Tkole pa, lej sej lahko da ga pa ful veseli, sej kul to.
Jaz tko poznam mal folka s kampov pa tko, pa sem z dvema mal pričal ko sta sama delala, pa noben ni rekel, da bi šel še enkrat skoz to 🙂
Po moje gre pri takih velikih projektih bolj za "gušt", za užitek pri samem delu. in na koncu si ponosen, da si nekaj ustvaril in je tudi uporabno. Vsaj pri meni je tako. Je pa tudi res, da se velikokrat finančno ne izplača. 🤔
pred 27 minutami je FuManchu napisal:
Doma dobil zeleno luč (od šefice), da kupim kombi in ga predelam v kemper
Veselo na delo. Mislim, da boš užival pri tem, ker vidim, da vedno nekaj ustvarjaš in ne moreš bit pri miru.😊
Pri teh kitarah je zanimivo to, da bolj kot so stare in "uničene, izrabljene" bolj jim cena raste. Recimo določene kitare znamke Gibson, točno določene serije iz leta 59 dosegajo tudi cene 400000$ in več
Tale je še poceni. Skoraj skoraj se jo splača kupit. 😋
Zjutraj lepih 50km z mtb po gozdovih okoli Panc, Grosupljega, Javorja... Vmes j*bal m***r enemu cucku ki se mi je zaganjal proti bajku/nogam (šele kasneje ugotovil da je bilo to rahlo čudno slišati... Pse imam rad... Me pa ne rajcajo..)
In potem odspal pred nočno, ki bo upam mirna...
Zakon. Sicer sam skoraj ne ločim triangla od trzalice, ampak zgleda res hudo. Da se pa popravlja stare stvari in kupuje vedno novih, je pa itak nekaj boljšega.
Pri teh kitarah je zanimivo to, da bolj kot so stare in "uničene, izrabljene" bolj jim cena raste. Recimo določene kitare znamke Gibson, točno določene serije iz leta 59 dosegajo tudi cene 400000$ in več
Mogoče bo komu zanimivo za pogledati. Sicer ni vezano na avtomobilizem. A mi je uspelo rešiti kolegovo kitaro vredno nekaj jurjev(narejeno malo število kitar, kitara je stara 40let). Na enem izmed špilov jo je mimoidoča obiskovalka koncerta ruknila in odlomil se je vrat. 😬 Ponavadi je s takimi kitarami konec ali pa jih nestrokovno poskušajo popraviti a kmalu vrat zopet poči. Meni je uspelo. 😊
Spodaj par slik, kako je to potekalo. Spet sem se nekaj novega naučil. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za občasna dela bo v redu. Sam jo kar pogosto oprabljam in imam od dewalt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani