Ta mesec bo ista kot ponavadi ker bom dobil ?e neki dodatkov naslednji pa mogo? ?e bolj?a ker sedaj delam za ve?ji denar oziroma imam povi?ico o ?emer sem se ?e hvalil.
Petek je, na ?iht pr?u samo obrnit, aja pa ?e drugo turbino sem dobil v?eraj za 200SXa (zdaj pa ?e ostale drobnarije, turbina je najve?ji stro?ek ampak, ?e pa ho?em, da bo vse 110% delalo bo na koncu ?e kaj dra?jega). Ni kaj, kr fajn se mam.
Ja temu, da smo po novem ne le Slovaki ampak ?e kar ?e?eni smo se tudi v slu?bi smejali, ?eprav po drugi strani je to kar malo ?alostno, da ne re?em scarry.
Olje sem dobil kar lepo doma....iz friteze parkrat rabljeno, ko ni ve? primerno za cvrtje, enostavno zlije? ven iz friteze in namesto da bi romalo v smeti, WC ?koljko ali kamorkoli ?e ga precedi? skozi gosto cedilo (za posipat sladkor u prahu oz. kej podobnega)
Tole je pa bolano. Zih je spet kaka Hrva?ka zarota.
Je pa zanimivo kako hitro se tele zadeve obrnejo. Komaj se pogovarjamo o prese?ku in superiornih vinjetah nakar se izka?e, da smo spet v minusu in nas EU zaradi vinjet okrca. Ali pa gre spet za zaroto?
No pa ?e stara modrost: Alkohol in denar sta za pametne ljudi.
?ele zdaj sem v celoti prebral interviju in lahko re?em le to, da sem ?okiran in presre?en, da se je vlada zamenjala. ?e ga bodo pa tile tako srali jih pa ravno tako lahko prizemljimo.
Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske. :ne vem:
Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam ho?em ti povedat, da mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske in si takole vsake par mesecev "na cesti". :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani