Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Simonovi zeni bo ime Silvia (ni mi se jasno kako to, da nisi tvojega imena spremenil v Nissan)

Sinu Pathfinder , hcerkam Micra, Primera, Altea, Almera

Kratka imena bojo pa Z,S13, S14, DETT, itd itd

Pa kaj si nor? :blink: Sin bo res Pathfinder al pa Patrol ampak, ?e bi bila h?i kak?na Primera/Altima bi bila gotovo bajsa ker gre tu za ve?je avtomobile. :hohoho:

Pozabil si ?e na hi?ne ljubljen?ke. ;)

Tvoji bodo gotovo:

1.)kebab/?evapi/ra?nji?i itd..

2.)Potenza/turanza/R888/Proxes itd...

:blink: Zdaj pa izbiraj katera imena so lep?a moja ali tvoja. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Objavljena slika

Kolk je GTR en hecn ozek terenc. :hohoho:

Upam, da se bodo potrudili, da ne bo risanka kot drugi del ki je bil najslab?i v tej seriji. <_< Da bodo pa na kup zmetali ?e kar preve? hudih avtov pa ne dvomim (itak sem takoj opazil R34, R35, S14a, sam ?e RPS13 manjka zdaj se pa znajdite kak?ne ladjice potapljam :hohoho: ). Mimogrede a se samo meni zdi ali tistemu BMWju res ne pa?e tak ?uden oran?en styling. Motorji so pa hudi. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne niti to ne. Smotanda do kraja, vse ji je te?ko, najraje bi vse napodila ko se ura bli?a 23:00 ko zaprejo. Pa to ni prvi?, vedno je taka zate?ena, nedru?abna in uradna. Enostavno ni za ta poklic. <_< Saj razumem, da ima ?lovek slab dan ampak to ne vsak dan. :hohoho: Ho?em le povedati, da ?e se psa ne daje v gostilno sode? po nalepki to predvsem velja za kelnarce, ki najprej menca ku?ka nakar kozarce in ga celo slika malo na ?anku malo blizu umivalnika...

No sicer pa naj se pohvalim, da sem dobil dopust iz danes na jutri kar je ?e tudi diplomatski dose?ek v slu?bi. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prejle sem se ustavil v lokalni gostilni ko sem ?el iz slu?be. ?tudentka, ki kelnari je noter prinesla enega takega ku?ka od prijateljice kljub nalepki, da psi nimajo vstopa. Potem ga je pa mencala po rokah pa malo kozarce pospravljala... :angry: Saj razumem, da doma ni panike ampak da si nekdo privo??i v takem poslu pa ne izgleda. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ja Celica 1.6 prekleto dobro leti predvsem zaradi aerodinamike. Sicer pa upam vsaj, da si imel nasmeh do u?es ko si gledal na ?tevec in bo? nasmejan na sliki. :P

A ni tam tabla "pozor radar"? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo moje fotke. Luknja v pokrovu lu?i, ko je bila ?e v obdelavi:

Objavljena slika

Tukaj pa je ?e po?mirglana (v ozadju), 5.1 zavorna teko?ina, in po?trihane 4 batne ?eljusti. Leva ?eljust ima ?e po?mirglan napis, desna je pa sve?e po?trihana zato napis ni ?isto lep. Vmes pa vidite ?e EBC redstuff plo??ice, oziroma ?katlo.

Objavljena slika

PS: A kdo rabi IC za kak projekt? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Doma imam ?e nekaj za 200SXa. Nekako tako bo izgledalo(slike iz interneta):

Objavljena slika

Objavljena slika

4 batne ?eljusti (namesto enobatnih), EBC redstuff plo??ice in original S14 diski. Pletene zavorne cevi sem ?e imel na avtu, teko?ina bo pa od sedaj Dot5.1. :bravo: Skratka celoten zavorni sistem bo po?timan, saj se tu za?ne rihtanje avta. Safety first. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Je pa blo tko bliz glave, da ?e neb zadev vetrne mre?e ki jo mam tik za glavo, bi direkt u peso dubu zadevo, kera sramota! :danzoman::blink::D

Pomoje je ?lo tu bolj v stilu "a misli? da zadanem tipa notr v cabriu?" Fov?ija pa?. <_< Takih neumnosti se tudi jaz v?asih malo bojim ko pustim avto kje brez strehe pa ?eprav ponvadi kje pred kak?nim barom/lokalno trgovino, da je skoz na o?eh ampak nikoli ne ve? kaj fov?ljivcem pade v glavo. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na?a ma?ka je Suza pa mislim da je bilo to poimenovan po Suzani iz prvega BB. :blink:

Sicer je pa tudi kaka Slađana lepo ime za ma?ko ja. :hohoho: Dobro da imamo mlade mucke bo kak?ni tako ime. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Voda, pesek in cement pridejo na zato?no klop zaradi nedavnih incidentov v predoru.

Voda: "Jah jaz ni? ne vem, imam ?isto vest. Mene so pripeljali tja, zme?ali pa nametali gor na strop."

Pesek: "Tudi jaz nisem ni? kriv, mene so pripeljali, name?ali v betonu pa vrgli to me?anico na strop"

Cement: "Kaj zdaj mene not tla?ite, ?e me takrat niste me tudi zdaj ni treba na sodi??e vla?t!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Un s kombijem jo je pomoje ?e najbolje odnesel. In to nam pove da se lahko ?e tak lepo pelje? pa vate prileti en po mo?nosti ?e preobremenjen tovornjakar (ni skrivnost, da se jih dosti vozi dlje kot je zakonsko dolo?eno zanje). :( Italijanom predlagam povi?anje kazni, to bi gotovo re?ilo teh 7 ?ivljenj (sarkazem :whatever: ).

Pa ?e nekaj na temo ?entiv?kega pof******a predora. Dr?ava vr?e 3x preve? denarja v ?kart robo za ta predor za 5km asfalta za dirkali??e pa no?e dat. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.