Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj smo (pri 1°C v gara?i!) zmontirali, danes je zalaufal. Kak posnetek vo?nje po vasi brez haube (pogledi bogaboje?ih ljudi - priceless) ?e sledi. :hudicek: Samo ?e mojster Hemingway (Tunkka) zrihta predv?ig pa bo. ?e bodo ceste naklonjene (suhe) bo lastnik kmalu spustil iz vajeti (ulaufal) te konje ?eprav jih ?e bo malo pod 400. :blush:

Objavljena slika

Objavljena slika

PS: brez haube res pride do izraza zvok motorja in turbine, ?e pa predv?ig ni ?isto to?en pa ?e poka iz avspuha. :hudicek:

:bravo: Nissanova raketa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jap, si pa res mal za cajtom; ?e s ta staro ps2 si lohk kruzu po netu :bravo::P:D Dej pa skor lohk brez problema tut na ps3 nabija? MP :harhar:

Mah kaj ti js vem, nism nikol uporablju konzol :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No ko bo? imel net me dodaj. :) Pa ?e preko neta bomo dirkali. :bravo:

?aki mal, ne ?tekam. Kaj zdej se da ?e prek PS-a prek neta ?pilat (mater sm za cajtom, se vidi, da nism nikol uporablu konzol :P)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

<_< me je kar stisnilo pri srcu,fajn si butno,zaj ce bos ono kupo pol lahko nekdo naredi swap keri se majo 1.5 mlincek in si grejo homologirat zadevo in se ze vozijo z sestakom naokoli

jp, tukile bi bil pa manj?i problem s homologacijo, ampak tuki raj? nebi pisu o tem (tema za v klubski koti?ek, pa sej verjetno vete kaj mislim) ;)

Han?o, so?alje :(

?e bo? prodaju po delih bi js rabu amortizer?ke za zadnja prtlja?na vrata (pa ceno mi povej, lohk tut na PS ;))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

Men je RX 8 en najlep?ih velikoserijskih avtomobilov, pa se mi je.be za tole anketo! <_<

P.S. - manjka Thalia, Multipla, stari Ford Ka pa ?e kej! :hudicek:

pa prej?nji megane :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

Spra?ujem se zakaj ni vmes nobenega grdega Renaulta s tistimi grdimi ritami :vskalo:

Sploh pa res nvem kaj po?neta tam noter Mazda RX-8 in Honda Accord, pa tut Acura ni ?vohna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.