Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kr dobr najedu na malci. Potem sem se pa v v firmi zicnil na kav?, ki ga imam zraven v pisarni in lepo zakinkal za 15min. Mi je prav v?e? tale nova pisarna, ki jo mam, zravn tale koti?ek z kav?om prav fenomenalen.  :rispekt:  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mati sem pre?tihal vrt. Tako da lahko letos spet plevel goji. :)

Vsaj ta??ica, ki se je nekaj smukala okoli se je najedla ?rvov. :)

@jures: kwa??? Resno???? Jaz sam do Kr?kega rabim 50min, res da grem z 1.4 Fabio sam ji kaj dost ne prizana?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?eprav bo dans jeben dan na ?ihtu, bom kar pre?erne volje, ker sem prejle dvignil naro?ene Monty Python DVD-je.  :aaaaa:

Naro?il sem boxset vseh filmov, vseh epizod in Holywood live special. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

En razlog zakaj ne maram e-knjig: http://www.rtvslo.si/kultura/knjige/aplikacija-ki-vse-neprimerne-besede-v-elektronskih-knjigah-enostavno-zamenja/362237

Ker se bojim, da bo enkrat na?el en pametnjakovi? in bo to ali kako podobno sranje, uvedel kot obvezno uporabo.

Razlog za razvoj te aplikacije, ki je naveden, je pa eden ve?jih kretenizmov. Tamala naj bere knjige letom primerne, ?e ne more prenesti odraslega gradiva. Sej tudi mulcem ne damo gledat Psihota ali pa Clockwork Orange.

EDIT: popravil link, upam da dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem upal, da me bo vsaj razveselil po?tar in dostavil paket ki ga ?akam ?e ene par tednov. Prej?nji petek sem dobil obvestilo, da je bolo poslano in da traja ene 4 dni.

Upal sem pa zato, ker sem naro?il vse Monty Python filme in epizode ter nakaj special DVD-jev in sem mislil ?ez praznike furat Monty Python maraton.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem cel grumpy ?e od v?eraj. Potem sem se zve?er "pametno" odlo?il da bom bral bukvo od Kinga, sem imel ?e celo no? moraste sanje. Ko se zjutraj zbudim, prvi kar vidim je ninja-pajka, ki se spu??a dol direkt nad mojo postlo in name. Sem bil vsaj vesel da de?urstvo dons ko?am, pa zdejle zvem, da sem fasal ?e en teden de?urstva gratis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah sej smo vsi seminarske plonkal iz knjig (Takrat ?e ni blo wikipedije). Ker ho?em bit "izviren", pisem diplomsko ?e 4 leta. :D

Teme, ki jih te kekci obravnavajo v svojih diplomskih in magistrskih, so ve?inoma sama ena bedarija. Ne mislim odobravat plagiatorstva, samo kake nove stvari tele ?trudli ne bojo pogruntal. 

Lahko bi Mirko preverjal, a je to bedarija, da bi moral kot Stalin preverjati svoje sodelavce, namesto da se ukvarja z resnimi problemi. Politike zaradi mojih "zdravstvenih razlogov" ve? ne morem spremljati, ampak koliko berem o tem, Mirko ni napa?en, njegov problem je da naivno zaupa vsem pijavkam, ki so se nalimale okoli njega. Lahko, da imam napa?en vtis na vse skupi.

Pri opoziciji majo vsaj to po?timan, da vejo v kater ?ep mora prvo it. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Moti me to, da za to ponarejeno magistrsko se je sigurno vedelo ?e prej. Niso zdaj to leteli v dveh dneh preverjat. Zakaj niso to ?e prej zinil in ne bi zgubljal ?asa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni je pa ?e vse skupaj tako sme?no in bedasto. Menjamo vlade in ministre kot spodnje gate. Pomoje podiramo prav vse hitrostne rekorde v EU.

Pa meni pri vseh teh ponarejenih magisterskih ni jasno kaj tega vraga ne preverja nih?e prej, Ampak vsi divajajo to gledat ?ele ko se kdo primaje na ministrsko mesto? 

Ali kaj meni ni jasno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Na prvem planetu, ki so ga ?li pogledat, so enega pustil zadaj in jih je ?akal. Oni so ?li dol za eno uro, ki se je zavlekla do ene dve uri, plus "?asovni zamik" je bil huj?i kot so predvidevali. Se pravi namesto 7 zemeljskih let so bili tam 23 let. Na tem planetu je pa? ?rna luknja delala svoje.

Oni ledeni planet je bil izven dometa ?rne luknje in je ?as potekal "normalno". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Ja oni ledeni planiet ni bil tako pod vplivom ?rne luknje. Sej ?e oni kekec, ki jih je ?akal v orbiti ni bil toliko pod vplivom. Samo so bli ve? ?asa dol, ker cca. eno uro so planiral ?e bi ?lo vse OK, samo so potem moral ?akat, da se jim motorji odto?ijo vode, ko jih je malo zalilo.

Jaz se na splo?no neki ne strijam z to teorijo, da se ?as krivi, in da za ene te?e hitreje za druge pa po?asi. Sej na papirju se sli?i po nekih varjantah zanimivo, vsamo vsaki? ko berem o tem v knjigah, se nekako kar ne strinjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.

Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.

Verjetno bom mogel ?e enkrat gledat, ker mi ravno v zgodbi nekaj ne poklapa. Okoli pojava tiste "?rvine" okoli Saturna mi nekaj ne ?tima. :)

Ja Fury na koncu malo zabluzi in pretirava, ampak je vsebina prej zelo zanimiva od predvsem odli?no odigrana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Zdejle mi testo vzhaja z pizzo in pizza rollse. Tko da zdej gledam pa ?tudiram kaj ?em gledat zve?er, ko se bom basal.

Sem mislil gledat Kingsman pa ?e ni pametnega streama zuni. Jaz kej dosti ne downloadam ampak bolj gledam online.

Bo treba kak film najdit, ki je pr?u ven zgodi 2014. Vsi ki me zdej zanimajo oo pri?li pozno 2014 ven, in je vse CAM kvaliteta.

Sem pa zadnji? gledal tudi Fury. OK zadevca za vse ki imate radi kak vojni film. Pogledal sem pa tudi tazadnjega Hobbita in mi je bil kot predhodnika brezvezen do konca.

EDIT: ?e najdu. Ka?e bom gledal Intersellar. Je ?e HD verzija zuni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Zadnji? sem gledal Snowpiercer. Kul zadev??ina. Sploh ?e so komu v?e? 1984, Brave New World zadeve...

Sem pa pogledal tudi John Wick in pa The Equalizer. Fajn akcijska filma. ?akam na nadaljevanje obeh filmov. bojda se bosta posnela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.