Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Kaj se to dogaja s partisom? A to že dolgo traja? Sem že pozabil, a se mi samo zdi, da je nekdo tle gor omenil, da ne dela.

Screenshot 2023-04-04 at 18.51.13.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 31 minutami je Bini napisal:

Ko hudič v sili muhe žre, bo nekako za zdržat🤪🥴🙃😉

IMG_20230401_195015.jpg

Lejga Bini, ne se hecat, piješ najboljšo znamko 😊😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Samo, resnici na ljubo te prav voda odžeja za prav, ko si žejen. Če spiješ par piv, si potem samo še bolj "žejen". 🤗

Pa sit defenitivno 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
dne 24. 3. 2023 ob 11:42 je x-layer napisal:

Verjetno kakšna 0 preveč...

WWW.AVTO.NET

Mazda MX-5 1.8i Challenge, letnik:2008,115000 EUR :: www.Avto.net ::

Je popravu mojster na 11,5k eur

dne 24. 3. 2023 ob 13:26 je Alex napisal:

V "nartalepše mesto na svetu, nje," grem nerad. Le, ko je res nujno. 😉In to je štirikrat na leto, mogoče. 😊

Sej, zato pa vsi vzel ročni menjalnik, če bi se vsakodnevno vozil v LJ, pa pol cijazil v gužvi pa 1.,2. prestava, pa spet prva, druga itd... bi hitro razmislil o AT, kjer lagano gas + premza 😊👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Bolj ko berem tale forum, bolj ugotavljam, da se moram pohvalit, ker vozim staro Mazdo 5 dizel s več kot 352000 km. Zakaj? Zato:

- povprečna poraba, od kar jo imamo do sedaj je 6,3 litra nafte na 100 km - kljub vleki počitniške prikolice in življenju v hribih

- volanski obroč je še tovarniški in se ne lušči

- prestavna ročica je še tovarniška in se ne lušči

- električno zapiranje zunanjih ogledal je še tovarniško in deluje ne glede na vreme in ne glede na pranje

- sedeži so še tovarniški in se na njih ne pozna 'vdrtina' od denarnice

- pravzaprav je skoraj cel avto še vedno tak, kot so ga sestavili v tovarni (z izjemo sprednjih zavornih diskov, končnikov volana in sprednje leve nihajne roke) kljub vsej kilometrini

- avto nikoli ni bil deležen poliranja, keramične zaščite in podobnih tretmajev - in vendar lak še ni padel dol z avta, še več, ko je opran, je še vedno lep

Bolj ko premišljujem, bolj se mi zdi, da bom naredil napako, če ga bom prodal...

Pol praviš, kot nov 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Nenadoma, na AC, v bližini Domžal, poči k Marijamadona ter vidim fejst luknjo v vetrobranskem steklu. Ni mi všeč. :)

IMG_20230323_164520.jpg

IMG_20230323_164553.jpg

IMG_20230323_164605.jpg

Carglass ti bo zrihtal. Tko kot je že @Boss omenil, čimprej to zrihtaj.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Ful je odvisno od mešanice in pa res od samega motorja. 1,6 16v od Citroena so res bulletproof kar se tega tiče.

A je ventile požrlo na mazdi?

Ja, sicer sem ga jaz prodal kolegu v dobrem stanju, potem pa ni glih lepo skrbu zanj in je kmalu vse šlo v maloro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Pohvalim xsaro. Naredila TP brez težav. 14let, malo pod 200t km, od tega 140t km na plin. Baje so citroeni šlampasti in baje jih LPG uniči....

Je mojo bivšo 6-ko plin prej uničil, kot tvojga citroena 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 17 urami je mazdaman napisal:

Zgleda da se stari vsake toliko vrnejo zadnje čase . Zdaj čakamo samo še da Jure pa Ajvar pogledata.

Sam res, kje pa je Ajvar kej? A še ima svoj, kako ga je že imenoval, puhavnik al kaj že? 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 41 minutami je Bini napisal:

Wikend coffé..... 😉

IMG_20230319_140142.jpg

A je kej drugačna od tiste k jo piješ med tednom? 😛 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Res je. Če pa bi nastalo iz vsega skupaj  par 10000€ minusa, bi pa morali potem mi ostali  zamaške zbirati tu na forumu. 😉

Pravjo da je treba iti not z denerjam, ki ga lahko pogrešaš 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Za nas,ki nimamo ravno oh in sploh denarja gremo na 2-3 potovanja ali dopust za par 1000€ pa ni problem z viškom in uživamo življenje kolikor ga še lahko.....:vesel:

Treba uživat 👍 Sam če bi pa iz par 1000€ ratalo par 10.000€ pa tudi ne bi blo slabo, a ne 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.