Marko mal se umiri..pejd na sprehod pa mal zadihi..bolj panične in napsihirane osebe zaradi ceplenja še nisem videl. Ti greš zjutraj srat na wc prvo delo je iskat članke o cepljenju.. 🤣🤣
Kaj ni zadnjič razlagal, da je težki privatnik in da se ne vidi iz dela ven. Nič ne kaže na to. Na vsak post urno odgovori. 😅😅
Verjetno je bil pa zraven kovid19,verjetno in še ni preverjeno,da me ne bo gdo držal za besedo!🤔
Z AZ so cepili mislim da z okoli 17 milijonov odmerkov. Tudi, če bi res nekdo umrl(potrjena ni bila še nobena direktna smrt zaradi AZ v niti eni državi) bi bil to zeloooo majhen procent umrlih.Tudi pri bolj navadnih zdravilih se vedno najde kdo, ko gre lahko kaj narobe (splet okoliščin)
Konec tedna se je nadaljevalo cepljenje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, ki bo potekalo tudi prihodnji teden. V ponedeljek pa bo znova v polnem obsegu stekel pouk na velenjski OŠ Mihe Pintarja...
No, in potem se čudimo, da je taka anticepilna euforija, ko krožijo fake news okoli.
In nekateri jih takoj z odprtimi rokami pograbijo in delijo naprej. Kajne Marko? 😉
Tudi v Italiji se je izkazalo, da naj bi umrli profesor na eni izmed fakultet imel že enkrat prej blažji infarkt. Italijani so odobrili, da se lahko nadaljuje z cepljenjem z AZ naprej.
se prav, da se zdaj strinjamo s stavkom, da umrli s korono bi lahko umrli tudi brez nje...
Verjetno nekateri res. Veliko njih, mladih, pa ne. Ravno danes sem gledal na italijanski tv, da se sedaj struktura na intenzivni pri njih drastično menjuje. Da so v zadnjih dnevih pripeljali 26 letnika, 31 letnika, celo par najstnikov. Izgleda, da so pri teh novih variantah sedaj bolj na udaru mlajši. Seveda, veliko starejših je že precepljenih in so nekako varni.
Sem mislil, da je Beovička bla perla, ampak tale Logarjev iz NIJZ jo pa hoče prehitet.
Logar: "Nezaželjeni učinki , ki so se pojavili po cepljenju - bi se lahko pojavili tudi brez cepljenja" 🤪
No,no, malo se je nerodno izrazila. Saj jni študirala na FDV-ju. Hotela je povedati, nekateri to razumemo, da bi se zgodilo kaj, kar se je tudi brez cepljenja Enostavno za razumeti. 😉
Na pa smo spet v politiki. Čez nesmiselne ukrepe (policijska ura, protesti, itd) priznam, da jih smatram kot politično orodje za utišanje drugače mislečih. Samo cepljenje pa nisem nikoli dajal v ta sklop me pa boli, da oblast samo odmahne z roko ozmerja tiste, ki imajo po cepljenju neželene reakcije, češ da so skoraj hipohondri, ker se jim ne da it delat. Ko vidiš, da jim je vseeno in se samo držijo plana in da jih koleteralna škoda ne zanima ja pol se pač ne morem strinjati z oblastniki in isto bi dejal, tud, če bi bil kdo drug na oblasti. Tolk sem pa že pameten, da vidim, če nekaj ni v redu in tudi to se strinjam, da sem pač v takih primerih težko vodljiv. Nisem antivaxar sem pa antisheep. Se pa strinjam, da takšni, ki se nočmo postav v vrsto smo pač moteči.
Nisem mislil nate. Jih je pa veliko, ki tako razmišljajo, preverjeno.
Pa od kod teb ideja, da vse to povezuješ? In od kod ti podatek, da je dvom v cepljenje povezan s kemtrailsi, verniki ravne zemlje, itd (v to zgodbo lahko povlečeš tudi tiste, ki verjamejo v boga al kako). Mislim to je pač grda manipulacija v stilu diskreditacije tistih, ki nam ni vseeno a grem zdrav na cepljenje čez par dni pa zapleti in bohnedaj smrt.
Veš kaj bi radi in zakaj te dvome sploh komentiram? Radi bi, da oblast ne tišči glavo v pesek in se dela neumno, ampak bi rad, da zdaj, ko že nekaj vemo, da probamo iz te situacije najti režitev. Rešitev pa lahko iščeš le v primeru, da najprej prepoznaš problem in ga apriori NE ZANIKAŠ. Ko prideš na ta nivo potem lahko začneš iskati rešitev. Se pravi, če je problem v krvnih strdkih/možnost infarkta potem poznamo rešitev tako kot poznamo za tiste, ki so že imeli infarkt ali imeli bolj zahtevne operacije itd.
Sem že omenil, da jaz tudi AZ ne zaupam preveč. Govora je o drugih, varnih cepivih. Aja. Pozabil sem še to, da je veliko anticepilcev nekako tudi proti trenutni vladi.
Nekako v stilu "ne bo meni Janez zizikov majal". (Prevod prosto po Prešernu - ne bo meni en Janez ukazoval, da se moram cepiti.) Tako podobno se folk obnaša tudi drugod po Evropi. Cepljenje - neprava vlada - ne hvala. Nismo mi nobena izjema. 😉
Hja, mi pa iz Ortobara, direkt na šiht. Mal se ofrišaš in si bil pripravljen na delo.
Tudi mi večkrat iz rock diskoteke Gianni ali iz diskoteke 3 Papige nažgani direkt v službo. Boss,si misliš, da narediš kaj takega, hipotetično seveda, ker je vse zaprto, dan danes?
Mislim, da je že vse jasno. Tisti, ki so za cepljenje se bodo tudi cepili, tisti pa, ki so anticepilci, pa bodo iskali vse negativne članke in vse mogoče teorije zarot. Je pa zanimivo, ker je med "anticepilci" hkrati zelo veliko zagretih pristašev kemtrailsov, pa čip vgrajevalcev, pa 5G osmojevalcev. Zanimivo. 🤔
Je pa dejstvo, da nisem nikoli spal več kot 6 ur na noč niti, ko sem bil še mlad. Recimo smo prišli domov ob 5. uri s špila in ob 9 - ih, 10 ih sem bil že spet v pogonu. 😉
Ja pol pri vseh cepivih kateri privedejo do hujše reakcije reskiraš pljučno embolijo. Pa vsi vemo da so pri vseh cepivih mogoči stranski učinki. Potemtakem se z nobenim ni varno cepit
100% varno ni res nobeno. Vedno gre lahko kaj narobe.
Hja sej prehud odziv imunskega sistema ni dober, saj lahko privede do trombebolije oziroma pljučne embolije. To se je dogajalo tudi nekaterim kovid bolnikom in cepivo dejansko simulira delovanje virusa in sproža imunski odziv. Še vedno mislim, da bi bilo smiselno vsaj kak teden po cepljenju dajati cepljenim kako zdravilo proti strjevanju krvi, mogoče recimo aspirin. Samo tega mora predpisati zdravnik in ker nihče noče prevzeti rizika nase se tega izogibajo pa še manj dela je, kot če bi bilo treba obravnavati vsakega cepljenega.
Se strinjam. Pri AZ sem na tvoji strani.
Ne zaupam jim in konec. Sami so si zakuhali mineštro pa naj jo tudi pojedo sami. Vse evropske države bi jih morale bojkotirali. Ali pa mlajši od 60 let se ne odzovemo na cepljenje.
@Alex Seveda so igre in to politične - pa sej skos to govorim. Zakaj ruskega Sputnika V ne odobrijo? Je narejen na isti tehnologiji kot AZ ampak bistveno bolj učinkovit in kot kaže enako varen kot Pfizer in Moderna. Dokler cepivo na omogoča vsaj 85% učinkovitosti je to neumnost v telo injecirat. Kaj se bo zgodilo? Cepljeni bo zbolel in bodo rekli, ja imate smolo, ker AZ ima samo 70% učinkovitost in vi ste revno med temi 30%. In to zgodbico lahko napletajo pri vsakem. Dejansko se pa niti ne bo vedelo ali je to res ali ne.
Torej zakaj mimo EU nekatere države uvažajo Sputnika in zakaj ga druge neutemeljeno zavračajo? Zato ker je vse skupaj navadna politična igrica in z zdravstveno epidemijološko situacijo pač kaj dosti nima veze. Pejt poslušat zadnje Kacinove blodnje pa ti bo prec jasno kam pes taco rine.
Zakaj nihče ne prevzame kazenske odgovornosti in s tem da jasno sliko, da je vse OK? Zato ker ne more, ker vsi vedo, da ni vse OK in je pač določen % rizika. In ta % sploh ni tako majhen, v ZDA vse smrti nastale po cepljenju uvrščajo v neopredeljenje vzroke in tega nimajo malo. Če bi ljudje izvedeli bi se vsi takoj nehali cepiti.
Tako pa še vedno velja, da smrt po 30 dneh od prebolelosti korone se še vedno štejo pod kovid smrt, smrt tri dni po cepljenju pa je pač normalna smrt - saj veste, ljudje umiramo, a ne?
Delno se strinjam ampak, a pri cepljenju proti gripi kdo prevzame odgovornost? 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu kakor vidim, smo vsi zdravi in ni razloga, da bi se žalili v tej temi. Naj tako tudi ostane. 🤗
Povezava za deljenje
Deli na druge strani