Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
1 hour ago, Jaka32 said:

A še komu drugemu zeloooo počasi polni telefon v Mazdi? V eni uri vožnje 20%, pa še to neha polnit, ko avto ugasneš. Sem probal oba USB porta, pa sta oba enako počasna.

Ce nimas AA ti zeeeelo polcasi polni. Ce nastimas AA pol ti tud na servisu dajo vecjo napetost na USB port.

Men glih toliko polni da ce imam spotify in bluetooth, pol ni dela + al pa - na bateriji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
6 hours ago, Boss said:

Jaz sem tudi delal na projektu GDPR-ja za zbiranje podatkov o strankah in mel kar veliko borbe tudi s pravniki, ki je vsak po svoje razlagal zakonodajo. Takrat sem prvič razumel kaj pomenitisto o dveh pravnikih in treh različnih mnenjih. Tako, da prekleto dobro vem kaj pomeni ta zakonodaja in kako jo z lahkoto oblastniki zdaj kršijo in to me res žalosti in jezi hkrati.

Drugač pa ja, tudi sam nisem še imel problema ne na bencinski, ne na pošti. Ne rečem pa da se seveda ne bo kje našel kak nadebudni kekec, ampak o tem bom razmišljal takrat.

Na temo GDPR, tale aplikacija od NIJZ krsi GDPR, me zanima kaj bi se zgodilo ce jih nekdo prijavi informacijskemu pooblascencu, ker kazen bi mogla biti astronomska. 
Je pa en majstr v Kamniku v Qlandiji ki preverja PCT pogoje pa zraven se osebno zahteva, mi je cudno da se noben ni stale naredu okrog tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 hour ago, zosek said:

Mi je pa zanimivo kako je ta štala razdelila prebivalstvo na dva pola. Bi si predstavljal, da tudi tisti cepljeni, bi imeli malo empatije do drugih, nas, drugorazrednih državljanov. Ampak dejansko se sedaj cepljeni počutijo kot bogovi... Ne vsi seveda, da ne bo pomote.

Delam pa v takem kolektivu/pisarni, da od 12 ki smo noter, se jih je 10 cepilo. In resno razmišljam o vlogi o mobingu na delovnem mestu, pa čeprav sem se z vsemi še pred 1 letom prav korektno razumel.

Ocitno so uspeli cist razdelit ljudi. Prej je bilo levo vs. desno, zj je pa cepljeni vs necepljeni 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
9 minutes ago, FuManchu said:

Kaj zdej po tanovem od srede za vse zaposlene 1x tedensko plačko v nos?:rolleyes:

Palcko v nos za kamorkol hoces it. 

Men firma placa 1 test tedensko in bom lepo takrt naredu krogu od trgovine do bencinske

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
11 hours ago, Alex said:

Hrvaška me ne zanima. Napisal sem dopust v tujini. 😉

Grki so ze rekl da ne bo obveznih karanten ali pa da bos cepljen, ampak bo kot lani. Prjavu se bos online kdaj prides in kam, na mejah bojo pa nakljucno testirali ljudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pizdarija, kaj pa men... cel vikend sem pripravljal ma?ine, da bodo ljudje lahko delali od doma in ker je zaradi virusa zmanjkalo prenosnikov iz Kitajske,  smo pripravili cca 250 desktopov z monitorji. Samo od petka do danes naredil 36 ur in od ponedeljka do danes je to skupaj ?e 70 ur. Jutri pa naprej in dr?at cel suport za vse te uporabnike v upanju, da bo vsaj naslednji vikend frej. In to za te uporabnike, ki bodo veselo doma ?i?ali in tarnali zakaj niso dobli prenosnika in zakaj so samo 22 colarski monitorji. Folk, predvsem pa babe so ?ist nesramne, kot da smo jim pisija?i zrihtal virus in da mora zdaj revica od doma delat in da ne bo mogla klepetat in kofetkat s sodelovkami. Res se ne ?udim ve?, ?e kdo kako o?amari, ker v tistem trenutku bi jo najraje ?e sam zalimal okol goflje pokvarjene pa v ?ivljenju ?e nisem ?enske udaril.

Svaka ti cast za potrpljenje, jest ne morm prenest takih, bi verjetno v najboljsem primeru ze kj napacnega reku. 

Drugace pa, tukaj se bo pokazalo kdo je lenuh pa kdo dejansko dela, ker pomoje tisti ki zares delajo ne bojo vec od doma odnasal riti lenuhom, oziroma bo tezje.

Mi gre pa na k*** ko berem da najvecji problem je pa firmam sedaj kako se bo kdo semplov od doma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja, Jest ima prav, telefonsko narocili vnaprej in rezervirali mizo. Do sedaj je bilo to BP, in smo prisli, pice so nas cakale, pojedli in sli. Sedaj so pac izgubili redno stranko (tam smo bili vsaj 3x na mesec na kosilu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zadnji? je bila ena taka brezvezna debata, kjer se je ena tetica stra?no zgra?ala nad jelkami, ki jih posekajo samo zato, da jih okrasimo. In ni? ni pomagalo, da ve?ina registriranih prodajalcev ima svoj gozd, kjer te jelke posadijo 5 let nazaj in da ?e ne bi bile prodajno blago jih ravno tako ne bi bilo, saj se ne bi nikomur spla?alo saditi.

Pri nas v firmi imamo zivo jelko, sedaj do konca praznikov je treba se za njo skrbet, pol jo pa pridejo iskat, pa jo bojo nazaj posadili. Se pravi je samo posojena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hmmm, a mogo?e ostali nacionalni prevozniki v drugih dr?avah pa nimajo izgub. Vse subvencionirane linije na?eloma prina?ajo izgubo, dr?ava pa naj bi jih imela zaradi povezav v svet. Sej je avtobusnih in ?elezni?kih linij tudi ogromno, ki so nerentabilne ampak jih je treba imet. ?al je to tako, to je pa? cena javnih prevozov - saj skos tulijo, da naj ve? uporabljamo javni prevoz. Najprej ga mora? imeti, da ga sploh lahko uporabi?.

EU ne dovoli subvencionirat mednardonih linij, lahko samo notranje lete.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Resevanje zame bi bilo da vrzemo bajne miljone v adrio in pol cez 2 leti spet, pa tako naprej ...
To je zame ustanovitev nove firme, ampak za to bi jaz bil pod pogojem ce ne bi spet nastavljali svojih kadrov, in da se firmi da 5 let da zacne ustvarjati dobicek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Adrie jest ne bi reseval. Kdor hoce resevati, je boljse da zbere denar, od adrie odkupi slote na letaliscih, najame letala, zaposli osebje, pa dela na novo pod novim imenom in brez breen iz preteklosti. Ne smemo pozabiti da v adriji rabis miljone da prides na nulo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno ne gre za nesposobnost, ampak dejansko za kriminal tujega lastnika in to tak dobro premi?ljen in organiziran. Sej ne bi rad solil Labijevih ran, ampak "we told you so". :(

https://www.24ur.com/novice/slovenija/razkrivamo-30-milijonov-evrov-v-adrii-airways-izginilo-neznano-kam.html

Mislim, vsi vemo da so prodali nekomu ki ga je bolel k*** za adrio. Rok za prodajo so zamudili takrat ko je Turkish hotel kupiti, to je pa sedaj ze nekih 15 let nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej sem ze parkrat reku, Greta je tudi svojega denarja vredna. Ona laja stvari ki ji jih drugi servirajo in ona to prenasa kot resnico. Mal bi jo moral vprasat kolk je bilo CO2 proizvedenega in koliko bo strupenih snovi ob razgradnji elektricnega avta od njenega ocka, ali pa, zakaj se zavzema za solarne panele, ce vemo da proizvedejo 300krat vec strupenih in nevarnih snovi na kWh kot pa nuklearna elektrarna. Plus, veganstvo tudi terja svoj davek na okolje, npr. za liter mandljevega mleka je potrebnih priblizno 5 litrov vode....

Plus, vsi priznavajo da zemlja se je vedno ohlajala in segrevala, da ima pa kolicina CO2 zelo majhen efekt na vse to ... po nekaterih clankih priblizno 2%

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.