Ta bi bla tudi za temo o smehu. Zajle v novicah bral, da naj bi razmi?ljali o ?iritvi avtoceste med Brezovico in Vrhniko. Zdaj ko so ve? kot leto postavlajli neko orenk protihrupno ograjo... tipi?no. Ni? se ne nardi, ne da se premisli dva koraka naprej.
Pred kratkim sem nekje bral o tem, kjer je nek prometni minister ali nedko z DARSa (ali pac kdorkoli ze) dejal, da o siritvi na dodaten ne razmisljajo... da pa razmisljajo, da bi v casu prometnih konic odstavni pas spremenili v tretji vozni pas ... pac po poptrebi bi s signalizacijo uredili promet na tak nacin... nekako tko kot je ze v Nemciji pa mogoce se kje...
JureS, ostali del do Kopra je meni stara ful okej, razen med Brezovico in Vrhniko, tam je pa obilo radarjev in pa folk ne zna vozit ter se vle?eeee tista pot do Vrhnke.
"Tata, ja se vra?am ku?i da organizujem svoje ven?anje, tako da spremi svoju ?tednu knji?icu. Ho?u da te obradujem, zaljubljena sam u de?ka koji je trenutno daleko od mene. Ja sam u Kaliforniji, a on ?ivi u Njujorku. Upoznali smo se preko dejting sajta, zna?, to je sajt preko kojeg tra?i? svoju srodnu du?u. Sprijateljili smo se na Fejsbuku, vodimo duge razgovore preko Whatsappa, proslavili smo dva meseca veze preko Vajbera a on me je na kraju zaprosio preko Skajpa. Tata, potreban mi je tvoj blagoslov, iskrene ?elje i ?estitke, kao i veliko ven?anje."
Otac:
"Stvarno!!! Ba? mi je drago. Onda mo?ete da se ven?ate na Tviteru, zabavljate na Tangu, kupite svoju decu preko Amazona i da ih pla?ate putem Pejpala. A ako se desi da se posva?a? sa budu?im mu?em, i odlu?i? da se razvede?, prodaj ga preko Ibeja."
Telefon samodejno preklaplja med LTE/UMTS/GSM; ?e je na LTE se torej ne more? pogovarjati?
Ko je na LTE in pride klic, se seja zacasno prekine oz. preklopi na 3,5G/3G/2G ... in se spet nazaj poveze na LTE, ko je glasovni klic koncan ... Ko bodo enkrat operaterji in proizvajalci terminalov pripravljeni na VoLTE (in kot posledica tega se ViLTE - Video over LTE ter VoWiFi - Voice over WiFi)... pa bo to bolj transparentno ...
Pokritost je slab?a samo je pa prenos bistveno hitrej?i.
Pokritost je vecja... oz. z manj celicami operater lahko pokrije vecje podrocje... Ima pa to slabo lastnost, da zaenkrat omogoca samo prenos podatkov... in se tako zna zgoditi, da podatki sibajo, si pa recimo nedosegljiv, ce ni GSM signala... Ko bo tudi v realnosti zazivel VoLTE (Voice over LTE) pa bo drugace... Vendar bo to se trajalo nekaj casa... Bi rekel, da leto, dve ali vec...
Ja pri nas mora biti ra?un na firmo in pri telekomu imamo neke popuste,.....
Racun na firmo tudi iz tujine ni problem... pa se vedno zna biti v tujini ceneje, kot pa pri Telekomu z vsemi popusti vred ... Pa se z aneksom nisi vezan ...
EDIT: Sploh pa sedajle gledam... Telekom sploh nima v ponudbi Nexus 6 ...
Sej ni letelo direktno nate... ampak na splosno ... oz. komentar na Juresov post, ki pravi, da danes hocemo imeti vse ... pa tricetrt tega, kar potem kupimo, niti ne rabimo... ... Dejansko je to res... ceprav je tako, da nas industrija poskusa prepricati, da vseeno rabimo nekaj, za kar sploh prej nismo vedeli, da obstoja ...
Kaj misli? je vreden tega dnarja (cca 350?+), ni mi sicer treba menjat ker trenutni htc ONE plus, dela brez 1 napake 4 leta.
Kolikor poslusam in berem, so s predhodnikom kar zadovoljni... Kot pisejo pa je tale "dvojka" malo nazadovala... Cas polnjenja je menda se enkrat daljse kot pri prvem OnePlus ... pa nima brezzicnega polnjenja, pa NFCja nima ... ima pa citalec prstnih odtisov in USB-C ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani