Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

To, s čiščenjem  satovja oz. toplotnih izmenjevalcev, to znam sam. In sem tudi opravil. 

To brisanje prahu s cunjo, ki ga znajo tudi otroci, tak servis brez kerherja je pa tisti za 50€ po enoti. In to je nateg.

Podaljšanje garancije zaradi servisa ki vključuje samo brisanje prahu za 50 € z 2 (tovarniških) let na 3 leta garancije od firme ki montira, je pri napravah, ki zanesljivo delujejo vsaj 15 do 20 let, nesmidelno.

Ja res je zato sem tudi napisal tako kot sem, če je Michubishi ali kaj v špici, sam očistiš kar je treba drugo pa dela 15 in več let brez problema👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je pa tudi res, da če predpisane servise ne opraviš gre garancija adijo..... :nevem:

Zato pa je fino, da imaš kvalitetno in preverjeno ter vzdržljivo znamko😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 14 urami je Jest napisal:

Saj tukaj pomoje ni problem v proivajalcu klime... ampak prej v salabajzerskih monterjih... Vejretno tudi ce bi vzel Daikin, bi spet prisli lahko isti kekci in naredili enako štalo :D 

Točno tako, hči ima Michubishi pa je vse bp. in dela krasno in tiho!😊 To je ena med najboljšimi klimami na trgu👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 50 minutami je TBA napisal:

Najbolj ajnfuk je da sploh ne uporabljaš števca. K tole je že mal kompliciran vse skup. Izmeriš polmer ( od axe do zunanjega obsega gume) in izračunaš premer. 

To sem malo prej opisal... 😉

Na koncu bo taka zmeda, da bo vrgel števec v smeti.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Kaj pa tole moje pretvarjanje, če sem ugotovil razmerje med 2.2 in 2.1, ter da iz tega sklepam koliko bo potem manj pri 1,6 širine, je to pravi način za izračun? :)

Ta tvoj sicer možen izračun je možen toda zakaj bi izumljal vodo,če je formula po kateri boš skoraj 100% imel točno cifro za vpis v števec! 😊

Na sliki imaš prej opisan način izmere in vpišeš štirimestno številko,ki je v mm.

Levo spodaj na sliki pa je formula,samo R izmeriš,to je od sredine osi-šraufa do tal in izračunaš👌

To narediš na prednjem kolesu,ki ni toliko obremenjen in je rezultat tako točen,da ti ga še GPS ne izmeri.....😂

IMG_20220711_140459~2.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Pusti tisto kar je v navodilih, najbolj preprosto in dokaj natančno je da si zacakneš pri ventilčku na tleh in pelješ celo kolo (naravnost) tako daleč, da je ventilčke spet pri tleh in zacakneš! To razdaljo izmeriš z metrom in dobiš rezultat👍

Bolj, ko boš natančen bolj bo točen števec😉

Je pa tudi formula za izračun, če hočeš 100%natančnos a mislim, da je tole dovolj vredu. 👌

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 urami je Bini napisal:

Generalno čiščenje-podmazovanje in fine nastavitve menjalnikov ter zavor, da bo bolj varno po klancu navzdol..... :prstgor:

IMG_20220710_111902.jpg

Nisem se mogel upreti in sem šel na eno nedeljko turo v Dolino Winetou kjer je padel en radler potem pa mimo Poljčan domov. Vse skupaj 80km bolj ravninskih.....😉

IMG_20220710_161030.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred kakimi 15timi leti je šlo z vrha Planine pri Sevnici proti Šentjurju po števcu, ki ni kazal naprej od 99km/h do konca :vskalo:kolega, ki je pa težji od mene pa je šel še kakih 5km/h mimo mene?zmeden?

Res pa je da novo kolo, nove gume in tekmovalnost s kančkom norosti narediš marsikaj😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je TBA napisal:

sej dons greš spat pa je pol že torek :).

In to svež torek, fajn se bo dalo delat.... 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

@Bini ne bit tolk zmeden.. hočem samo ugotovit kolk počas se je treba jajcat za tako porabo in kje je vzrok. 🤪

null

image.png

Pri meni ni jajcanja, če je cesta prazna ga dobro žgem, če je pa gužva potem pa tako veš kako je to🥴

Razlog, da imam pol litra manjšo porabo kot običajno je v tem, da sem imel same daljše ture;1x Rogla, 1x Ljubljana in 1x Solčava.... :vesel:

Običajno pa imam dosti tur od 5 do 15 kil.😟Zato pa imam X motor ne dizel..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 36 minutami je Slivka napisal:

Spet en teden, ki se vleče in vleče in ga noče biti konca...

Ponedeljek je komaj......😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.