Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

avtobus pa tut vozi kok mu pride... sobote sam 2x nedelje pa... ah kje nedelje so v gostilni... 3.20?.. za 21km... pa mam 3-4km do postaje in 3km do cilj kon?nega... Vsaj 7km ?e vseeno nepokrito...

Tole grem jutri pogledat pa bomo vidli naprej... Mala ma?ina, mala registracija, redni servisi, ma generalko,...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4803049&show=1

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Jst sm mel 323F 97 letnik z 210k km pa mi je mehankar reku, da bi blo fajn, ?e bi kak nov avto dubu v tko dobrem stanju. Me je pol en s kombijem nabasal od zadaj, sem jo prodal za 500?, dva mojstra sta jo pa pol poklepala in prodala naprej za 2 jurja.

?e so realni kilometri in ji je nekdo 1x na let olje menjal bi ma?ina najbr? loh zdr?ala do menjave jermena pr 240.

A bo? prodajal petico?

petica je od mojih dveh ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

ja pa a je to problem?

mislim halo no, kupujes avto za 500 eur pa te motijo praske?

neee samo celi je porajsan od nosa do riti... kolko kej pride barvanje?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

zdele sem ga klical... avto je po celi levi strani pokrampan in pravi da bi naj blo od vili?arja... :(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Tta mazda sem klical... Nima servisne, ne vejo kdaj je mel zadnji servis... 225 000km prevo?en avto za 690? pa rekel je da 30-40? spusti in opravijo tehni?nega...

Ne vem... Ideje?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Zdaj me mikajo tile avto?ki sem mal gledal...

Rover 200 1.4... Redni servisi, rja samo manj?a na spodnjem delu vrat... Na robu... Samo privzdignjena barva...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4809295&show=1

Mazda 323 C 1.5... Ima edino mal velik kilometrov... Ma pa garancijo...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4431957&show=1

Peugeot 307 1.4

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4809316&show=1

Opel Astra 1.4

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4798211&show=1

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Dans ?el Fiesto gledat... Zadnja blatnik se malo gubata (rja & co.) pa zgleda da je desni bil ?e rihtan... Ma pa servisno izpolnjeno celo, novo sklopko,... Sam pride drugi ?e ob 12.00 gledat al je pa zto reko to da bi pohitel jaz...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

V tem v cenovnem razredu mora? sprejeti kompromise. ;) ?e je mehanika dobra potem te zic ne sme preve? motiti. Da? pa ene "racing" prevleke iz ?para pa je problem re?en. :P

Pa to je bla zajbancija :D There is no such thing a role of silver tape cant fix :D

BTW... Tudi to je bla zajbancija da ne bo kdo resno vzel ;)

Mene na?eloma tisto neb tko motl... Se ?e poflika ?e ne pa preobleke ?ez in gasa :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

?rna MX :ljubezen: Ma pa hibo :D Strgan vozniski zic :harhar:

Una V6 pa odpade... 670? osnovno zavarovanje... Samo zavarovanje <_< Res bi mel ?estaka ?e pa pride ve? ko avto pa ne morem :(

Nissan mi pa ne di?i :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Mazdaaaaaaa :blush::blush: Meuu meuu :blush: Tole pa skor pod nujno morem klicat :hudicek: Ker Ptuj le ni tako dale? :bravo:

Jo?a... do ene 650? ker se gre za avto da bo lavfal do 2012 takle cajt... Ni? ve?...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Od izbire ki si jo dal je res samo seat....pa za tvoja leta je bolj ibiza.

Kaj pa kaka 323?

Kar gledam ibize so vse bolj ko ne hin v 03 regiji... 323ke pa ni nobene solidne razn 323c ki se nahaja v vojniku na hondinem pooblascenem servisu...

Je pa res da ma generalko Megane 1.6 narjeno in da po vsej verjetnosti za to eno leto ko rabim avto ne bo nic crknalo... UPAM...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Koker pa gledam je pa 1.6 megan edini z dokumentacijo da je OK. Kolko seveda verjames je pa tvoja odlocitev... Mene tale Megane dokaj mika... Zdej gledam le se tri... Megane 1.6 pa Seat-a pa Forda samo zarat Zetec motorja 16v 1.25... Tko da ja...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Ve? kaj ne da se mi okol fijackat... Pa ?e mehanika lahk zram vzamem ;) Tja morm pa sam it...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Prvo vpra?anje bi bilo, sploh glede na tvojo aktivnost na tem forumu, kje je vsaj ena Mazda. Po drugi strani, glede na izku?nje s svojo, te razumem :hudicek: vejretno pa ima dosti s tem tudi budget.

Hja, jaz bi ti rekel be?i stran od Roverja. Preve? eksoti?en, dele bo? drago pla?eval, ?eprav pa?e vse od honde. Astra ima najve? km jev...

S Cordobo dobi? preizku?en in dober Fauve motor. ?e se ti zdijo pribli?no realni kilometri, pa ?e avto ni narejen iz treh totalk, potem je pomojem dobra izbira, nima pa klime, ki jo megan 1.6 ima. Samo dobro preveri ?e dela, ker tiste cevi so hudi?evo drage. Kompresor pa tudi. Megan 1.4... kaj pa vem, spet brez klime...

Roverja sem odpisal...

Cordobo bo pri?el v petek v celje z njo da si jo ogledam, jutri grem gledat Fiesto, Megan pa kaj vem... Je za kaj?

Kar se pa ti?e mazde... :D Am... Pride 100% ko bo budget dopu??al kar trenutno ?al ne :( Vozim pa zato 5ko Mazdo sramezljiv

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Evo mnenja in predlogi... Mene najbolj vle?e Seat... Mazde pa ni nobene v 03 regiji pametne, po avto pa se ne bom nekam v maloro vozil... :zvizga:

Postavil sem linke tak ko se men dopadejo... Od prvega do zadnjega... ?e strokovno mnenje prosim... :blush:

Seat Cordoba 1.4

Renault Megane 1.6

Renault Megane 1.4

Rover 200 1.4

Ford Fiesta 1.25

Fiat Punto 1.1

Opel Astra 1.4

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V Jerezu dobijo nove motorje... Nikki pa Rossi bota sedla na prenovljena Ducatija ;) Vir 24 ur

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

To vsi sam dnar pobirajo, ?epe polnejo I GLUPOSTI PRI?AJO... :angry2:

Kar se pa ti?e celja... Pazite se TWINGOTA celjani... Postavlajo ga na avtobusne in strela skos zadno ?ipo cel dan ... Domov pride pa slikica in polo?nica...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SkyRunner
Napisano

Evo zanima me ?e bi bil kdo za nakup tehle igra?k... Cena za 1kos je 150?, za 5kosov pa 625?... Sepravi 125? po repu...Je pa zadeva zelo poznana, tudi firma, in sem gledal na EBAY se ne dobi pod 190?, in ?e to neko sranje na je?eke...

Vse dodatne info na linku...

http://www.skyrunner-shop.com/catalog/index.php

Upam da se bomo zmenili kaj, ker jaz bi ziher to mel, ko sem v?eraj na talentih videl... :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Mene najbolj zanima kam gre Lojz, zlasti ?e gre na Nudl pla?o, da ga mal pofotkamo in prodamo slike ?urnalu! :harhar::bravo:

pacek... bingeca bi ?el slikat... kaj pa ?e nima bingeca in je lojzika? :hudicek:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.