Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 46 minutami je Boss napisal:

Mene pa jezijo izjave naših NIJZ-jevce in novega ministra za zdravje Poklukarja. Teli še lagat ne zanjo tako kot se zagre. Najprej tole, da je EMA in proizvajalec zdravila AZ nista našla povezave cepljenja in krvnih strdkov. Aja, a proizvajalec bo sebi pljunil v skledo in ravno tako EMA, ki je verificirala zdravilo za uporabo v EU? Verjetno damo tudi lisici čuvat kure v kurniku ali pač ne? Ampak ne, za naše je pomembno le kaj so teli rekli in juriš naprej v pospešena cepljenja šolnikov.

Da pa ne znajo lagat je pa najbolj vidno v tem, da najprej v enem stavku razložijo, da je ugotovljeno, da cepiva niso vzrok za strdke in smrti, takoj v naslednjem stavku pa da nimamo te serije cepiva pri nas. Pa dobr koga to farbajo al res mislijo, da smo ljudje v večini navadni bebci? Če cepivo ni krivo kot pravijo, kaj ga takoj povezujejo v naslednjem stavku, da te serije nimamo. Če ni krivo pač ni krivo in serija nima nobene veze. Mater so to budale lažnjive in potem pričakujejo, da bodo ljudje kot ovčke v kolono in ajdi na cepljenje.

Jaz pri tem mišmašu vidim samo to, da imajo svoj načrt cepljenja in ljudje smo pač koleteralna škoda, če se ne bo izšlo. Sicer pa ko vidiš kdo je koordinator cepljenja ti je takoj jasno.

Tukaj pa mislim, da je v igri tudi igrica  Evropa vs VB. Zanimivo je, da je toliko rompompoma prav z angleškim cepivom. 

V Angliji je bilo cepljenih ne vem koliko milijonov ljudi s AZ in ni bilo nekih večjih  problemov. Sicer tudi sam ne zaupam preveč temu cepivu a mislim, da je nekaj drugega v igri pri vsem skupaj. Sedaj bo EU vsako stopinjo, ki je več kot 37 pri cepljenih  kot stranski učinek , izkoristila za blatenje AZ. Saj tudi pri faizerju se pojavljajo stranski učinki kot je povišana temperatura, glavoboli, vrtoglavice. A je bil fajzer določen za mercedesa takoj na začetku in se kot tak še vedno smatra. Še bo pestro s temi cepivi. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Ne vem zakaj bi skakal kar tako,stvari se spreminjajo iz dneva v dan in jaz opazujem situacijo in ne dajem kar tako zaključkov,bomo videli je rekel slepec😃

Važno je samo to,da so mi taščo cepili s Pfaizerjem in je zaenkrat preživela.....:jupiii:

Moja mama, ki je trdoživa, nima nikakršnih posledic cepljenja, oče ima malo povišano tenperaturo (37,5).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

No ja, sej sem napisal, da bosta ti pa Alex pokonc skočila, pa sem 100% prepričan, da niti ene strani nista prebrala na tistem uradnem linku od AZ. Ne vem če sta opazila ampak za Pfizer in Moderno nisem pisal, da bi bilo kaj zelo narobe (na dolgi rok se seveda še ne ve) tukaj je pa zgodba čudna.

Dokler ne bom mogel izbirati cepiva se pač "na srečo" ne bom cepil, ker nočem biti samo del statistike. Na srečo občasno igram EuroJackpot in to je to.

Priznam, da mi ta AZ  gre na živce že od samega začetka in ji ne zaupam. Stalno so bi neki problemi z njo. Obnašajo se kot kaka kriminalna združba ne pa kot farmacevtska družba. Nekaj prikrivajo in se grejo igrice z celo Evropo. Če bi bila Evropa pametna bi prekinila z njimi in zahtevala nazaj veš vložen denar. Ker prvi kot prvo, ni tako učinkovito kot ostali, sedaj vidimo še to, da zna bit problematično... Jaz osebno se z njim ne bi cepil. Z ostalimi pa ja. Če bi mi ponudi AZ bi ga odklonil. Iz principa. 😒

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Nejc1986 napisal:

Ja, saj to vsi vemo. Mislim da nekatere bolj zmoti to, da se pred samim cepljenjem ne ve s katerim cepivom bodo cepljeni. 

A ti ne povedo prej. če jih vprašaš? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Nejc1986 napisal:

Ja pa saj lahko vprašaš s čim te bodo cepili preden zabodejo iglo.. 

Moji starši so bili danes drugič cepljeni in so dobili papir z podatki kakšno cepivo so dobili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri zanimanju za cepljenje med vzgojno varstvenimi delavci in šolniki je zanimivo to, da z višjo izobrazbo narašča tudi interes za cepljenje. Nižja kot je izobrazba , večji je vpliv teorij zarot. In večji je izgleda tudi vpliv FB. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Pa kup si še en avto za krizo srednjih let... jaz glih kar spet mečke gledam SL in CL.

Za krizo si kupujem še kar  dodatne kitare. Ne ostane za kak divji avto. 😒

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Na limuzine in karavane, sploh pa na SUV-e pa res ne... pa sej nočeš zgledat kot en nedonošen BMW-jaš, ki je navdušen samo, da se mu dere iz auspuha.

Jaz bi pa imel tak motor in zvok v mojem karavanu. 

Kako bi pogledal kak bavarec ali olimpijec, ko bi se znašel v oblaku dima karavanovih zažganih gum. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Pa še kofein v drugi obliki z  malo malice.... :rolleyes:

IMG_20210310_100757.jpg

Mislim, da Pepsi nima kofeina med sestavinami. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 10 urami je Damijani napisal:

trenutno, za dobro razpoloženje, The Prodigy...

To je pa eden redkih bandov, ki jih nisem mogel nikoli poslušati. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj, ne dovolijo, da bi izbiral cepivo in zakaj ti, do trenutka iniciranja sploh ne povedo s čim boš cepljen? :nevem:

Ko sem peljal moja starša na cepljenje, so mi povedali, da bodo cepljeni z phaizerjem. Jutri dobijo drugo dozo. 

Sem pa zasledil in tudi slišal od določenih oseb, da je sedaj v modi tu pri nas, da kolegi in znanci obiskujejo druge kolege in znance okužene z kovidom z namenom, da bi se okužili tudi sami z kovidom.

Prednosti? 

- Ni vsakotedenskega testiranja, kjer je to potrebno,

- ni potrebno testiranje za   smučanje,

- in tra ra ra... to je "naložba" za poletje, ko naj bi se potovalo z cepilnimi potnimi listi ali pa tako, da si prebolel kovid. In evo brez skrbi počitnice na hrvaškem. Kaj pa riziki? 

Brezpredmetni. To so večinoma anticepilci in antikovidarji. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

in vsi iz kluba mekih cur so zastrigli z ušesi... 🤪

Najnovejša dognanja o kovidu so tudi ta, da naj bi nekateri moški imeli večurno erekcijo, ko zbolijo za kovidom. Baje, da je že opaženo večje število moških, ki iščejo po oglasih obolele za kovidom zaradi prenosa. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Tega je pa že več kot 30 let :D

Jap. V devetdesetih je bilo,ko smo bili še mladini lepi. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.