Skoči na vsebino

Izkoristil ?e zadnji , tretji, frei dan.

Zjutraj ?tartal iz lj preko Cerkelj na Gorenjskem na Krvavec, spust cez Kamnik do Ljubljane , skok na Pance (kufe s kolesarskim kolegom),?e na sosednji Javor , spust po dolini Besnice do Podgrada in domov v Ljubljano...

Super 130km,na koncu malo vetrovno ,ampak vseeno toplo.

To so lepo izkori??eni prazniki....

post-9068-0-89413300-1555945200_thumb.jpg

post-9068-0-26213900-1555945219_thumb.jpg

post-9068-0-33640800-1555945243_thumb.jpg

post-9068-0-20108100-1555945271_thumb.jpg

post-9068-0-74593700-1555945296_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet so se narobe lotili,veliko kazni za mali alkohol in ni? stro?ji za velik alkohol pri katerem so hude nesre?e in smrtne ?rtve! To pa zato ker je veliko malo pijanih in bodo lahko pridno kasirali! Pijanih z 0.5 promila je vedno manj in morajo alko mejo spustiti na manj.Tistih hudo pijanih pa tako ne dobijo. Dobijo jih ko je ?e prepozno! Lp

Ja,vem kaj ho?e? povedati in se na?eloma strinjam tudi s tem. Res je , da najhuj?e nesre?e povzro?ajo extremni idioti in pijanci , za katere se smatra,da jih ni? ne bi spametovalo.

Ampak... Malo se bojim,da nam je (tudi v prometu) kot dru?bi prisel alkohol v kri na vsakem koraku. Nimam ni? proti, ?e se spije kozar?ek in potem normalno vozi,ampak se mi zdi,da smo pri?li tako dale? kot dru?ba, da si enega kozarcka sploh ne dovolimo ve? videti kot alkohol.

Pa? to je tisto: "Ah,en kozar?ek... Samoumevno. Brez tega pa res ne more iti pri kosilu...ve?erji...rojstnem dnevu...kjerkoli..." . In se nadaljuje. Slovenci se itak ne znamo zabavati in dru?iti brez alkota.

Pa? z dovoljeno mejo 0,5promila se je na nek na?in dru?bi ponudil prst,druzba je pa vzela roko in pojmuje alko kot nekaj sprejemljivega v prometu... Pa nebi smelo biti.

Pa? se ne bo pilo ,preden se bo ?lo za volan. Nevem v ?em je problem.

Jaz sem za foro 1x pihal v Alkotest (nisem bil v prometu). No,ze pod dovoljeno mejo sem bil dale? od tega, da bi si predstavljal voziti kolikor toliko varno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zni?anje meje ne bo pomagalo...?ezmerna pijanost bi moral biti kaznivo dejanje, ne samo prekr?ek in ob prometni nesre?i olajsevalna okoli??ina...

To?no to. Mogo?e bi edino na dolgi rok lahko folku z mejo 0,0 vcepili v glavo ,da je alkohol v KAKR?NIKOLI koli?ini v prometu nesprejemljiv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa ti resno verjame?, da ?e se zni?ajo meje (ali celo zapove 0,0) in zvi?a kazni ne bo mrtvo pijanih na cesti? Pa, da ne bo kdo napihal ?e kaj malega ker je zve?er praznoval kak rojstni dan, novo leto itd..? Si pa optimist.

Napihal kaj malega je drugo ,kot to , da se mrtvo pijan in zadrogiran folk vozi med nami.

Se pa strinjam; dzabe visoke kazni in strogi zakoni,ce pa ni ljudi , ki bi pisali kazni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekateri dnevi so preprosto popolni in vo?nje prav tako.

Je bil plan iti za Max 80km uizi na kolo po v?eraj?njem 207km izletu. No...do Bogen?perka preko Panc in Javorja ter ?martnega res ni ?lo brez , da bi malo ?util noge od v?eraj... Ko pa sem obrnil 65i km , je pa za?elo leteti....

V Ivan?ni Gorici sre?al neznanega kolesarja,ki se pripravlja na Ironman (kapo dol) in sva skupaj ?la do sostra preko Panc (zame drugic danes),kjer sem jaz nadaljeval ?ez Orle in Lavrice do doma. In kdo bi si mislil; po parih minutah skupne vo?nje ugotovila,da sva oba bila v istem apartmaju tik pod passo Gavio. Svet je majhen in lep.

Zakaj omenjam 65i kilometer? Ker to pomeni,da je letos za mano ?e ve? kot 4000km in hkrati skupno ve? kot 30000km odkar sem leta 2014 kot tip brez kondicije ,kateremu je tehtnica skoraj ?e pokazala tromestno stevilko,za 290eur kupil cenenega trekinga in za?el (ponovno) odkrivati , ne samo kolesarjenje,ampak sportno mentaliteto...

Prav poseben dan.

post-9068-0-03900800-1555865410_thumb.jpg

post-9068-0-77368200-1555865428_thumb.jpg

post-9068-0-63183200-1555865449_thumb.jpg

post-9068-0-79955800-1555865471_thumb.jpg

post-9068-0-05553200-1555865497_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e trasa ?e je kdo iz tistih koncev oziroma ?e koga zanima; ms-cankova-roga?evci-st.anna-mono?ter-?alovci-hodo?-bogojina-dobrovnik-lendava-razkri?je-ljutomer-krizevci-ver?ej-ti?ina-petajnci-gederovci-ms.

Na koncu ?li na kosilo v gostilno Nona v MS. Lahko samo pohvalim; zelo dobro. Baje imajo najbolj?e pizze v MS in ?eprav jih imajo tudi z polnozrnatim testom , sem se uprl in jedel pi??anca s kupom zelenjave in bilo je ve? kot fenomenalno. ?e bo kdo tam v dvomih kam It jest;tole je super zadeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V slu?bi so mi ?li s5 na roko in mi v?eraj dali zgodnej?o izmeno. Tako sem se lahko konkretno naspal, kljub budilki ob 5h zjutraj in zdaj ?e u?ivam na son?ku v Murski Soboti....

Lepe praznicne dneve vsem, pa ?e jih praznujete ali pa ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Parkiral na javnem parkiri??u in sem se nekoliko potrudu oz. stisnu k enmu parkiranmu avtu ter rahlo te?je izstopil, s tem pa naredil prostor ?e za enega, ki bo verjetno kasneje v nervozi iskal parkiri??e, pa mi bo zelo hvale?en za prijazno potezo. :)

Lahko bi pa komot postavil rt korete na sredino, kot to sicer po?nejo lastniki Mull Wagnov :)

Obeta se odli?en in dalj?i wikend, dajte se met fajn! :)

Da se ti ne bo ta lepa gesta vrnila v obliki kak?nega debila, ki ti bo veselo butnil z vrati po avtu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja pa kaj se. A sm prsu neki kupt ali rezat kupone iz cajtnga :D. Alpa ce grem preprost v hofr pa tam iz prve kupim za seenkrat nizjo ceno brez nekih kuponov.

My point exactly

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vceraj sem za 35e kupil baterijski vrtalnik znamke iskra, ker se mi je zdel res poceni za to kar ponuja... danes pa istega vidim v sparu za 60e...

attachicon.gifIMG_20190410_154338.jpg

attachicon.gifIMG_20190418_162544.jpg

Hofer? .

Potem pa v ?paru dajejo razne kupone za popuste in ljudje mislijo, da so boga za jajca prijeli, ker so preleni, da bi pogledali malo ?ir?e , kje je ceneje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz bolj mislim da je nekdo pac hotel parkirati blizu morja... pa je pozabil zategnit rocno ali kaj podobnega... in se je avto samo odrolal v morje... Vsaj tako je bilo razumeti razne komentarje na FB, od koder sta sliki...

Kakorkoli... neodvisno od tega, kaksna je zgodba za sliko... se vedno je prizor smesen...

Ja,komentarji na FB so pa 100% vredni zaupanje.

No,kakorkoli,vazno da nikomur ni ni? (vsaj upam). Imamo pa pa? sila razli?en smisel za humor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Meni to ni sme?no iz parih razlogov;

Lahko je bila v ozadju zdravstvena te?ava.

Lahko je bila v ozadju tehni?na napaka.

Lahko je ?lo zgolj za neljub splet okoli??in (kar seveda ne opravi?uje napake),ampak je ?ivljenje tako zanimiva re?, da ne upam dati ogenj v roko,da se kdaj kaj takega (nekomu sme?nega)ne zgodi meni.

Ni mi vseeno zaradi okoljskega problema (zagotovo ribe niso bile navdu?ene).

In tudi ?e je bil to res debil,ki za volanom nima kaj delati... ?e je zdaj komu sme?no,upam da mu ne bo tudi ko bo ta isti debil s thalio zapeljal po enaki neumnosti v avtobusno postajo polno otrok...

Ha,"ogenj v roko"... Evo to pa je vredno smeha , haha . Sem hotel popraviti pa ne bom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.