Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Ampak Alex ti pa si zakladnica fake newsov... a si slučajno preveril uradno situacijo v Italiji? Okužbe imajo nekje v enakem območju že od začetka leta, mrtvih S kovidom pa pada praktično od začetka decembra, ko so jih imeli največ. Sej vem, da hočeš ljudi strašiti, ampak daj probaj vsaj kake bolj realne zadeve navajat. Pa pustmo zdaj to.

Pa še nekaj, dejte nehat črne koze omenjat v istem stavku kot kovid. Upam, da veste, kaj so črne koze in kakšne so posledice, če jih fašeš in nisi cepljen? V primerjavi z njimi je kovid res samo prehladec, tko da please, dejmo nehat s takimi poceni manipulacijami. Edino kar je zanimivo, da so takrat leta 1972 samo v Sloveniji praktično v 10 dneh pocepili več kot 1,5 miilijona ljudi, kar je bilo za tiste čase večina prebivalstva.

10 dni, mi pa že tretji mesec cepimo pa upajo, da bo do poletja mogoče 50% pocepljenih. Torej kdo se je znal bolje organizirat? Trenutno smo na smešno nizki cepljenosti pa smo že zakoraklai v marec in sicer 120.000 ali komaj 6% prebivalcev je cepljeno, od tega dobrih 50.000 z dvema odmerkoma.

Glede cepivom proti kovidu je pa toliko neznank in nasprotujočih uradnih navedb, da je že kar komično. Tud tega ne vejo točno kolk časa cepiva načeloma ščitijo pred okužbo. Zdaj ugotavljajo, da to sploh ni zaščita, ampak zgolj naj bi omilil potek bolezni, če fašeš pravi virus pa še to ne na vse seve, kjer skoraj vsak dan najdejo novega. Kaj se bo treba temu primerno 10x cepit al kako? :nevem: Pa vedno smo bili prepričani, da cepiva dejansko preprečujejo okužbe a kot kaže tukaj prvič v zgodovini ne drži - kaj nas cepijo z žegnano vodo al pa z veliko molitvami?

Najbolj zanimivo pa je, da tisto cepivo v katerega so največ vlagali je dejansko najslabše in za povrh sploh nimaš pravice izbirat s katerim te bodo cepili, pri tem pa nekateriih zanimivih cepiv EU sploh noče odobriti. Hmmm, le zakaj - biznis mogoče, oziroma pokritje izdatkov, ki so jih vlagali v Astrazeneco in bili nategnjen?

Še tole pa neham... kovid baje ni gripa, čeprav strokovnjaki ne znajo ločiti okuženih za gripo in kovidom, kovid ima različne seve kot jih ima gripa, vrsta simptomov je zelo podobna, smrtnost je podobna, tako kot gripa ima težke in lahke poteke bolezni. Češnja na torti za konec pa je, da letos niso našli niti enega primera gripe, medtem, ko je gripa prejšnje sezone položila ogromno ljudi v postelje. V šolah je bilo tudi samo 30% učencev, ostali pa bili odsotni in doma. Letos smo pa čudežno opravili z gripo - kako je to sploh možno? Sam ne mi zdaj budalaštin tipa, socialna distanca in maske ven metat, ker to je BS in dejansko zamegljevanje dejstev in zakrivanje dejanskega stanja.

pred 2 urama je scania napisal:

Bi mi pa bilo glupo da bi ogrozil zdravje mojih sraršev ki so rizicna skupina kr se nebi hotel cepit, zato se tudi imam namen cepit.

Po trenutnih izjavah strokovnjakov, da si kljub cepljenju še vedno prenašalec in naj bi samo omililo potek bolezni bo edino pomagalo (če sploh), da polješ starše na cepljenje. 😐

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Alex, ne vem, če je prava beseda pridnost, prej mi prihaja ena druga na misel, ki se začne na črko n...

Ne štekam, ampak res si želite biti zaprti...

pred 4 urami je Nejc1986 napisal:

Ok, stekam da se Japonci nebi... Kaj pa Japonke? 

Edin, če bi bile oblečene v šolarke... Japonci so oreng seksualno fuknjeni, ampak rinjenje palčk tja, kjer sonce ne posije se jim zdi pa ponižujoče.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Japonci se ne bi analno testirali -  a tako? Naj teste k nam pošljejo, v Slo imamo cel kup navdušencev nad tem tipom jeban... mislim testiranja

c7c8d4f4aee319d91523_62524860.jpg?v=05d1
WWW.24UR.COM

Japonska je pozvala Kitajsko, naj na japonskih državljanih ob vstopu na Kitajsko preneha izvajati teste analnega brisa. Nekateri so se namreč...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Psi lajajo karavana pa gre naprej. 😊

Dobro da vem, da imam odvetnike. Sicer jih do sedaj nisem rabil, ker jih nisem imel  za kaj, ampak, hej, dobro je vedeti, da jih imam. 🤗

pssst... ampak Bini je res drag. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

@marko91 počasi počasi, zdaj si pa ti reagiral čist preveč v afektu. Ne bi se šli še eno dramo. Pomiri se, globoko vdihni pa gremo naprej. Ja Alex včasih mal potrola, enkrat mu dobr rata, drugič pa pač kiksne - glej tud jaz, ko sem pri volji malce trolam, ampak ne zato, da bi hotel komu kaj hudega, bolj zato, da folk prebudim iz otopelosti in da mogoče začne vsaj mal razmišljat ne pa kot robot verjet vsemu, kar mu je vsiljeno. Vprašanj je vedno bistveno več kot odgovorov je pa največje vprašanje to ali smo sploh še zmožni zadeve preverjat in pri nelogičnih zadevah si postavit vprašanje in iskat odgovor, ki je najbolj verjeten. Saj veš kako gre tisto, če hodi kot raca in se oglaša kot raca potem je verjetno res raca.

Sem pa prepričan, da ti @Alex ni hotel kaj hudega.

Kot drugo pa zakaj ne bi bil ti zdajle malo kriv za korono pa nove seve? Glej jaz sem bil kot Ljubljančan, kot kolesar, kot starš otroka, ki je hodil v šolo, kot zaposleni, ki ne dela od doma in je ves čas korone na delovnem mestu, ker grem 2x na teden v trgovino in ne samo 1x, ker zunaj nisem nikoli nosil maske. Ti maš pa samo še Dolomite na grbi... eh piece of cake, to je minorna težava. 🤪

Da še mal Nejca pa Binija potrolam.

@Nejc1986 po kolk maš odvetniško uro (v bitkojnih prosim), glih neki rabim, ker sem se pregloboko zapletel z eno feministko. Sej bi @Bini -ja vprašal pa je drag kot žefran pa še nam kao ta rdečim ne dela uslug kaj šele takim, ki se delamo norca iz maršala Twita in v naravi ne nosimo mask.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 3 urami je marko91 napisal:

Normalno da pada, se nikoli ni bila stvar linearna. Poglej cez cca leto, mogoce dve leti.

Lahko si Nostradamus al pa baba Vanga pa ti nič ne pomaga, ker čez dve leti je lahko več kot zdaj al pa manj, al pa isto. Drugih možnosti ni.

Ne res, se ne hecam... tole je res samo za tiste, ki imajo viške denarja, ker za naložbe v stilu varčevanja za penzion je tole čisto prevelik rizik. Ne me narobe razumet, spadam pač med tiste, ki še vedno verjamemo, da se živi od dela ne pa od špekulacij, manipulacij, prevar in drugih fiktivnih zadev. Mi je pa škoda, da tole pač ne bo nikoli valuta ampak le sredstvo za špekulacije. Žal :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Se vidi resnični IQ dohtarja. Toliko kot zunanja temperatura trenutno.

Žal, pa ravno tisti, ki bi morali biti najbolj informirani.... in saj verjetno so in ker vedo, da vse skupaj ni nič tako veselo skačejo okrog in jih boli kurac pa če nabasal so jih z dnarjem, da si vse to lahko privoščijo. Sej pred enim letom je tudi dohtar privlekel zadevo v Slo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
dne 26. 2. 2021 ob 20:47 je marko91 napisal:

Eto dohtarji sami poskrbeli da bomo spet zaprti, ce kosovec ni pomagal je pa africane vpoklical.

pa se en dokaz da nimamo totalno nobenega nadzora iz kje kdo prihaja.....se pravi je priletel iz Afrike, se vsedel v avto in sel domov (v sluzbo v UKC!!!!).

A mi budale za vsak drek na test!

Afrika bambata....

Ko sem tole slišal me je tud takle bes pograbu in hvala bogu, da se je en posnel kaj si misli o takih kretenih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

@gregc88 Ja žal je tako, da v tej zgodbi sodelujejo tudi mediji, ker jim paše. A je že kdo slišal, da vse povsod se dogajajo protikoronski protesti? A je kdo slišal, da so vložene tožbe proti protagonistom te plandemije praktično vsepovsod. Pa da to ni hec v tem sodeluje cela vojska odvetnikov in takih, ki so zašili VW zaradi afere dieselgate in recimo vodij svinjarij, ki si jih je privoščila Deutchebank.

