Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

ok,..sm zdj k sm doma pogledala ta link od poky-a

in me zdj neki zanima,...a ?e kdo opa?a da je tip podobn Heleni Blagne? ?zmeden?

face dela iste ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

:hohoho::hohoho:

ha ha,..Sa?ka pa masa?a ja,..sam ni povedala a se je treba masirat pred operacijo al po njej.

Ker moja sestra je ?la tud nos operirat pa se je mogla pol masirat zarad limfnih ?lez,..ji morm re?t da nej za?ne govort da si je z masa?o zman?ala nos :hohoho::bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne,..ampak ?e bi se ratal zredit sam u jo?ke,..brez da gre prej ?e na use ostale dele bi dobu pja?o :hohoho:

druga? pa,..?e je? 1x na dan se ti presnova kve?m upo?asni,..sploh ?e je ta 1x na dan zve?er gre use tja k ni treba,..

je Labi povedu ?ist tapravo formulo,..ve?krat pa po mal,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

dieta brez kakega ob?asnega piva je pa res bol huda :cheers:

mogo?e bi se spla?alo enkrat probat ono dieto z samimi beljakovinami

pa prosim drugi? ko pi?ete da ne jest npr. OH itd...prosim napi?te kake konkretne primere ker za vsako jed pa tudi nevemo nekateri kaj je kje notri...

dieta s samimi beljakovinami je ubijalska :) vsaj zame,..po 14h dnevih je bla pr men vojna na ush podro?jih :hohoho:

konkretni primeri oh,..ri?, testenine, krompir, sladkor (fruktoza, laktoza,..?e malo morje -oza) ---> sadje, zelenjava, kosmi?i, moka,..

ma niso usi OH slabi,..tko da,..po pameti :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.