Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Evro jih prav ni? ne briga......

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

o?itno si ujel tisto najbolj "idealno" pozicijo pa verjetno je ?lo za kak?en starej?i kamion, ki ima slabo aerodinamiko oziroma speljan tok zraka okoli kabine... radarja ni bilo, ?e pa je so ve?inoma to prazne ?katle bolj za stra?enje kot za kaj bolj resnega.

Pol so ga ?li prazniti  :lol:

Kaj dela ?ele ko z motorjem prehiteva? bus ali pa tovrnjak, na vatocesi in z neko normalno hitrostjo(omejitev 130 km/h recimo) !!!

?e pa samo "pade?" mimo pa sploh ne ?uti?  sramezljiv

Uf ka to vle?e notri, jaz se kar malo v levo nagnem

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?ist mal ?e........... :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

post-2637-0-60853800-1438851497_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

spet na motorju, prst ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej sem bil danes presene?en, ko sem to?no ta del zvozil ?e v ?etrto ta teden in zanala?? pri hitrosti malo ve? kot 100km/h pa se koreta od Golfa ni premaknila niti za mimilimeter in je ?la kot po tirnicah tam ?ez. Tako, da mi je precej nenavadno, da te je tam tako premetavalo. Kaj pa amortizerji so OK? Pa stabilizatorji? Ker meni to deluje kot, da je nekaj pokvarjeno ali pa da ti manjka, ker pri 60km/h bi z lojtrskim vozom moral it normalno tam ?ez... :ne vem:

Z avtom je vse ok brez skrbi. Nic guncal, nic zanasal samo pozaugal me je....se je lepo cutilo. Kako to sele na motorju buta....za tovornjakom te pretepa ko gres mimo moras pa prav prebiti zracni zid vetea ki ga reze kamion :)

A ti pa nisi imel radarja na kolesih na vrhu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je pa tako, ker vedno v klju?nih trenutkih ve?ina vas izvoli ta rde?e, ki se vedno hlap?ijo s "jugom in Rusi"

He's back!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no ?e smo na to temo, pa moram jaz re?i da sem ob selitvi v bajto ?el v ikeo in nabavil masovno garderobnih omar, kar 4 ta velike 3m v dol?ino pa mizice, no?ne, tv komodo.....skratka 1x in komplet in sem zelo zadovoljen, prav nikjer se ni? ne maje, postrani visi, ?kriplje itd....

?e najbolj?i primer je celotna otro?ka soba Flaxa kmalu da 10 letnika - use and abuse, vse je kot novo. in tudi masivno robovi so 8 cm-ki

Res pa da nisem kupoval najceneje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

saj ma? hobi program v medvodah  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

kje

za kristalko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

v ponedeljek 17.8 za?nejo graditi Ikeo......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes se imam zahvaliti prisebnemu tovornjakarju ki je hitro odvil da nisem z zadnjim delom oplazil njegov prvi del....

Pri koncu gradbisca na vrhu trojanskega ko se vracas na levi prehitevalni iz nasprotno vozecega pasu (levi proti celju je zacasno speljan na kontra proti lj) je avto na hribcku med obema avtocestama rahlo poskocil in avto je posrkalo v bocni veter kamiona ki je istocasno prisel po desnem....

Zgledalo je kot da namerno peljem direktno na desnega vanj....

Groza ampak sreca, drugace bi me malo zarotiralo in to tik pred vhodom v tunel.

Hitrost? Definitivno 60 kot je bila omejitev, ker je 50m poprej na vrhu radar na kolesih.....se po bremzi sem moral, da je siva mazda5 za menoj hupala ampak sva mela ze 100 na 60 omejitve.

Tudi sam ni bil nedolzen ker mi je vozil na kljuki.....

Zanimiva situacija, seveda bi bil jaz kriv, bil pa skorajda nemocen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mi2 sva bla 4 dni v kampu na rabu, neparceliran prostor+avto+?otor+?trom +2 osebi stro?ek 99?.

?e kdo ne verjame mam ra?un.

Meni se zdi POCENI !

25? na noc je ok, prstej se otroke 10? pa je to to se vedno ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Najbolj smesna stvar pa je da sem v eni najbolj znanih boxer psarn na Hrvaskem (Felix Canis) dal manj za psa kot v slo za 'cistokrvnega' - 250?.....

Pri nas so taki 700-900?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Res je, ker rodovnik in certifikat sta vedno tudi opremljena z zdravniskum spricevalom za kolke, srce itd. S tem tudi vsak rejnik podaja 'garancijo' na psa - lahko ga vrnes v primeru bolezni, ampak to je malo larifari, ker ko se enkrat naveses na psa ga ne vrnes ampak placujes raje veterinarja.

Primer iz prakse - moj prejsnji bokser 'cistokrven' brez rodovnika, problem hrbtenice, kolkov koze....predvsem zato ker je bila psica rejnika dodaten zasluzek ki mu je 2x letno dala dodaten zasluzek, veterinarji pa niso bili potrebni. Pri rodovniskih leglih je letno stevilo omejeno

Trpijo psi ker jih veliko potem zavrze, drugega sem iskal z vsemi temi papirji predvsem zdravniskimi ne zaradi razstav ampak zaradi tega da bo pes res pes z zdravim in znanim koreninami. In res velika razlika.

Celo podpisati sem moral, da bom v primeru parjenja obvestil rejnika ter tudi da ga pripeljem nazaj, v vsesplosnem primeru 'zaradi nenadnih razmer nujno oddam psa' kot so na podarim.si

Rejnik ve za svojo psarno oz ime sirsi krog vsakega psa in nasledstvo kje se nahaja, tudi v ameriki.

Rezultat so pa veseli psi in lastniki, na FB (zato sem ga odprl) nas je ogromno povezanih.

Ti problemi 'cistokrvnih' se vecinona pojavljajo pri pasmah ki so sirse zeljene, ker je s tem povprasevanje tudi vecje.

Na sploh se mi pa smilijo mopsi pa angleski buldogi ki se ne morejo premikati ali dihati - ampak to je pa posledica nemarnih lastnikov ki jih prekomerno futrajo in nic ne gibajo

P.S. Sestra in svak sta dr.vet.med - celo otrostvo sem bil asistent, ker ce je kdo pripeljal zival na avtanazijo jih je seveda ona resila in pripeljala domov...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Hmmmmm, hvala. Dovolj za predstavo, bi oa v zivo bilo se bolje se mi zdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pro?nja, a bi mi lahko nekdo ki obvlada foto?op na zgornji sliki pobarval na ?rno ?e bo?no srebrno letvico pod vizirjem in nad stranskim S znakom.

Pobarval sem zadnji prtlja?nik iz srebrne na ?rno, ker je bil obrabljen, pa me sedaj mika ?e ta del.

post-2637-0-57603000-1438539421_thumb.jpg

post-2637-0-03737500-1438539491_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men se je po pol leta usnje v M6 znucal, so pa zamenjali pod garancijo - na moje veliko za?udenje samo prevleko, ker usnjeni sede?i v mazdi so ponovem zgolj prevleke....

Jebe.o japonsko kvaliteto. Po 7000km prevo?enih, sem danes ob ?i??enju odkril:
- vtrgan ?iv na mojem sede?u (pojma nimam kak, pazim avto ko malo dete)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

se mi zdi da je moja ze zamudila ta vlak :D je ze ful slaba,13 let stara

Uf rispekt ti bo pa moj enga zrihtu nek :)

Ne vem a je jures mislil psa... :lol:

Pssssst!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz sem pa po ?tengah padel....(uradno)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Kdaj bova midva parla....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ce bom sou kdaj kam drugam to sigurno nebo Slovenija...

Sent from Nokia Lumia 930

zare?enga kruha pa to.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer nimam primerjave s Slovenijo, lahko ti pa povem, da me je letos 9 dni Paga (Stra?ko) stalo popolnoma enako kot lani Elba (tudi kamp) - vklju?no s potjo, cestninami in trajektom.

Lahko, da je ugodneje kot v Sloveniji, ampak ?e vedno pretiravajo s cenami - sploh glede na ponudbo.

www.avtokampi.si, najcenej?e parcele v high season sezoni

Ankaran

http://www.avtokampi.si/kamp/1/51/Adria-Ankaran/#tab3_kamp

2 osebi + 2 otroka + elektrika = 44,5?

Lucija

40,5?

http://www.avtokampi.si/kamp/1/42/Lucija/#tab3_kamp

belveder 42?

http://www.avtokampi.si/kamp/1/110/Belvedere/

Stra?ko in ?imuni sta ena izmed 'mondenih' recimo ampak:

50?

http://www.avtokampi.si/kamp/2/41/Strasko/#tab3_kamp

lahko gre? pa na pag tudi za 37?

http://www.avtokampi.si/kamp/2/544/Kanic/

dalmacija vodice

http://www.avtokampi.si/kamp/2/280/Imperial/

38?

pelje?ac znan monden kamp 37,5?

http://www.avtokampi.si/kamp/2/97/Palme/#tab3_kamp

Istra

http://www.avtokampi.si/kamp/2/313/Pineta-Fazana/#tab3_kamp

35?

ampak veva kako pla?o primerjava.....saj ne re?em naj bo cena ampak kaj dobi? za to ceno je bistvo....sam ve? kako zgleda stra?ko al pa ankaran...

na primer jaz dam 2000? za tako familjo s psom, vodo na parceli, elektriko, free wifi od marca do oktobra 50m od ki?asto lepe pla?e.

enak pav?al v ankaranu je 2935? oz 3400? (+ 150 PES), v Luciji 2600-3400? za en mesec manj - wtf????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Eto, kon?no je nekdo se lotil pravega raziskovalnega novinarstva, in resnica pa? boli. Pri slovencih ?e vedno prevladuje v glavah druga?e, sam imam take izku?nje kot jih opisuje ?e leta. Je dejansko pod Kolpo ceneje in bolje in tudi PRIJAZNEJ?E!

http://www.24ur.com/novice/slovenija/sramota-v-portorozu-in-nekonkurencnost-domacega-turizma.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.