Problem vsega tega je, da vsakič se najde ogromno ljudi, ki brezpogojno verjamejo oblasti in recimo udeležencem ekonomskega foruma v Davosu. A res mislite, da ti ljudje delajo v dobro navadnih ljudi al le za svoje interese? Zakaj tako verjamejo ni jasno niti psihiatrom. Če že razumemo, da to počnejo zdravniki saj se jim splača (verjetno koronski dodatki v par 10 tisoč EUR na mesec premaknejo še najbolj trdne) in bolnišnice, ki so VSE čudežno splavale iz rdečih številk in imajo presežke.

Ne verjamete? Zakaj oskrba bolnika s Covidom v DSO stane 81 EUR/dan v bolnici pa 8000 EUR. Zakaj se namenjajo take vsote denarja in od kod prihajajo. Denar se nenormalno tiska in kdor ima nadzor nad tiskanjem denarja ima absolutno moč in nobena zakonodaja ga ene more omejiti. Kaj nam torej sledi ... inflacija sigurno v drugi polovici 2021, korono bodo pa vlekli globoko v leto 2022.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 15 urami je Nejc1986 napisal:

Realno... Marsikje ne moreš zagotavljati razdalje. Kako boš na sprehodu vedel, da  izza vogala nekdo ne bo stopil ravmo predte?

Ja seveda, pa direkt ti bo jezik porinil v usta.. pa folk, kaj vam je za boga milega?

pred 23 urami je Alex napisal:

Pri nas enako. Samo zna bit res kak divji sev virusa na obali in Krasu, da se tako širi. 🤔

Ja sev norosti... ta je res hud.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
dne 26. 2. 2021 ob 16:26 je Alex napisal:

Pepsi zero same zdrave sestavine:

Ko vse to prebereš misliš, da gre za kak bojni strup. 😊

Water, Caramel Color, Phosphoric Acid, Aspartame, Potassium Benzoate (preserves freshness), Caffeine, Natural Flavor, Acesulfame Potassium, Citric Acid, Calcium Disodium EDTA, Panax Ginseng Root Extract 🤗

Ej, pozabil si še, da je notri DHMO ... ta je šele strupen in baje so z njim okuženi tudi že skoraj vsi vodovodni sistemi v Sloveniji. :nevem:

NSeveda ne bom trdil, da so v teh pijačah zdrave sestavine, ampak tudi nek blazen strah tudi ni potreben. Za Aspartan in Kalijev acesulfam so sicer pri podganah otkrili povečano možnost za nastanek raka ampak to pri dozah, kot, da bi vsak dan redno popil 40 pločevink Pepsija al a CocaCole. Mislim, da tak junak ne obstaja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ajoj. Pepsi brez cukra je še večji strup kot navadna. 😬

Od kje pa zdaj to? A si angleški sev virusa fasal? :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Sicer ne vem če tole glih sem paše ampka vseen.

Grem zadnjič v Mečkatorju mimo njihove tadolge stalaže s KAVO in KAVNIMI preparati. Rahlo sem bil sicer odsoten v glavi in z mislimi nekje drugje pa se mi na glas zadere iz police "DŽEZVA, DŽEZVA, zlata DŽEZVA najboljša KAVA". Sem se tolk ustrašil, da mi skoraj ušlo za eno KAVNO žličko.

So mel naštiman na senzor, da ko se nekdo približa se začne reklama ampak tako na glas, da je v meni najprej vzbudila jezo in potrebo, da bi šel kakšen roman napisat v knjigo pritožb, ker res stresa pa še v štacuni ne rabim. V glavnem KAVE nisem kupil, sem pa 6-pack Pepsija brez cukra, do prihoda na blagajno me je pa tudi pisateljska žilca popustila.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Zapirajo vas ne zaradi okuženih ampak zaradi pozitivnih testov. Saj verjetno veš, da si pri PCR metodi lahko pozitiven tudi v primeru zaznave dela RNA, ki jo ciklično podvajajo toliko časa, da je vzorec pozitiven. Po skoraj enem letu niso izdali koliko ciklov podvajanja naredijo pri PCR metodi. Zakaj ne?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Evo la, pa smo fasali "rdečega". 😊 Saj smo na obali itak vajeni že te barve. 🤗

Je pa zanimivo , da smo bili mi celo epidemijo med najboljšimi in je veljalo zaprtje za nas na obali enako kot za ostale regije, čeprav smo bili mi nekaj časa celo v zelenem. Seveda je sedaj v osrednjeslovenski regiji v redu situacija zato je normalno sedaj zapiranje po regijah. 😊

Ma povej, da smo ljubljančani krivi pa gremo naprej. Drugič pa nasvet - pa za 3PM nehite na teste hodit pa ne boste več v rdečem. Pa kje vam je pamet. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.