Skoči na vsebino
Frankfurt 2011
Napisano

Kot re?eno si lahko tukaj ogledate galerijo in preberete nekaj malega o tem kaj so predstavili na avtosalonu v Frankfurtu nekateri proizvajalci

nekaj mojih utrinkov iz frankfurtskega salona :D

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

zdj pa mal za mazdine ventilatorje :D

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kaj pa microsoft security essentials ?

BTW je tud đabe in men dela bp.

microsoft security essentials= live security essentials ;)

Kar se pa predsodkov ti?e ti pa povem da so nesmiselni, kr je skoraj vedno bol? met licen?ni progarm kot pa neko scrackano verzijo. Zastonjski so ravno tako dobri kot pla?ljivi, vsaj kar se ti?e odkrivanja virusov. Morda se je potrebno navadit na vmesnik, a iskreno sta Avastov in LSE-jev zelo enostavna. ?e eno dejstvo je da proti virusom lahko dale? najve? naredi uporabnik sam z neklikanjem vseh shiny, popout bedarij :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

1. Nod32 stane podal?anje licence 25?

2. ne vem kako je ?e ne deluje ampak ?e ne deluje si ponavadi res kriv sam, ker jst sm naredu ?e malo morje nod32 registracij pa nikol ni blo problemov.

3. pa ne vem ?e si doma?i uporabnik zakaj sploh uporablja? Nod32 ob malem morju brezpla?nih in dobrih antivirunih programov, kot so Avast, Avg free, live securety essentials itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sej ne da bi se hvalu ampak men je ratal v treh tednih nabrat 266 ur, se prav v povpre?ju 88,6 ur na teden. dejansko sm sam spat hodu domov in to je blo to

Mar? v kot pa razmisli kaj si naredu :D sicr pa vidm da ns je velik takih k mamo plus ure, eni jih dobite izpla?ne za druge pa to pomeni da jih je potrebno koristit, jst sm v svojm prvem letu redne zaposlitve mogu bit ?e skor en tedn doma sam iz vi?ka ur, pa ?e tko jih ob?asno umes koristim, zdle pa tut vem da jih mam ?e neki vi?ka pa sm jih mel 31.6 0 ker smo jih mogl porabt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

querty kar se ti?e baterij je res da niso ve? tok slabe in niso tok problemati?ne, kar se ti?e panela je tko da Full LED LCD sploh ne vem ?e ma ker majo pa skor vsi zdj LED backlite LCD, nvm kdo te je to nategnu pa tut nam raz?istvou. zanimal me je pa? kaj si svetvou in kot sm reku so to nevarne vode kjer se hitro razvijejo nepotrebni prepiri. Kar se ti?e Asusa, se res dobi veliko za svoj denar vendar pa morm povedat da tut HP ni tko slb kot pravijo nekateri, je pa res da se spla?a pose?t po Probook in Elitebook serijah, manj pa po Pavilionih. Jst sm dal linke iz BB ker se s temi ra?uinalniki sre?ujem vsak dan in sem v ?ivo vem kak?ni so. Priporo?am pa vsem nov clean instal windowsev ki vas re?i vseh nepotrebnih proizvajal?evih dodatkov, ki so v 99,99% neuporabna jaj**, ki ?rejo proc, ram in baterijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Tolk ko sm pa zram prenosnikov diplomiral pa tut ?e morm kaj vedet ;)

Od kolega HP je romal na servis in pri?el nazaj kot neekonomi?no za popravit... Seveda nepopravljen... Pa sm ga ofnil, po mati?ni par kablov (jumperjev) naredil ker je skurlo vezje, menjal par komponent in ualaa se je pri?gal in ?e pol leta dela.... Mene je material pri?el... Hmm... V bistvu ni? ker je bil doma, druga?e pa okoli 2-5?... Neekonomi?no? Mislim da se jim ni dalo z njim ukvarjat ker ga je strela skurla...

Da za za?etek povem da me prou zanima kaj si svetoval, pa ne da bi se kregal samo tako zanima me pa?, je res da se iz tega da pol razvit temo ki lahko zavije v neproduktivne vode. Kar se ti?e popravila servisi danes bolj malo popravljajo in bolj menjajo, mati?na plo??a je pa draga za zamenjat. No?m delat reklame ampak trgovine (ne vse) imajo z razlogom mo?nosti podalj?anja garnacij, ki lahko krijejo potem tudi ?kodo udara strele ipd. meni se je to izredno spla?alo, kr ma Slovenija pa? nevarne strele, kej ve? pa ne bi o tem ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jst ti dam par linkov od ra?unalnikov s katerimi se sre?ujm dnevno in z njimi ne more? falit zaporedje bo pa kot jih bi priporo?al :D

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...630qm-8gb-750gb

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...-ty216v-i7-2630

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...78v-i5-2410-4gb

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...30s-i5-2410m-4g

ni samo na spletu ker ga imamo v trgovini :D

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...6em-i5-2410-4gb

2 sta 17 pal?na ostali 15, zbiral sem ra?unalnike s prednalo?enim sistemom, ?e bi brez pa le povej, ko bo? kupoval in ?e se odlo?i? za Bigbang se le pri meni ustavi pa bova ?e kak?no rekla ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tokrat se pa Honda ne bo popravila sama :( neka cev med hladilnikom in motorjem pu??a in sm se dans komi v slu?bo prpelu (cagr temperature je bil na 3/4) avto sedaj stoji v slu?beni gara?i Jao sam za zjokat res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sedijo u?enci v ?oli in pove u?iteljica da bodo imeli naslednji dan test, seveda se vsi zgra?ajo pa se najde Janezek ki re?e: "Kaj pa, ko bom preve? utrujen od seksa da bi lahko pisal test?"

U?iteljica mu pa odgovori:"Bo? pa z drugo roko pisal."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla :blink::blink: tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.