Allyssa 35 Napisano 27. marec, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 27. marec, 2007 ka js vem,..pomlad,..en ketonal,..druzga ne vem kaj bi blo :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 27. marec, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 27. marec, 2007 to bi pa rada vidla strankam ni n? jasn ka me dons mede trka NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 26. marec, 2007 Sex chat Napisano 26. marec, 2007 sploh ni slaba zamisel!!!! a marko kaj ce bi kaj u tej smeri naredu??? itak da ni slaba ideja!!!!!!!!!!!!! NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 26. marec, 2007 Sorti Napisano 26. marec, 2007 happy b-day NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 26. marec, 2007 Sex chat Napisano 26. marec, 2007 pejte u k?no kitajsko restavracjo pra?at,..ve? k da dobite k?n vok u glavo ?e skor ne morte dobit NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 24. marec, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 24. marec, 2007 O?e re?e sinu:"?uj sin, o?enil se bo?! Na?el sem ti dobro ?ensko!" "Toda > o?e, jaz ?e imam punco s katero se mislim poro?it!" > "Pozabi na njo. Tale, ki sem ti jo na?el, je h?erka od Bill Gatesa." > "Okej o?e. Njo pa z veseljem vzamem!" > > Potem gre o?e k Bill Gatesu:"?uj, Bill, jaz bi svojega sina o?enil s > tvojo h?erko." "To pa ne bo mogo?e, moja h?erka je ?e premlada za poroko." > "Toda moj sin je podpredsednik Svetovne banke." > "Okej, v tem primeru pa ni problema." > > Nato gre o?e k predsedniku Svetovne banke:"Vzemite mojega sina za > podpredsednika va?e banke!" "To pa ne bo mogo?e. Mi ?e imamo > podpredsednika." > "Moj sin je poro?en s h?erko od Bill Gatesa!" > "Okej, jutri za?ne! Sedanjega pa ?e danes na?enemo.." NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 23. marec, 2007 Sex chat Napisano 23. marec, 2007 Se vidi,da si ?e mlad..... ?ensk NIKOLI NE sme? poslu?at. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 23. marec, 2007 Sex chat Napisano 23. marec, 2007 poky je pa? pacek,..sej to ?e vemo,..ne ga poslu?at NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 22. marec, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 22. marec, 2007 dobra pe?ica pa ?e MP3je vrti medtem ko ?aka? na se spe?e NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 sej prou,..glede na to da si neutemeljeno ?leht in mi n? ne verjame? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 A neda?? Ker sn tak super.... neeeeeeeeee,..zato ker,...si ?leht!!! NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Aktualni dogodki! Napisano 21. marec, 2007 Madona,kaj pa pravite na tega "malega reve?a"??? :ne vem: KLIKNI ME NE?NO groza,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 am,..morm povedat da obo?ujem tiste momente k more folk nazaj uzet svoje besede @poky,..zate pa nimam besed,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 Aha, tipi?na ?enska. Goflja, izziva, na koncu pa ni?. ?e ne bo slike ni vredno, da se tale pogovor nadaljuje v sex chatu ker to ni to. glede goflanja in izivanja,..tebe pol lahko ?tejemo za tipi?no ?ensko? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 pha,..tko al tko je nebi objavla u tem topicu NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 packi,..pa sm ?e resno razmi?lala da jo objavm NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 on ze ve zakaj ga ni!!!! ti pa ti?ina NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 pokyyyyy,..da ne bo? u prelepo Dravo padu vsaj ti bi loh mal zaupanja vame pokazu NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 no upanje umre zadnje al kako ?e? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 no no,..da namo za?el razpravlat o tem ka?ni ste tipi,.. priznam niste usi isti (en je slab?i kt tadrug) NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 ?e ma? kako spotakljivo lahko,ne v kaki bundi!! ?ment,..a ve? da ne vem kje mam fotkota,..sm ga ?e u?er iskala k zme?ana NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 no otroc mir,..druga? bom dala js mojo sliko gor!!! NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 21. marec, 2007 Sex chat Napisano 21. marec, 2007 jap,..vas kar vidm kako bi se jo branl ?e bi pr?la do vas s ponudbo NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 20. marec, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 20. marec, 2007 Pa tastara v grobu, k ga tastsr okol serje z njenim ke?em. glede na to da j stari pr 99h ga ne bo prou dolg srou okol NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 18. marec, 2007 Geneva auto show Napisano 18. marec, 2007 js lahko,..sj ve? da smo beybe firb?ne NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ka js vem,..pomlad,..en ketonal,..druzga ne vem kaj bi blo :ne vem:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani