poky 1 Napisano 20. april, 2006 tonchy Napisano 20. april, 2006 VSE TANAJTABULJ?E ti ?elim! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. april, 2006 Hitrost Napisano 19. april, 2006 He he,se pravim,da po?asneti ubijajo......?ivce ostalih! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. april, 2006 Va? computer desktop ... Napisano 18. april, 2006 @Symon Samo jezik pa ni ravno razumljiv.... Pa ?rke so nekam ?udne.... Druga?e pa dobre slike ja! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. april, 2006 Kyuss Napisano 18. april, 2006 Vse naj naj ti ?elim! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. april, 2006 Gostinska ponudba Napisano 18. april, 2006 ?e pa koga zanima kje so dobre pija?e me pa naj pokli?e He he,te pa res ni te?ko najt! Gre? v gostilno pa naro?i?! Povej raj?i,kako pija?o ma? v mislih,vino?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. april, 2006 apcih Napisano 17. april, 2006 Vse NAJ NAJ ?e z moje strani! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. april, 2006 Kratek vic Napisano 16. april, 2006 nikol ne uganete, zakaj sem vam tega poslala Ker si mo?ki?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. april, 2006 drakey Napisano 16. april, 2006 Drakey-veselo pisanko! Ups,vse najbolj?e,pa ne pretiravat z jaj?ki! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Labi - blinker Napisano 13. april, 2006 hahahahaha zmaga Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Labi - blinker Napisano 13. april, 2006 Va?i? ! Se ?e ho?e? ti ga lahko pomagam pre?pricat na ?rno! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Celjski sejem Napisano 13. april, 2006 .najlepsi detalj manjka Kaj,a ?evapi?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Labi - blinker Napisano 13. april, 2006 Na ?rnem je dosti lep?e, kot na mojem!!!! Itaq! ?rna barva pa krom dodatki je Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Celjski sejem Napisano 13. april, 2006 jaz bi jo tudi spoznal ... Da ne bo? tepen pol doma,?e ti ?enka to prebere! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 13. april, 2006 Celjski sejem Napisano 13. april, 2006 ooo Velen?anjko anjo na Toyoti RAV4 pa poznaaam...... Mislim ne??? Avte glej,ne ?enske!! Jaz je sploh opazo nisn na Toyoti.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. april, 2006 jump everybody Napisano 12. april, 2006 A ker je Komar tak reko ali ker ti ?e nisi probal?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. april, 2006 jump everybody Napisano 12. april, 2006 Labi?? Taki hranoljub,pa ne ve? kaj je jota?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. april, 2006 Va?e strokovno mnenje Napisano 12. april, 2006 Jaz tudi ne pijem (no - alkohola) ... Va?i?i.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. april, 2006 Diskoteke na ?tajrskm Napisano 11. april, 2006 A thnx,pol pa morem it 1x pogledat! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. april, 2006 Diskoteke na ?tajrskm Napisano 11. april, 2006 Ki pa te je toti Feluka bar?? Ne poznam.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. april, 2006 Diskoteke na ?tajrskm Napisano 11. april, 2006 He he,a v Krpanu si pa bil ne?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. april, 2006 jump everybody Napisano 10. april, 2006 ?e mi kdo osve?i spomin - kaj je ?e to ??? He he,a smo ?e tak dale? Komar?? Sicer pa res bedarija.... :ne vem: tole skakanje mislim! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. april, 2006 Potujo?a kravica Napisano 10. april, 2006 Sva?ta!! Kaj ?lovek vse ne do?ivi... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. april, 2006 Diskoteke na ?tajrskm Napisano 10. april, 2006 Pa sami froci tako na ?tuku Pol ve? kak se jaz po?utim,ko grem ven..... Sicer ne na ?tuka,ampak vseeno! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. april, 2006 Potepanje po SLO Napisano 10. april, 2006 Drugi odgovor-verjetno kaj za jest,bi mogo Labija vpra?at! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 10. april, 2006 Tomiiiii Napisano 10. april, 2006 Tomicar,razlo?i malo.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani