Kot zanimivost v primerjavi z dragimi gostinskimi storitvami na Gorenjskem naj povem, da je pa vlak od nas cca 200km v B.bistrico-Bohinj res poceni 10.90 minus 30% pop.za planince= cca 7.50€....😊😉
Ob vikendih pa celo 70% popusta za vse !!!
Joj, joj za ceno dveh kav na Bledu se pripelješ 200km daleč na Bohinj 😊
Pa kaj je to za en zemljevid? Mene ni gor, pa Edvarda Rusjana tudi ne,niti Irene Avbelj ni na tem zemljevidu pa še bi se našlo. So pa gor kar neki Slavko Avsenik, pa neka Melania Trump, pa neki Anže Kopitar in podobni...
Sem imel še postanek na Powzeli in potem je Deeyan diktiral tempo do Vranskega.
Naslov teme je tudi TEK. Kaj tekate okrog?
Ker sem z eno nogo že skoraj DeSUS skrbim za zdravje zato kolesarim in hodim, tek škodi sklepom kot so gležnji,koleni in tudi hrbtenica! Čez zimo ko ni toliko možnosti zunanje rekreacije pa dodam košarko s katero si tudi celotno telo razgibaš in pljuča prevetriš. 😉
Deeyan-a moram pohvalit, ki mi je danes becikel pripravil za ju3šnji kar dolg kolesarski izlet, ko načrtujem do Velenjca in potem preko prelaza Lipa nazaj v Kamnik oz. Sotesko.
Dobra tura,pa v Četari se okrepčaj,da boš zmogel Lipo.....
Smo se dobili s kolegi na obali, ko sem bil ravno na obali in zapili @Alex-sovo CX30 v krasni restavraciji kjer imajo odlično in okusno hrano z vrhunsko postrežbo
@Alex še enkrat ti želim srečno vožnjo z novo "RDEČKO, X186..
Včeraj je bil pa zadnji dan dopusta - popotovanja tokrat na obali s kolesom... 🌞🌞. Narejeno cca 50 zanimivih km po obali od Kopra do Sečovelj in nazaj s postanki za kopanje, ker drugače te kap pri 35 🙃 Proti večeru pa v koloni nazaj na Štajersko.... .
Narejeno 710km,brez vlaka (B.bistrica-Most na Soči) in tankal 45lit.😊 Sem res zadovoljen s porabo in seveda tudi z vožnjo brez dima zadaj.... 😁🤭
Ampak, danes popoldne sploh ni bilo gneče, nobenih kolon pred Brezovico, kjer vsak petek stojijo... zanimivo, takrat ko naredijo paniko gneče ni, ko pa je vse tiho imaš pa petke in ponedeljke praktično zabito pol lj-obroča.
Danes je med 19.00 in 20.00 bila kar velka gužva od Postojne do Brezovice, sem s vozil pol ure dlje kot ponavadi..... 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moraš pa vedet, da kremna rezina ni Blejska kremna rezina, ki je tradicionalna tako kot prekmurska gibanica ali Kranjska klobasa....😁
Jaz na to ne dam veliko, če po pravici povem so mi Trojanske kremne rezine boljše pa še na pol Štajerske so.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani