zanimivo pogledat😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film.

Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf kar stisne me, ko zagledam kače....😬

Tega črnega gada sem pofotkal zraven poti za na Snežnik ta vikend. Bil je v družbi z ljubico😄

20220610_163022.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lep mtb😀. Priporočam, da si nabaviš amortizirano potopno in bol boš car😁.

To sem jaz nabavil za mojega in mi ni žal. 

Moj trdak je ratal soft trdal in odlično amortizira udarce. Video:

WWW.PNWCOMPONENTS.EU

Suspension + Drop. The Coast Post combines the benefits of a dropper with the joint saving squish of suspension...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.