Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

?koda samo da tile "Biseri" ne morejo ve? imeti Bu?mana za precednika, mamujimjebm lolekovsko! <_<:hohoho:

http://24ur.com/novice/slovenija/ameriska-...-slovencev.html

P.S. Pa? najbolj zabit in nerazgledan narod na zemeljski obli! :whatever:

:P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simon kak?na bo pa pla?a na koncu meseca :D

Ta mesec bo ista kot ponavadi ker bom dobil ?e neki dodatkov :P naslednji pa mogo? ?e bolj?a ker sedaj delam za ve?ji denar oziroma imam povi?ico o ?emer sem se ?e hvalil. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Petek je, na ?iht pr?u samo obrnit, aja pa ?e drugo turbino sem dobil v?eraj za 200SXa (zdaj pa ?e ostale drobnarije, turbina je najve?ji stro?ek ampak, ?e pa ho?em, da bo vse 110% delalo bo na koncu ?e kaj dra?jega). Ni kaj, kr fajn se mam. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja temu, da smo po novem ne le Slovaki ampak ?e kar ?e?eni smo se tudi v slu?bi smejali, ?eprav po drugi strani je to kar malo ?alostno, da ne re?em scarry. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tour de Deutschland
Napisano

No naj te ?e jaz pohvalim, road tripi so itak zakon. :bravo:

Tale tvoj je pa sploh lep vsaj po slikah sode? si videl veliko lepega. B) Mimogrede, si imel ?e kak?ne slabe izku?nje na cesti/z ljudmi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Olje sem dobil kar lepo doma....iz friteze parkrat rabljeno, ko ni ve? primerno za cvrtje, enostavno zlije? ven iz friteze in namesto da bi romalo v smeti, WC ?koljko ali kamorkoli ?e ga precedi? skozi gosto cedilo (za posipat sladkor u prahu oz. kej podobnega)

Kak?en filter rabi?? 400, 250, 100 ali 50 mikronski? Zrihtam zastonj kukr ?e?. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Madmax faca si. :bravo: Dobro si se spomnil. Samo ne vem a bo? sedaj vsak dan jedel pomfri/dunajce al ima? kak?nega, ki te zalaga z oljem?

Pismo mogo?e sploh ni slaba ideja tole za daily driverja torej za na ?iht pa nazaj. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sploh ne bom omenjal v katerem avtu pri hi?i vse imamo to lu?ko za pomanjkanje vetrobranske teko?ine, in pri katerih vse smo jo imeli. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vpi?i v translator:

Pahor zmagal na volitvah v Sloveniji

Prevedi iz sloven??ine v angle??ino… J

:angry: Tole je pa bolano. Zih je spet kaka Hrva?ka zarota. :P

Je pa zanimivo kako hitro se tele zadeve obrnejo. Komaj se pogovarjamo o prese?ku in superiornih vinjetah nakar se izka?e, da smo spet v minusu in nas EU zaradi vinjet okrca. Ali pa gre spet za zaroto? :P

No pa ?e stara modrost: Alkohol in denar sta za pametne ljudi. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
:blink: ?ele zdaj sem v celoti prebral interviju in lahko re?em le to, da sem ?okiran in presre?en, da se je vlada zamenjala. ?e ga bodo pa tile tako srali jih pa ravno tako lahko prizemljimo. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske. :ne vem:

Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam ho?em ti povedat, da mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske in si takole vsake par mesecev "na cesti". :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.