Moram povedat, da sem ?la ?e celo jaz gledat Star wars (mo?a peljlala za r.d.). Dejte ?e kak?en film dobr predlagat. Za vikend bomo doma bolj po penzionisti?no pa bo ?as za filme:)
Jaz predlagam eno konkretno osebo, to je mati samohranilka, ki ?ivi s h?erko (zlato maturantko mimogrede), imata bivali??e, ki nikakor ni primerno za bivanje, skratka ?ivita v ne?love?kih razmerah. Upam, da v kratkem dobim tudi fotografije in jih uspem tule prilepit. Ju3 pokli?em tudi kontaktno osebo, ki se mi je javila in bi potem ?elel zadevo peljati v tej smeri. Ker nam se 10 ali 20? ne bo preve? poznalo, njim lahko 100 ali 200? zbranega zneska pomeni OGROMNO.
?elite sodelovati pri tem?
?e bomo zbirali cekine kot Mazdin forum, predlagam da bo eden od forumskih taglavnih dveh to potem dostavil izbrani osebi.
(grem lahko tudi sam zraven, ampak ker v resnici nisem taprav zmaj in me tak?ne stvari precej ganejo, me raje ne bi bilo na sami lokaciji).
Jaz moram tud novo le?i??e nabavit.Kako je pa s tem drobim tiskom in vra?ilom,?e ti ne ustreza?Sicer mam tasta,ki dela v proizvodnji teh spominskih pen ipd. ampak me moti to,ker zrihta kar zrihta (nemorem probat)
Meni gre tole tudi na k****.In sm tudi ?e razmi?ljala,da bi za praznike pobegnila na dopust.Pa nekako ne smem (je tradicija,da se dru?ina 20-25ljudi dobi pri star?ih od mojega). Sej je lu?tno,?e je mal vzdu?ja sam tam po 20.12.ne 20.11:)
Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo
No danes sem pa zelo vro?a...visoka vro?ina - angina:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Konec spanja-po?itnic.Pa takole lepo je bilo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani