Slivka. Včerja peljem avto k nekemu lokalnemu mehaniku, ker me alternator zeza. Pa dec odpre havbo pa pravi.. "o tale ima pa še fordov motor". In ne nisem imel lopate v prtljažniku.
08.12. sem lih imel periodični zdravstveni pregled za strojevodje,ki ga imam vsake tri leta...tolk,da mi niso še "tiča" izmerili...izgleda,da sem "naredil",ker če ne bi že vedel...izvide laboratorija še čakam,a ko pridejo,ti pahko dokažem-nisem na drogah!!!-to je pri meni normalno stanje.
Ti sam glej, da mi ne boš v pisarno ponesreči vlaka zapelju
Vse Huawei ure s safirnim steklom so praktično neuničljive. Jaz imam "dvojko" že ohoho let, z njo sem udaril ma v kovino, beton ... Nikjer se nič ne pozna. Ja, dva paščka sem zamenjal v tem času, ura pa še vedno zmore 12-13 dni avtonomije med polnjenji.
Ok, si spregledal moj post.
Kaj ti bo to jebeno steklo, če touch zaslon crkne?
Še enkrat: kič roba.
Na Huawei v življenju ne grem več, ker sta bila in P20 in Watch1 zanič izkušnja. (Na pamet govorim 🤣)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem bil pa vedno bolj Avto fokus fan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani