Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 33 minutami je FuManchu napisal:

Samo tv-ja ne gledat in ni nobene vojne.

Jp.... Na zrak in uživati dan in se ne sekirati za stvari na katere nimamo vpliva. Upam da nam vsaj tokrat to uspe,če nam že pri Covidu ni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 34 minutami je jereb napisal:

Res je

No evo se no bilo pet minut....rakete sibajo nad Ukrajino iz Belorusije!!!! Ta je sele prtegnjen bolj ko Putin

To je pa ko človeka vodi pohlep in ego. Lahko smo samo srečni,da se nismo rodili 2000km bolj vzhodno.

Ampak... Svet je premajhen,da bi se lahko delali,da se nas dogajanje tam ne tiče.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kolegu sem potarnal ,da je moja draga prevrnila specialko v predsobi. Ko me je vprašal ,če je ornk razbita,sem mu odvrnil,da ne... Še. Ker se je zaklenila v kopalnico.

Malo me je postrani pogledal. 😈

(Šala je to , preden mi policija pozvoni na vrata )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Na cinestar1 film "si upaš?". Lahkoten film (nekaj med dramo in komedijo ) ki pokaže kaj vse mularija počne za lajke na družabnih omrežjih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Slivka napisal:

Dogodek na urgenci:
- "Ime in priimek?"
- "Marinka Šuligoj."
- "Stari?"
- "Stari pride pozneje, je šel domov po mojo zdravstveno kartico."

To me spominja na dogodek iz resničnega življenja. Moja mt je bila učiteljica anglešcine. Ko je dala otrokom nek obrazec za izpolniti v angleščini ,je med drugim pisalo "sex". Namesto "male"ali "female" je mulc napisal "not yet".

Popravljeno od Nejc1986
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Uživaj pa kako dobro kavo spij....👍

pred 16 urami je Alex napisal:

Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart. 

Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin. 

Karnijci so res lepi. Pa hkrati tako blizu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Enako. Danes bomo pa  prej odbrzeli iz službe, da namontiramo thuleta na streho za jutrišnje smučanje na Zancolanu. Vreme je napovedano odlično. 🤗

Zoncolan 😍😍 Tam sem stalna stranka v poletnih mesecih. Kaksna pa je smuka tam ? Zelo ga hvalijo za družine če se ne motim. Proge bolj položne ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Tega znaka ni v naši prometni zakonodaji, lahko pa da ga imajo kje drugje. In ja, čist možno je da opozarja na črno točko kot je narisana na znaku.

Tako je. Je bilo pred kratkim govora o tem v neki FB skupini. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 21 minutami je Scr3am napisal:

Glede na to, da je veliko oseb pozitivnih na hitrih testih in potem kasneje negativni na PCR testu pomeni samo to, da bo statisticno veliko vec oseb prebolevnikov, ker bo vsak s pozitivnem HAG testom poslan v izolacijo in oznacen, kot prebolevnik. 

Bolest...

Hm. .. pozitivni na HAGT in negativen na PCR? Poznam samo en tak primer izpred enega leta. Po drugi strani jih pa poznam kar nekaj, ki so negativni na HAGT in pozitivni na PCR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 minuto je Scr3am napisal:

Top.

Tenkju. Saj če se ne motim je nekdo iz foruma iz teh koncev; vem da mi je enkrat svetoval neke poti okoli Trstelja . Pa se kot ponavadi ne morem spomniti kdo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jaz pa včeraj odpeljal prvo 100tko letos. Moram priznati,da se čedalje bolj zaljubljam v Kras. Pot z avtom iz Lj do Podnanosa je postala že stalnica. Potem pa odkrivanje poti s kolesom. Tokrat čez Štjak na Štanjel, Miren, Šempeter, Dornberk, Batuje in tako naprej.

Pa še en noro fajn kafic sem našel. 😎

IMG20220126141000_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.