Jaz tudi nisem se opazil, da bi kdo v BTCju prekomerno "gonil"... se pa vedno verjetno najde kaksen "divjak"... ampak predvsem na kroziscih...recimo pred Roll barom... tam znajo kaksni malo podriftati... pa tudi ne vec zadnje cajte toliko ...
Tole zgornje je verjetno samo za 4G, al se motim ?
Js vsako leto aktiviram kartico dol (njihovo seveda), pol pa mam 1Gb na dan preko glave, stro?ek je lani bil cca 10kn/dan, Takrat ko aktiviram mi cel dan radio ?opa.
Ce je za 4G, je tudi za 3G, 2G, ... ... Edino malo mogoce zmede to, da imajo napisano, da 4G hitrosti lahko dosezes samo z uproabo 4G opreme... kar je sicer logicno... ampak ocitno se najdejo kekci, ki jim to ni cisto jasno in pridejo z neko prastaro Nokio in se potem pritozujejo, zakaj nimajo hitrosti 75 Mbit/s ...
Za Hrvasko je tole verjetno boljsa opcija >> https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia ... Za 11? je 7 dni neomejenga surfanja. Tako lahko tudi poslusal domaci radio ali gledas TV preko mobilne povezave ... brez bojazni, da bi se hitrost zmanjsala na skoraj neuporabnih 64 kbps ... ...
V kratkem me ?aka nakup ?e 3. letne vinjete za 2015, obenem pa se spra?ujem kaj mi bo vinjeta, ?e sem dans spet stal na odseku AC pri Vranskem in to kar leeep cajt.
Postal lastnik se 1 Mazde, gre pa za mojo najmocnejso doslej in drugo najlubso izvedbo, takoj za Wankli! Izdatno moram pri tem pohvalit ptedsednika Mazda kluba!
Saj cena ni tista, ki je krivec za, da se je slika znasla na netu... Ampak tak velik napis AKCIJA... Redna cena in "akcijska"cena pa sta enaki, znesek popusta pa 0,00?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne se... Sedaj je bilo treba samo teren pripravit, da bo dost placa za povecanje familije ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani