Total Q 7000. Dele majo akcijo v eurotonu, 26? 5L. Đabe, pa ?e dobr. ?e nism zasli?u dro?nika odkar je Total notr, s tem da so bile dele temperature precej ni?je kok pa takrt k sm meu ?e Valvolina notr. Dau sm pa 10w-40.
Sam sem bil nor na USAF, ko je pripla ven. Kupil sem Logitechov Top Gun joystick in ?pilal do bridkega konca joysticka, ko mi je pade dol z mize. Od takrat naprej letal??in ne ?pilam ve?. Edina sanjska ?elja je ?e to, da bi se res v ?ivljenju enkrat peljal 1 mach z kakim lovcem ampak kot sem napisal, to so sanje.
?e star posnetek, ?lo se je pa za autocross in mu je eden izmed nasprotnikov sabotiral vijake na gumah. Je pa bil eden izmed favoritov za zmago
jao, js bi mu parklje polomu
?e ne rabi? hyperscroll-a pa ?e ti ni ?koda dnarja za dobro stvar kupi rat 3, rat5 ali rat7 od cyborga http://www.ubergizmo.com/photos/2010/7/mad...yborg-rat-7.jpg na pogled so si zelo podobne pa ne sam da noro izgledajo performance so odli?ne in pa v roko sedejo fenomenalno rat7 ?e posebej ker si ji da poleg te?e in dol?ine nastaviti tudi ?irino, je pa ne bo za dobiti trenutno, nj bi pri?le skupaj z brez?i?no varjanto rat 9 enkrat v decembru.
?e potrebuje? hyperscroll in ti ravno tako ni ?koda denarja kupi pa logitec performance mx je res huda mi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to pa definitivno, pol pa nekih o gumicah bluzijo
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani