Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Samo po gasu in ?imhitreje ?ez, pa tud ?asa ne bo imel, da bi kej za?gal :P

Mal off topic :P Kaj pa ti po Dom?alah i??e? :) najprej v kranjski za jerotom ?pijuni? potem pa ?e tle za nami. A se te moramo kaj bati :hohoho:

Ja sej to sem tut razmi?ljala, da bi dala ful gas. Ampak sem ?e tako ali tako bila over omejitev. O jest divjak! :D

Uuuu, po Dom?alah in okolici po?nem jest same divje stvari :hudicek: Pazi se me... :hohoho:

Zdej grem pa Jerota lovit :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr mulci Dom?alski! :angry:

Se peljem proti Dom?alam in na plo?niku vidim mularijo s pirotehniko. Okej, ne vem kaj jim je bilo, nakar vr?ejo pred mene na sredino voznega pasu neko gore?o baklo in wuuuuu? ogenj, sredi ceste cel kres bum bam! Sem komaj odvila mim...

Ampak po?utila sem se pa ko kaskaderji, k grejo ful gas skozi ogenj :D

A druga?e bi se lahko kaj zgodilo, ?e bi povozila tisto stvar? ?e ne bi ni? pu??alo... :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Ja zdej je ?e tok zadev mo?nih, da je ?ist preve? tole...

Jest govorim o formatiranju, potem o pranju nog, Qwerty omenja motorko...

jz pa v teh dneh 7ko gor nalagam ;) lepo prosim :hohoho::dudek:

Jest jo pa ?e imam :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Hej fantki.

Jest bi pa rabila nekoga, ki bi mi sformatiral leptop in gor nalo?il XP-je. Ker za kej druzga je verjetno ma?ina mal preslaba.

Bom v kratkem dobila novega lepitopija, tega tastarga ho?e pa ati met in more bit jasno v nulo spucan :)

Kdo se kaj spozna na te zadeve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.