Kolegu sem potarnal ,da je moja draga prevrnila specialko v predsobi. Ko me je vprašal ,če je ornk razbita,sem mu odvrnil,da ne... Še. Ker se je zaklenila v kopalnico.
Malo me je postrani pogledal. 😈
(Šala je to , preden mi policija pozvoni na vrata )
Dogodek na urgenci:
- "Ime in priimek?"
- "Marinka Šuligoj."
- "Stari?"
- "Stari pride pozneje, je šel domov po mojo zdravstveno kartico."
To me spominja na dogodek iz resničnega življenja. Moja mt je bila učiteljica anglešcine. Ko je dala otrokom nek obrazec za izpolniti v angleščini ,je med drugim pisalo "sex". Namesto "male"ali "female" je mulc napisal "not yet".
Smuka je odlična. Proge so cel dan "speglane". So pa proge za vse gušte. Dobili smo celodnevne karte za samo 33€/osebo skupaj z zavarovanjem, ki je v Italiji sedaj nujno. Je pa omejitev mislim na 4250 smučarjev. Potem ne prodajajo več kart.
Je pa to kar kmalu zjutraj po 8.uri, ker je tam ob sobotah ponavadi pol obale, Trsta in Udin.
Glede na to, da je veliko oseb pozitivnih na hitrih testih in potem kasneje negativni na PCR testu pomeni samo to, da bo statisticno veliko vec oseb prebolevnikov, ker bo vsak s pozitivnem HAG testom poslan v izolacijo in oznacen, kot prebolevnik.
Bolest...
Hm. .. pozitivni na HAGT in negativen na PCR? Poznam samo en tak primer izpred enega leta. Po drugi strani jih pa poznam kar nekaj, ki so negativni na HAGT in pozitivni na PCR.
Tenkju. Saj če se ne motim je nekdo iz foruma iz teh koncev; vem da mi je enkrat svetoval neke poti okoli Trstelja . Pa se kot ponavadi ne morem spomniti kdo
Jaz pa včeraj odpeljal prvo 100tko letos. Moram priznati,da se čedalje bolj zaljubljam v Kras. Pot z avtom iz Lj do Podnanosa je postala že stalnica. Potem pa odkrivanje poti s kolesom. Tokrat čez Štjak na Štanjel, Miren, Šempeter, Dornberk, Batuje in tako naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp.... Na zrak in uživati dan in se ne sekirati za stvari na katere nimamo vpliva. Upam da nam vsaj tokrat to uspe,če nam že pri Covidu ni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani