Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

V trgovini bi pogledal kaj ti dajo.. :nevem:

Res je. Ponavadi so v železninah prodajalci cukrpeki in se spoznajo en k***c na zadeve, ki jih prodajajo. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pravkar je ignacij napisal:

Ok, če že vztrajaš pri dizlu, je pa cena previsoka za to opremo in ročni menjalnik. Glede na to koliko je ponudbe dizlov jo mora spustiti za 2k.

Pobožne želje....

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Slivka napisal:

Samo novinarji pa so pojave...

WWW.ROBIN.SI

Okoli 7.30 zjutraj so koprski policisti dobili obvestilo, da se je na cesti od Dutovelj proti Komnu srnjak zaletel v vozilo in pristal na sedežu. Ugotovljeno je

Pravkar sem zvedel, da je tole na sliki srnjak. Sveto sem bil prepričan, da je jelen...

Me pa to spominja na dogodek izpred let, ko sem stal na pašniku, na katerem so se pasle moje koze. Pa pride mimo ženska z otrokom in me vpraša:

- "Oprostite, si lahko malo ogledamo? Veste, otrok še nikoli ni videl krave v živo..."

Sem samo odgovoril, da lahko ampak naj se ne dotika ograje, ker je električni pastir pa da koga ne strese. In sem šel...

Ni čudno, da gre svet v k****c....

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.