Ti se hecaš, ampak če pogledaš kako se testirajo cepiva in zdravila. V 3. fazi se testirana na testni skupini, kjer polovica dobi cepivo druga pa placebo. To si nisem izmislil to je uradno potreben protokol za odobravanje cepiv.
No zdej pa miselni oreh zate - vsi proizvajalci cepiv so dobili pogojno odobritev uporabe in čisto vsi se nahajajo v 3. fazi testiranja, ki jim bo omogočila, da dobijo končno varnostno odobritev. Tretjo fazo testiranja bodo zaključevali konec 2022 in v letu 2023.
Nič ne trdim, samo dajem v razmislek. Tako kot ne vem jaz za ziher tudi ti ne veš kaj so ti vbrizgali. Videl si le injekcijo s tekočino, ki je nato izginala v tvoji rami. Še 1x nič ne trdim, samo povem kakšni so postopki in vse to kar sem zdajle napisal si lahko tudi sami preverite na uradnih straneh zdravstvenih organizacij, who, nijz ipd. Nikar pa to iskat na FB, twitterju in podobnih greznicah.
Vse je možno, ne rečem. Resno me čudi, da imajo eni takšno hudo reakcijo(tudi sodelavec je bil dva dni na bolniški, ko je prejel jensena) eni pa totalno nič. Ena možnost je, da pri teh, ki jim ni nič, cepivo ne deluje oziroma telo sploh ne reagira. Druga možnost je ta, da je mogoče vzet ok za to določena krvna skupina. Ravno včeraj sem na italijanski tv gledal članek na to temo. Najmanj okuženih in umrlih naj bi bilo med ljudmi z krvni skupino AB-.
Ampak tale čredni nagon je pa hud... nobenga ne žalim, sej politiki in mediji ves čas govorijo o čredni imunosti. To ni na mojem zelniku zraslo. 😜
Breaking news: vlada že razmišlja, kako bi prebivalce nagradila, da se grejo cepit. Mogoče pa če še mal počakamo bomo pa še zaslužili.
Ponavadi je čreda tista, ki pametno razmišlja, se poveže in preživi, posamezne čredice in posamezne živalce se pa razkropijo in ker so bolj ranljive, jih zveri hitro pokončajo.
Pri nas v firmi je v orkestru cepljenih že 65% ljudi, kar nas veseli a tudi ostali solo izvajalci si že premišljajo, kako bi se pridružili orkestru.
Ali povedano v "kulturnem jeziku" antiwaksarjev, cepljenih ovc nas je že 65%, črnih ovc pa 20 %.Ostalih 15% je prebolelo covid. Nekatere sodelavke in en sodelavec se tudi po več mesecih še vedno nisi vrnili na delo, ker imajo še vedno kake zdravstvene težave.
Najbrž res. Samo, da pa ni bilo pri meni nobene reakcije, kako cepivo je to? Za dojenčke? Nimam problemov glede tega, da bi se moral cepiti čez pol leta zopet. Samo, da bomo normalni. Pa med občinami bom lahko šel brez omejitev. 😉
Baje, da se z 15.10. baraka zopet zapira. Pa zopet vse znova.
Neoliberizem je nočna mora 99% prebivalcev sveta, zato da lahko 1% bogatih živi v razkošju.🙃
Zato pa si folk lahko kupuje dan danes drage avte, draga stanovanja in druge dobrote. Po lukotovem scenariju boste zopet stali v vrstah za eno štruco kruha. Se je že izkazal socializem v veliko državah. Le zakaj ni preživel? 😊
Nisi prebral post od @mazdaman ker verjetno on to vidi iz prve roke. In ne ni isti šmoren kdo je lastnik, ker eni niti osnov ekonomije in biznisa ne obvladajo, imajo le denar, ki pa ga niso zaslužili s svojo podjetniško žilico ampak le s tem, ker so poznali prave ljudi. In to so Orbanovi oligarhi.
Kakšna razlika pa je, če bi to kupil kak rdeč direktor z foruma 21 z vprašljivim izvorom denarja. Prvo leto izguba, drugo še večja, nato bi sledilo vprašanje na državo za denarno, nepovratno pomoč, nato zopet izguba, razprodaja za enega črnega enega belega. In bi zopet doživeli monopol Petrola, kot v bivši propadli državi, ki je že v preteklosti s pomočjo politike uspešno pregnal tuje vlagatelje, ki so hoteli postaviti veliko število benzinskih servisov po vsej Sloveniji. Tako bi imeli pravo konkurenco ne pa neko dogovorno ekonomijo. 😉
Sej, ampak enim so pa Madžari full všeč. Ne vem kaj Aleks vidi na njih, ampak men je tole strašljivo.
