V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak
Ne zamert ampak vseeno se klele strinjam s policaji, da so ti dali kazen.
Opozorilo bi bilo na mestu, ?e podnevi pozabi? na lu?i ali pa ?e ti v dobro osvetljenem naselju crkne lu? med vo?njo, ker tega ne more? opaziti. Oboje je dokaj nenevaren prekr?ek
ti povem samo eno od mojih sre?anj. kaj bo? na to povedal
Se pelem ?ez ?rno vas tam kjer ni javne raz. in gre nasproti mene nekaj kar ima eno lu?.sam si mislim ok motor,in wtf v zadnih 15 metrih porajtam da je to avto ki mu dela ena lu? in prasica vozi po sredi in leti ko snet kladu .......reflex si misli? kak je bil srce pa tud na 180.........................in ta ista prasica se je 100 posto vozila tudi drugi dan samo z eno lu?jo
Pa to je drugo, js u bistvu sm premal zasuknu ?alter, takoj ko pa ni blo ve? javne razsvtljave sm pa tut takoj pogrunti, da nimam pr?ganih, ampak je blo ?e prepozn, so ?e ble plave lu?ke uzadi
PS: Ukolpko najprej sm mislu, da me ti stra?i? uzadi
Prokleta banda policijska me ustavi ob 1.15 na ?landrovi 6 zarad bedarije, ki sm jo kmal tut ugotovu, namre? premal sm zasuknu ?alter za lu?i in sm mel pri?gane samo pozicijske in dobu ra?un za 120? oz. polovi?ka 60? napihu seveda 0.0
''zamudu'' 10 minut na ?iht (isku parkplc v gara?ni hi?i za zaposlene) in me ?efica nadere da kaj se grem itd. pol me pa pra?a kje je sodelavc (pa ka sm mu tajnca al varu?ka bemu..(valda je tut on isku parklpc u isti gara?ni hi?i)) pol smo pa s5 mal mi?ke prekladal da bodo lep? stale, in temu je sledilo prekladanje monitorjev, da bodo enaki skupaj.. you get the picture
Pri nas se pa regali podirajo in mormo zarad izrednih razmer bit ?e ob 18.00 u no?ni
Clio meet pa vsi trije nimajo tolk konjev k ta japonski jajc spredaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no vidi?, pa se ti je konc koncev fajn iztekl
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani