Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kr kul... <_< zici so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rulam:

V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? :ouje: torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak :danzoman:

P.S. pa ta avto je res zakon :harhar:

no vidi?, pa se ti je konc koncev fajn iztekl :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno pra?anje za Siriusa (morda pa ?e koga)
Napisano

Jo?a saj vem, da ima? veliko hi?o ampak a ima? OK izolacijo? In a rabi?/ima? v vseh sobah odprte radiatorje?

?e dobro, da imamo doma na drva. :vesel:

drva so zakon :bravo: pa ?e za delat ma? kej :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne zamert ampak vseeno se klele strinjam s policaji, da so ti dali kazen.

Opozorilo bi bilo na mestu, ?e podnevi pozabi? na lu?i ali pa ?e ti v dobro osvetljenem naselju crkne lu? med vo?njo, ker tega ne more? opaziti. Oboje je dokaj nenevaren prekr?ek

ravn zato se gre ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma ja razumem te!

ti povem samo eno od mojih sre?anj. kaj bo? na to povedal

Se pelem ?ez ?rno vas tam kjer ni javne raz. in gre nasproti mene nekaj kar ima eno lu?.sam si mislim ok motor,in wtf v zadnih 15 metrih porajtam da je to avto ki mu dela ena lu? in prasica vozi po sredi in leti ko snet kladu .......reflex si misli? kak je bil srce pa tud na 180.........................in ta ista prasica se je 100 posto vozila tudi drugi dan samo z eno lu?jo

Pa to je drugo, js u bistvu sm premal zasuknu ?alter, takoj ko pa ni blo ve? javne razsvtljave sm pa tut takoj pogrunti, da nimam pr?ganih, ampak je blo ?e prepozn, so ?e ble plave lu?ke uzadi

PS: Ukolpko najprej sm mislu, da me ti stra?i? uzadi :whatever::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hjao ej, brez zlu?i sred no?i.. prav je da so te ustavli, so pa totalni idioti da so ti kazen stisnli..

mene so v ljubljani dva mesca nazaj s telefonom pa so mi dali "opozorilo", od takrat mam handsfree nastiman.

sej ne re?em, da je narobe da so me, in ker je bla javna razsvetljava sploh nism opazu, da niso pr?gane :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prokleta banda policijska me ustavi ob 1.15 na ?landrovi 6 zarad bedarije, ki sm jo kmal tut ugotovu, namre? premal sm zasuknu ?alter za lu?i in sm mel pri?gane samo pozicijske in dobu ra?un za 120? oz. polovi?ka 60? :vskalo: napihu seveda 0.0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

vse se da... ampak ko bos hotel montirat na Fko RWD bos ugotovil enako kot si pri 323C 2.5 V6... :)

pri C-jki me je zmatrala samo homologacija, v tem primeru ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:vskalo: ''zamudu'' 10 minut na ?iht (isku parkplc v gara?ni hi?i za zaposlene) in me ?efica nadere da kaj se grem itd. pol me pa pra?a kje je sodelavc (pa ka sm mu tajnca al varu?ka bemu..(valda je tut on isku parklpc u isti gara?ni hi?i)) pol smo pa s5 mal mi?ke prekladal da bodo lep? stale, in temu je sledilo prekladanje monitorjev, da bodo enaki skupaj.. you get the picture

Pri nas se pa regali podirajo in mormo zarad izrednih razmer bit ?e ob 18.00 u no?ni :vskalo:

Clio meet pa vsi trije nimajo tolk konjev k ta japonski jajc spredaj. :(

Objavljena slika

fajna ?verca je tole sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.