Isti šnoren, ali so lastniki Madžari, Čehi, Nemci ali Palestinci. Če stvar laufa, mi dol visi, kdo je lastnik. To so bolj strašenja nacionalke in pop tv, ki itak ne vedo, za kaj se gre. Kar nekaj po čez streljajo. Večkrat se zdi, da pobirajo komentarje na FB. 🤪 Avstrijci so prodali svojo firmo Madžarom. Kaj ima tu naša država veze, mi ni jasno. 🤔
Na OMV, vsaj na obali, hodi večina Primorcev tankat. In ker jih je obilica se folk porazdeli lepo, tako, da lepo vedno prideš kot človek brez gužvanja, plačaš s kešom in greš. Pa še srečen si lahko, ker veš, da si tankal dobro gorivo. Zadnjič na našem srečanju sem imel eno oko vedno na armaturki, da se ne bi prižgala kaka opozorilna lučka zaradi slabega goriva. Dotankali smo namreč na Petrolovi črpalki. 😬
In potem eni govorite o tem, da ne bi bi radi nadzirani. Kmalu bo aplikacija za kupit kavo, pa aplikacija za it na wc, pa aplikacija za sexat. In potem je problematični kovid sledilnik. 🤣🤣
pred 9 minutami je Boss napisal:
A pol si bil ti tud eden od čakajočih v tisti vrsti. Aja seveda na OMV-ju ni vrst - tam ti še kavico ven prinesejo. 😜
Ok, sej se hecam... tele aplikacije so res namenjene za nas bolj neizobražene in nerazgledane.
Jaz na OMV še nikoli nisem čakal pred vrati, da bi šel plačat noter. Sicer pa zadnje čase zelo malo uporabljam vse plačilne kartice. Keš je le keš.
Isti kurac kot Twitovi verniki, ki bi pa vse kar sploh še imamo po možnosti prodali/šenkali. Jebat ga Orban je izstavil račun za vso pomoč in zdaj bo treba njemu in njegovim oligarhom vračat. Banke, energetika, mediji, transportne povezave se selijo v madžarske roke k Orbanu in njegovemu krogu. Kdor tega ne vidi je slep al pa tolk zaslepljen.
Vse pri nas je že več ali manj v lasti tujcev. Večino so prodali ta levi nekaj ta drugi. Meni je prav vseeno, v kateri lasti je firma, pri kateri sem zaposlen, važno je, da je redna in dobra plača in vse ostalo,kar mora bit. Kaj pa imamo od tega, da je v državni lasti, če dela z izgubo. Zakaj pa se ne najde kak slovenski kupec, pa da ostane vse slovensko? E, to pa ne. Ne bi vlagali svojega denarja, lažje je s tujim...mlatit po koprivah. 🤗
pred 28 minutami je Boss napisal:
To je res dobra zadeva in jo praktično uporabljam od začetka, ko so jo naredili. Sploh v epidemiji je super, ko si gledal tisto vrsto pred pumpo, ko so čakali kot ovce pred striženjem, da so jih enega in enega not spuščali. Jaz pa natankam 2x kliknem za potrditev in odpeljem - za nepoučene v tisti koloni pred vrati je zgledalo, kot da kradem, ko so me spremljali z jeznimi pogledi. 🤣
Meni je pa tole kr neki. Manj, kot je teh aplikacij, boljše stojim. 😉
MOL(madž.MagyarOLaj- és Gázipari Nyilvánosan működő Részvénytársaság) - je madžarsko naftno/plinska družba. Poleg Madžarske je podjetje prisotno tudi na Bližnjem vzhodu,AfrikiinRusiji. Je drugo največje podjetje centralne in vzhodne Evrope. Največji delničar je Madžarska vlada s 24,7 % deležem. MOL ima več kot 1700 bencinskih servisov v 10 državah in štiri rafinerije, ki se nahajajo naMadžarskem,HrvaškeminSlovaškem. Skupna kapaciteta rafinerij je okrog 21 milijonov ton na leto.
MOL capital and shareholder structure (approximate)
The Company’s share capital amounts to HUF 102,428,682,578 represented by 819,424,824 pieces registered ordinary shares of the series “A” with a par value of HUF 125 and 578 pieces registered ordinary shares of the series “C” with a par value of HUF 1,001 and one piece registered voting preference share of the series “B” with a par value of HUF 1,000 that entitles the holder thereof to preferential rights as specified in the present Articles of Association. The "B" series share is owned by the Hungarian Government.
We have presented the ownership structure of MOL Plc., as at 31 March 2021.
Foreign investors (mainly institutional)Hungarian State (MNV Zrt.)Maecenas Universitatis Corvini FoundationMathias Corvinus Collegium FoundationOmanOil (Budapest) LimitedOTP Bank Plc.OTP Fund ManagementING Bank N.V.UniCredit Bank AGCommerzbank AGDomestic institutional investorsDomestic private investorsMOL Plc. and MOL Investment Kft. (treasury shares)
Please note, that data above do not fully reflect the ownership structure in the Share Register. The registration is not mandatory. The shareholder may exercise its rights towards the company, if the shareholder is registered in the Share Register.
According to the Articles of Association no shareholder or shareholder group may exercise more than 10% of the voting rights.
So, so, tudi Rusi zraven, ne se bati. Kakor koli, prej so bili tujci z omv-jem pri nas, sedaj pa bodo tudi - tujci z molom.Kakšna razlika pa je med prej in sedaj, razen tega, da lukec in njegovi škorci trdijo, da bodo vse tujci pokupili. On bi itak razlastninil vse , če bi le lahko. 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse je možno, ne rečem. Resno me čudi, da imajo eni takšno hudo reakcijo(tudi sodelavec je bil dva dni na bolniški, ko je prejel jensena) eni pa totalno nič. Ena možnost je, da pri teh, ki jim ni nič, cepivo ne deluje oziroma telo sploh ne reagira. Druga možnost je ta, da je mogoče vzet ok za to določena krvna skupina. Ravno včeraj sem na italijanski tv gledal članek na to temo. Najmanj okuženih in umrlih naj bi bilo med ljudmi z krvni skupino AB-.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani