V?eraj smo (pri 1°C v gara?i!) zmontirali, danes je zalaufal. Kak posnetek vo?nje po vasi brez haube (pogledi bogaboje?ih ljudi - priceless) ?e sledi. Samo ?e mojster Hemingway (Tunkka) zrihta predv?ig pa bo. ?e bodo ceste naklonjene (suhe) bo lastnik kmalu spustil iz vajeti (ulaufal) te konje ?eprav jih ?e bo malo pod 400.
PS: brez haube res pride do izraza zvok motorja in turbine, ?e pa predv?ig ni ?isto to?en pa ?e poka iz avspuha.
me je kar stisnilo pri srcu,fajn si butno,zaj ce bos ono kupo pol lahko nekdo naredi swap keri se majo 1.5 mlincek in si grejo homologirat zadevo in se ze vozijo z sestakom naokoli
jp, tukile bi bil pa manj?i problem s homologacijo, ampak tuki raj? nebi pisu o tem (tema za v klubski koti?ek, pa sej verjetno vete kaj mislim)
Han?o, so?alje
?e bo? prodaju po delih bi js rabu amortizer?ke za zadnja prtlja?na vrata (pa ceno mi povej, lohk tut na PS )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to vidi? :mi pijemoo:
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani