haaa kera nostalgija ah ja, retro ?pili... obupna grafika, sound, framerate, n? save game file-ov, trailer za ?pil ni mel nobene veze s ?pilom in je bla zmer loterija kaj dejansko dobi?, nobenih popravkov za bug-e...
A radia ?tudent se spomne kdo s tistih cajtov? ''no fantje zdej pa kasete v roke'' je reku majstr in se je veselo snemal ?pile za spectruma Nalagal je pa 100 let tiste ?pile. Commodore je mel ?e nek turbo boost, sam ti je pa ful hitr kaseto zjebu...
pomoje bolj ne sodeluje, mislim jaz nisem nikoli dobil kazni z radarja, ki me je slikal v Benetkah in, ?e se za svojo colngo ne pobrigajo, dvomim, da bi se obratno kaj bolj a?urno
...seveda bo vplivalo na preto?nost, ko pa tile na?i strokovnjaki za vse tovrstne podvige najdejo najbolj nemogo?e cajte... na?i sosedje pa lahko delajo pono?i
Ta mesec mi zgine denarnica, nakar se najde v ?isto xy kraju, seveda brez cca 200?, ki so bili notri. Danes dobim ?e pozdrave... 500? pa 5 kazenskih pik.
...in alu plati??a ostajajo do nadaljnega zgolj pobo?na ?elja...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
haaa kera nostalgija ah ja, retro ?pili... obupna grafika, sound, framerate, n? save game file-ov, trailer za ?pil ni mel nobene veze s ?pilom in je bla zmer loterija kaj dejansko dobi?, nobenih popravkov za bug-e...
A radia ?tudent se spomne kdo s tistih cajtov? ''no fantje zdej pa kasete v roke'' je reku majstr in se je veselo snemal ?pile za spectruma Nalagal je pa 100 let tiste ?pile. Commodore je mel ?e nek turbo boost, sam ti je pa ful hitr kaseto zjebu...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani